Arama sonuçlarınız

1. Z

Mercedes G yağlanması gereken noktalar

Ynt: Mercedes G yağlanması gereken noktalar deeperdriver; Karpuz bakımında; karpuzların yağlama tapalarının üzerine tornucuda yağlama memesi takılması çok faydalıdır her 5000 km de karpuzların içerisine yağlama yapın ve eğer g ile kumluk alanlara girerseniz karpuzların arkasındaki keçeler ile...

2. Z

Off Road Kullanımı için Yapılmış G

Ynt: Off Road Kullanımı için Yapılmış G Sayın Doğan; Ben Kıbrısta Gwagen servisi ve conversation'ı yapıyorum. Sizinde bildiğiniz gibi Mersedescilik ayrı bir şey G wagencilik ayrı bir şey. Mercedes G wagen ön difransiyelden lastik seçiminden camların üzerindeki rüzgarlıklara kadar ap ayrı bir...
  3. Z

G CLASS HAKKINDA TÜM SORULARINIZA AÇIĞIM KARDEŞLERİM

MERHABA G WAGEN AŞIKLARI GARAJIMDA G WAGEN TAMİR EDİYORUM BİRÇOK G WAGEN'E MOTOR DEĞİŞİKLİGİ YAPTIM VE BİRÇOK G WAGEN'İ TAMİR ETTİM. İSTEDİĞİNİZ NE VARSA BANA SESLENİN BİLGİMİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. ÇOK SIKINTIYA GİREN OLURSA BENİ TEL DEN DE ARAYABİLİR +90 533 862 03 95 "G WAGEN BAŞKA...

4. Z

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) yazık Kıbrıstan oraya gelmek biraz maliyetli olacak. En azından bizim uçak biletlerini karşılasalar :) :P
  5. Z

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) interenet üzerinden satışınız olacak mı?

6. Z

Ağrı Dağı Rotaları

Ynt: Ağrı Dağı Rotaları 2011 yılında AĞRI dağına tırmanmayı düşünüyoruz. yazılan tecrübelerin kesinlikle bizim için çok önemliydi teşekkür ederim. Ekipman olarak tavsiyesinize ihtiyacım var ayni zamanda hangi tur şirketini tavsiye edersiniz ???[/b]

7. Z

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi kapta arabadan sıcak su elde etmek için benim de birkaç çalışmam ve çizimim vardı. kullanım ve içme suyu için ayrı iki sistem kurmayı planladım. arabanın eksoz ve radyatör suyundan faydalanma gibi sistemleri düşünmenin yanında şarj dinamosunun ürettigi...
  8. Z

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar; Ben Kıbrıstan Utkan. Harley Davidson sürücüsüyüm. sevgiler saygılar, keyifli sürüşler
  9. Z

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Arkadaşlar merhaba; Ben Kıbrıstan Utkan. Benim g class mercedesim var ama garajımda modifiye ettigim bir ford ranger araç var. turbosuna ve snorkere ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz........ iyiki geziyoruz ve ögrenip biliyoruz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri