Arama sonuçlarınız

1. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Havuz vardı galiba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Florya da tren istasyonuna gitmeden sağ taraf otopark uygun ne dersiniz SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Perşembe benim için de uygun saat 19-20 gibi olabilir yer bakmaya başlayalım o zaman

4. S

Mtv Ve Kasko Değerinin %5 I Mevzusunda Gelişme Varmı?

2 aracım da indirimden faydalanmıyor eskı wj yi indirimli ödüyordum ne güzel.
  5. S

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

3.0 crd iknci aracım ilk aracımı 20 bin km kullanıp satmıştım sıfır sıkıntı yaşatmıştı. Bunu alalı 3 bin km oldu yağ bakımı yaptım o kadar. Parado ya gelince hep söylenen parça bozmaz ama bozarsa masrafı büyük olur deniyor.

6. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Evet arkadaşlar burayı takip eden 3,7 libertysi ve 4,7 wj si olan 2 arkadaşım daha var onlarada haber veririm ikiside cennet tarafında oturuyor bende beylikdüzünden gelirim Florya tarafında araçlarında yanımızda oldugu yerleri yazalım o zaman önümüzdeki hafta bi akşam buluşalım

7. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Konuyu baştan sona okudum benim bu ikinci 2006 wk m daha önce 2004 2,7 crd ve 3,7 liberty de kullandım. İstanbul da bi buluşma ayarlanırsa seve seve katılırım
  8. S

Gc Wk 3.0 Crd--freelander Iı Td4--nissan Pathfinder, Secim Yapmak Zor. Yardim Lutfen

Ynt: Gc Wk 3.0 Crd--freelander Iı Td4--nissan Pathfinder, Secim Yapmak Zor. Yardim Lutfen İki aracıda uzun km ler kullanma ve hafif arazide deneme fırsatım oldu.Wk motor hacmi ve gücüyle çok keyifli bir araç satalı 1 sene oldu en kısa zamnda tekrar almayı düşünüyorum.İstanbul trafiğinde wk...
  9. S

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 192.Fatih KESKİN.2006 3.0CRD wk

10. S

2,7 Crd Yardım Lütfen.

Ynt: 2,7 Crd Yardım Lütfen. Bence bu yaşta bi araç alırken donanıma çok takılmamak gerekir. Zaten en az donanımlısı bile çok iyi temiz düzgün ve bakımlısını bulmak lazım.

11. S

2.7 crd yakit tuketimi sorunu

Ynt: 2.7 Crd Yakit Tuketimi Sorunu Bayram boyunca 1000km den fazla yol yaptım. Ara ara hız yükseldi ancak normalde 100/110 km/h ı geçmedim. Tüketim değerim 7,8 daha ne olsun 2,7 ve bu ağırlığa göre bedavaya geziyoruz.
  12. S

Grand Cherokee 2.7 Crd Mi Sorento X Force Mi

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crd Mi Sorento X Force Mi 2 ay önce 2,7crd aldım.204 model makyajlı kasa tabir edilenden çok memnunum yakıtı beni hiç üzmüyor. Kia yı hiç kullanmadım ama çok yaktığını hep söylüyorlar.Esp jeep için bi eksi ancak bu tür araçlar zaten dikkatli ve yavaş kullanılmalı.

13. S

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı? Bende kullanım kitapçığığnı okumuş bişey anlayamamıştım. Verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu.
  14. S

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland Zafer bey den uzun süredir ses soluk yok.
  15. S

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (wj)'ciler Kaç Kişi ? Bende aracımı alalı 3 hafta oldu.2004 Grand Cherokee 2.7 crd.Fatih KESKİN.İstanbul

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri