Arama sonuçlarınız

1. erol yaralı

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Yücel bey merhabalar, 2x150 watt waaree güneş paneli 2x100 ah yuasa jel akü 1x 1000watt max tam sünis akıllı inverter

2. erol yaralı

Güneş panellerimizi taktık...
  3. erol yaralı

Taban yalıtıma hazır

4. erol yaralı

Merhabalar, Bu hafta yalıtıma başlıyorum.
  5. erol yaralı

Öndgul bey, Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Tecrübelerinizden tabiki faydalanmak isterim.

6. erol yaralı

Karavan Tamir Ve Tadilat Ankara

Vahit ustam, Karavan işine girerken yaşadığım sıkıntılar senin kaliteli çözüm odaklı ustalığınla son buldu. Elektrik, su ve solar sistem uygulamaların için saolasın...

7. erol yaralı

Arkadaşlar aşağıda resimlerini paylaştığım tente hakkında ne düşünüyorsunuz?
  8. erol yaralı

Saolasın Yücel bey...

9. erol yaralı

Evliya Çelebi Bey, Önerileriniz için teşekkür ederim. İç boyayı atlamadım. İç kısmın zımpara, antipas astar ve boyasını kendim yaptım. Akçalı boyanın sprey olanlarını kullandım. İzolasyona bu hafta içi başlayacağım. İnverter alırken arafta kalmıştım. Sanırım izolasyon işide sıkıntılı olacak...

10. erol yaralı

Aracın tüm bakımlarını yaptırdım. Ön takım komple yenilendi.
  11. erol yaralı

Ticari amaçla kullanılan araç olduğu için kasa içini özenle yıkattık.

12. erol yaralı

Haşmet bey merhaba, Önerileriniz için teşekkür ederim. Forum çok yardımcı oluyor. Dediğiniz gibi acele etmiyorum. Yavaş yavaş olacak sanırım.
  13. erol yaralı

Merhaba, Camlar orjinal pejo boxer ölçüleri. Montaj dahil 2000 tl. İyi günler...
  14. erol yaralı

Arkadaşlar merhaba, Ankarada ikamet eden emekli biriyim. Kısa süre önce sitenizdeki karavan yapım sürecine yönelik paylaşımlarınızı okumaya başladım. Zaten yıllardır hayalimdi birde üstüne ortaya çıkarılan güzel karavanları görünce dayanamadım ve iki gün önce Mersinden akrabalarım aracılığı...

15. erol yaralı

Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhaba arkadaşlar, Şu an itibariyle 2012 model 15 m3 peugeot boxer aldım. Karavan bilgim sadece bu forumdan ve internetten araştırmalarımla sınırlı. Emekli memur olmam sebebiyle karavana yönelik bazı şeyleri kendim yapacağım (yalıtım, izalasyon v.s) Ancak özellikle elektrik tesisatı gibi...
  16. erol yaralı

Karavan Elektrik Tesisatı Yardım

Arkadaşlar Merhaba, Foruma yeni üye oldum. PSA grubu bir aracı karavana dönüştürmek istiyorum. Yalıtım işlerini kendim yapabilirim ama elektrik hassas bir konu olduğu için uzman kişilerin yapmasını istiyorum. Ankara da elektrik tesisatı konusunda beni yönlendirebileceğiniz usta varsa çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri