Arama sonuçlarınız

1. kıvırcık

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Bu yazı dizisini maalesef geç fark ettim:sweat:, ancak bir çırpıda nefessiz okudum :tonguewink: Burak bey çok afedersiniz yazı dizisi dedim ama bu "şaheser" bir foto-roman tadında olmuş, anlatım mükemmel ve görseller harikulade. "Bilginin zekatı paylaşmak" der eskiler, paylaşımlarınız için...

2. kıvırcık

Mercedes / Sprinter Minibüs Den Karavan Yaptırıyorum

Emeğinize sağlık...
  3. kıvırcık

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Leyla hanım sizi gıpta ile takip ediyorum, inşallah bir an önce karavanınızı bitirirsiniz. Başlamak bitirmenin yarısıdır, siz başlayın gerisi gelir. Size kolaylıklar diliyorum, emeğinize sağlık...

4. kıvırcık

Mercedes / Sprinter Minibüs Den Karavan Yaptırıyorum

Kolay gelsin, emeğinize sağlık. Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  5. kıvırcık

2015 De

Yüreğinize ve emeğinize sağlık, paylaşım için çok teşekkür ediyorum. Mükemmel bir gezi yazısı olmuş.

6. kıvırcık

2015 De

Mehmet bey , muhteşem gezi yazınız için teşekkürler, ilgi ile devamını bekliyoruz.

7. kıvırcık

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

Hayırlı uğurlu olsun, mutlu günlerde kazasız belasız kullanın.
  8. kıvırcık

1 Ayda Gurcistan Temmuz-agustos 2015

Gürkan bey, harika bir gezi yazısı ve birbirinden güzel fotolar için çok teşekkür ederiz, büyük bir keyif ve gıpta ile bir solukta okudum yazınızı. Gezi yazılarınızın devamını bekliyoruz, sağlıcakla kalın.
  9. kıvırcık

14.11.2015 Tarih Yedigöller Gezi

Çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. :D

10. kıvırcık

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Keyifli geziler, gıpta ile takip ediyoruz.

11. kıvırcık

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Gezi yazınızı ilgi ile takip ediyorum, paylaşım için teşekkürler...

12. kıvırcık

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Elinize sağlık, kolay gelsin...
  13. kıvırcık

Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

Elinize sağlık, kolay gelsin.
  14. kıvırcık

Elinize sağlık, takip....

15. kıvırcık

Kolay gelsin, takipteyim...
  16. kıvırcık

Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk

]Moralim bozulmasın diye toplamadım ama zaman kazanmak için yaptığımız deniz yolculukları en önemli kısımı oluşturmuştu.Feribotlar 2000 euro civarındaydı.Mazot ve yol parası 1500 euro civarında genel toplamda sanıyorum 6000 euro civarındaydı. Saygılarımla İbrahim.T.Adalı Bilgi için...

17. kıvırcık

Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk

Mükemmel bir gezi olmuş. Ayrıca anlatımda harika... Gezinin maddi bilançosu hakkında biraz ayrıntı verebilir misiniz ?Paylaşım için çok teşekkürler. :):):)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri