Arama sonuçlarınız

1. e-küp

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

çok güzel güzel olmuş emeğinize sağlık

2. e-küp

İncekum Orman Kampı

Kesinlikle hocam, bende şu aralar yakıt konusunu hesaplıyorum eğer ki zam yemez de 10. ayda bu fiyatlar olursa Ankara- Alanya arası tahmini 2.500 gibi bir rakama gidip gelebilirim diye düşünüyorum
  3. e-küp

İncekum Orman Kampı

2000 - 2010 Yılları arasından her yıl düzenli olarak ağustos aylarında 15 günlük çadır kampına gittiğimiz ailemizin ve benim ilk ve en güzel çadır kamp deneyimlerini yaptığımız zamanında gözümüze ve dönemine göre güzel alt yapısı olan bir kamp alanıydı. yaklaşık 12 yıldır gitmiyorum nasip olursa...

4. e-küp

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Erkan, kullanıcı adı olarak E-küp ( eşim kızım ve benim isimlerimizin baş harfleri sebebi ile :) ) Ankara'da yaşıyorum. Ailemle yıllardır çadır kamplarına gittik, evlendikten sonra araç üstü çadır satın aldım kısa bir deneyimimiz oldu. bu yıl kendime ihtiyaçlarımız doğrultusunda bir...
  5. e-küp

Oturma alanı güzel olmuş hocam masa ebatları nasıl 4 kişilik bir aile için yeterli alan olacak mı?

6. e-küp

iskelet kısmı çok iyi olmuş ellerinize sağlık. yalnız kafama takılan bir konu, ağırlıktan kaynaklı mı yoksa parçaları değerlendirmek için mi lambiri seçtiniz zira oturma alanlarının alın kısımları çokça ayak darbelerine maruz kalabilir pvc lambiri de malum zayıf bir yapısı var ilerleyen...

7. e-küp

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

noterden satış olayı da kıymetli mal satışı adı altında yapılabilir ürünün şase numarası verilerek bildiğim kadarıyla.
  8. e-küp

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

750 kg altı olan karavanlar için evrak işlemlerinde 01 belgesi denilen üreticinin yetkileri dahilinde verilmiş karayolu uygunluk belgesidir. üzerinde ürünün şase numarası tip onay numarası ağırlığı gibi bilgiler yazar ki bu bilgiler aynı zamanda karavanın üzerinde etiket olarak ta bulunması...
  9. e-küp

Kamp Yeri Oluşturanlar Için Önemli Bir Konu: Ağaçlar Ve Gölge Alanlar...

bir konu daha, monokristal ile polikristal arasında verimlilik farkı %3 gibi bir düşük rakamlardayken iki farklı yapıdaki panellere ücret anlamında farklar ödeyip mono olması konusunda ısrarcı olmakta anlamsız o zaman, polikristal ve monokristal arasındaki farkı pwm yerine mppt şarj istasyonu...

10. e-küp

paylaşım için teşekkür ederim. makaleyi okudum bu durumda tam verim için güneşte durmaya devam etmek gerekiyor sanırım (şehir şebekesine bağlı kalmamak için)

11. e-küp

Lütfen Karavan Önerisi

ORTİZ karavan yerli karan üreticileri içerisinde nispeten kaliteli ve daha gelişmiş durumda 3.90 modelini araştırmıştım zamanında şuan ki fiyatlarını bilmiyorum ancak ocak-şubat aylarındaki fiyatına göre erba başkent ve güney karavan firmalarının modellerine kıyasla çok daha yenilikçi fiyat...
  12. e-küp

Çeki Demiri Bakım

bende orijinal koruyucu pvc kapakla koruma sağlıyorum onun dışında araç bakımlarında araç lifte kalktığında tedbir amaçlı bağlantı noktalarındaki vidaları kontrol etmekte veya ustanıza rica edip baktırmakta fayda var, zira ben lifte kalkınca kendim kontrol ediyorum.

13. e-küp

İzmir'de Çekme Karavan Önerisi

artan fiyatlar karşısında uygun fiyatlı aldığınız karavana sonradan eklemeler yapabilirsiniz bu durumda alırken bazı özel opsiyonlardan fedakarlık ederek alım maliyetini düşürmüş olursunuz örnek olarak güneş enerji sistemi ısınma sıcak su tente vb. gibi donanımlar genelde yüksek maliyetli oluyor.
  14. e-küp

Lütfen Karavan Önerisi

Öncelikle merhaba, hazır karavanların fiyatları hakkında özellikle avrupa olanların pek bilgim yok ancak bende bu yılın başında yaptığım KISA bir araştırmada bir çok tecrübeli karavancının ileriki dönemlerde yerliden sonra avrupa karavana geçiş yaptıklarını gözlemledim. bunun başlıca sebepleri...
  15. e-küp

monokristal güneş panelleri bildiğim kadarı ile gölgede güneşte olduğu kadar olmasa bile şarj edecek güç veriyor birde pwm yerine mppt şarj paneli olursa fazla gelen voltajı da akıma dönüştüreceği için sanırım yeterli olur ayrıca yapmakta olduğum karavanda 220v buzdolabı haricinde yüksek akımlar...

16. e-küp

başarılı olmuş birleşim noktasındaki kötü görüntünün tamamı gitmiş ellerinize sağlık
  17. e-küp

anladım o zaman D fitil ve L esnek köşe, hangisine uygun bir şekilde ulaşabilirsek artık..
  18. e-küp

henüz karavan kamp konusunda tecrübem yok ancak 2000 yılında başlayan ve 10 yıl süren düzenli çadır kamp tatillerimizin hepsinde gölge ve özellikle ağaçlık alanı bol olan incekum kamp alanını tercih etmiştik ailece, antalyanın ağustos sıcağında o kadar serin ve rahat bir ortam oluşturuyordu ki...

19. e-küp

Karavanda Evcil Hayvan

Allahtan araca ve tasmaya alışkın işimiz kolay olacak o zaman
  20. e-küp

Karavanda Evcil Hayvan

Allahtan araca ve tasmaya alışkın işimiz kolay olacak o zaman

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız