Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu yazı dizisini maalesef geç fark ettim:sweat:, ancak bir çırpıda nefessiz okudum :tonguewink:
Burak bey çok afedersiniz yazı dizisi dedim ama bu "şaheser" bir foto-roman tadında olmuş, anlatım mükemmel ve görseller harikulade.
"Bilginin zekatı paylaşmak" der eskiler, paylaşımlarınız için...
Leyla hanım sizi gıpta ile takip ediyorum, inşallah bir an önce karavanınızı bitirirsiniz. Başlamak bitirmenin yarısıdır, siz başlayın gerisi gelir.
Size kolaylıklar diliyorum, emeğinize sağlık...
Gürkan bey, harika bir gezi yazısı ve birbirinden güzel fotolar için çok teşekkür ederiz, büyük bir keyif ve gıpta ile bir solukta okudum yazınızı. Gezi yazılarınızın devamını bekliyoruz, sağlıcakla kalın.
]Moralim bozulmasın diye toplamadım ama zaman kazanmak için yaptığımız deniz yolculukları en önemli kısımı oluşturmuştu.Feribotlar 2000 euro civarındaydı.Mazot ve yol parası 1500 euro civarında genel toplamda sanıyorum 6000 euro civarındaydı.
Saygılarımla
İbrahim.T.Adalı
Bilgi için...
Mükemmel bir gezi olmuş. Ayrıca anlatımda harika... Gezinin maddi bilançosu hakkında biraz ayrıntı verebilir misiniz ?Paylaşım için çok teşekkürler. :):):)