Arama sonuçlarınız

1. YOL

Isuzu D-max 1.9 Ddi 150 Bg Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir.

Çok haklısın. O laflar edilecek :smiley: Ama teknoloji ilerledikçe daha küçük motorlardan daha yüksek beygir ve torklar elde edilecek. Buradaki asıl amaçlardan biri aynı gücü daha az yakıt ve emisyonla elde edebilmek. Talep de bu yönde, Amerika'da bile. Şu anki 2500cc D-max'ler çift turbo...

2. YOL

Isuzu D-max 1.9 Ddi 150 Bg Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir.

Merhaba, Öncelikle 350Nm ciddi bir torktur. Şu an piyasadaki 2500cc D-max'ler 400Nm torka sahip. D-max'in muadili pick-up'lar da 340-400Nm arası torka sahip. Off-roadda en çok kullanılan araçlardan olan Land Rover Discovery'nin (manuel şanzımanlı) 300Tdi motorunun 264Nm olduğunu ve bu...
  3. YOL

Camyuva Karavan Park

Teşekkürler. Beğendiyseniz ne mutlu bana :)

4. YOL

Camyuva Karavan Park

Çamyuva, Tahtalı Dağları'nın eteğinde nefis bir yer. Aşağıdaki fotoğrafı Çamyuva'nın biraz ilerisinde, Küçük Çaltıcak'da çekmiştim.
  5. YOL

Pan Derneği Kaputaş Kanyonu Teknik Raporu

Tebrikler güzel bir etkinlik olduğuna eminim. Fotoğraf var mı acaba? Birde Wikiloc kaydı vardır mutlaka? :wink:

6. YOL

One Life, Live It! ;)

One Life, Live It! ;)

7. YOL

Olağanüstü Halde Amatör Telsizcilik Faliyetleri

Birileri ortalığı fena halde karıştırmak istiyor ve nereye saldıracaklarını şaşırmışlar...
  8. YOL

Camino De Santiago

Bir arkadaş burada; Camino Yürüyüşüne Yol Arkadaşı? Biri daha var ama çoktan gitmiş olabilir; Camino de Santiago yürüyüşü için yoldaş .... Şimdiden keyifli bir yürüyüş dilerim :smiley:
  9. YOL

Camino Yürüyüşüne Yol Arkadaşı?

Bir arkadaş burada; Camino Desantiago Biri daha var ama çoktan gitmiş olabilir; Camino de Santiago yürüyüşü için yoldaş .... Şimdiden keyifli bir yürüyüş dilerim :smiley:

10. YOL

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

Fotoğraflar gitmedide, bir türlü bu tarafa aktaramıyoruz :( Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

11. YOL

Gezenbilir 8. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (18 Haziran 2016)

@fsirin abi sen de olmasan fotoğrafsız kalacağız :) ellerine sağlık

12. YOL

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

nerede bu yayla?
  13. YOL

Gezenbilir 8. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (18 Haziran 2016)

Bir porsiyon böreğe mal olabilir :) Yorulduğunuz yerden ayrılabilirsiniz ama İstanbul'un gece keyfi buna izin vermeyebilir ;)

14. YOL

Almanya‘ Da Nazilerin Öldürdükleri Türkler

Hocam neyi karşılaştırdığını anlayamadım? Buradaki konu Nazilerin katliamlarıyla ilgili ve Sovyetlerin, Fransızların ya da İngilizlerin katliamı olmadı diyen olmadı. "Sovyetler 100bin Türk öldürdü. Nazilerin öldürdüğü 1000 Türk neymiş, unutun gitsin." mi demek istiyorsun? Bu arada her senenin...
  15. YOL

Almanya‘ Da Nazilerin Öldürdükleri Türkler

Kusura bakmayın ama "İhtimal çok düşük" diye belirsiz bir cümleye başlayıp "herkes amerikan filmi izleyip yorum yapmasın" diye kesin ve aşağılayıcı bir yorumla devam etmek pek tutarlı gelmedi bana. Bizzat benim, Nazi kamplarındaki işkenceden kaçmış bir Türkün oğluyla tanışma şansım olmuştu. 2...
  16. YOL

Araclar Bolumu Kayboldu

Ben de konuyu arıyordum :)

17. YOL

Araclar Bolumu Kayboldu

Konu başlığını hatırlıyor musunuz acaba?
  18. YOL

Araclar Bolumu Kayboldu

Arkadaşlar konular geri gelmiş olması lazım, kontrol edebilir misiniz? Herkese mutlu yıllar bu arada :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri