Arama sonuçlarınız

1. e-küp

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/kaucuk-u-fitil-74a-u-tip-lastik-10-m-P463284202 bu gibi bir ürün olabilir mi acaba? veya buna benzer yapıda, veya l esnek köşe fitilleri

2. e-küp

Çekme Karavan Yapımı Için Yardım

ben ctp rulo olarak alıp yaptım. aslına bakarsanız uygulaması kolay görüntüsü güzel ve dayanıklı bir malzeme ancak alt tarafının kesinlikle düz olması gerekiyor. ben uygularken arkadan yalıtımla desteklerim diye çok önemsemedim ancak şuan biraz dalgalanmalar oluştu. amatör yapım için çok önemli...
  3. e-küp

Bende lambiriye karar verdim kesin olarak yalnız köşelerdeki siyah conta ne contası onu anlayamadım?

4. e-küp

Karavanda Evcil Hayvan

benimde bir kedim var kısa süreli şehir dışı seyahatlerimiz de bırakabileceğimiz yerler var ancak tatil için çekme karavan yapıyorum ve bu konuda çıkmazdayım. uysal yerinden hiç kalkmayan bir tip scottish fold 4 yaşında erkek kısır ancak karavan içerisinde veya konaklama noktalarında nasıl başa...
  5. e-küp

Evet bu açıdan hiç düşünmemiştim açıkcası şimdi dahada mantıklı gelemeye başladı :D hem ucuz hem boya zahmeti yok hem görsel olarak fena değil hemde bir miktarda olsun yalıtım katkısı Aynı düşüncelerim var benimde bende sanırım pvc olarak kaplayacağım. Yapım aşamasında çok detaylı fotoğraf...

6. e-küp

Şase Yüksekliği

Evet şaseyi imal eden firma ile tekrar görüştüm dingilin bağlantı noktalarının c profilde üst noktaya taşınması konusunda (bu durumda yaklaşık 3.5cm daha aşağıya inecek) araçla arasındaki yükseklik farkı da 4.5 cm civarına düşecek. şuan camlar, dış kaplama, iskelet, yalıtım, ve sabitleme...

7. e-küp

Şase Yüksekliği

evet hocam bende şase kısmı ile oynamayı çok istemiyorum. Tavsiye ettiğiniz gibi kaplin noktasında bir değişiklik düşündüm ancak onda da ileride frenli kapline geçiş durumu söz konusu olduğunda nasıl etki eder bilemedim o kısımla da pek oynamak istemedim açıkcası
  8. e-küp

dış kaplama ve iç izolasyon işlemini bitirdim maalesef. birde aldığım hazır şase üst yapı olarak 200x350 ölçülerine müsaade ediyor teknik açıdan o yüzden limitleri zorlamak istemedim ayrıca genişlik olarak 2 metre bir karavan araçtan oldukça çıkıntılı olacaktı 190 cm olarak yaptım zira...
  9. e-küp

Şase Yüksekliği

anladım hocam peki bu durumun değiştirilebilmesi mümkün mü? yani dingili mevcut yerinden söküp c bükümlü şase yapının üst tarafına vidalasak, bu durumda dingil kolunun dışarı çıkabilmesi için c bükümlü sacın kesilmesi gerekecek sanırım?

10. e-küp

Şase Yüksekliği

Evet en mantıklısı bi sanayide torsiyon ve şase işinden iyi anlayan birisine yapıyı göstermek olacak. Teşekkür ederim Yücel bey

11. e-küp

İşten Gelince Ne Yaparsınız?

3 yaşında bir kızım bahçeli bir evim olduğu için benim mesai özel sekörde bitiyor içişleri bakanlığında tekrar başlıyor :) tv karşısında zaman geçirmeyi sevmiyorum bu aralar çekme karavan yapıyorum kalan zamanlarım ona gidiyor.
  12. e-küp

Şase Yüksekliği

Yücel bey öncelikle sizin "ÇELEBİ" nin yapım aşamasını sonuna kadar takip ettim gitmesinede üzüldüm açıkcası ne olursa olsun el emeği ilk göz ağrısı :) bildiğim kadarıyla da şuan için Polonya üretimli spp marka torsiyonum köşe profil içerisinde 4 köşesinde kauçuk olmak şartıyla press yöntemiyle...

13. e-küp

Şase Yüksekliği

Merhababdeğerli form üyeleri. Uzun süredir takip ediyorum formu çok yararlı bilgiler mevcut ancak benim bir sorum olacak, hazır o1 belgeli bir şase aldım ve üzerine 3.5m uzunluğunda bir karavan yapıyorum. Ancak sonrasında gözardı etriğim bir husus oluştu. Şase yüksekliği... çeken aracımın çeki...
  14. e-küp

ellerinize sağlık ilgiyle takip ediyorum çalışmalarınızı. şuan bende 3.50 uzunluğunda bir karavan yapım aşamasındayım. sizden edindiğim bilgi ve görsellikle eksik kaldığım noktaları tamamlıyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri