Arama sonuçlarınız

1. Beruch

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser Hj 75 tümer bey araç gerçekten hoş olmuş. harika... ben de yeni bir hj47 kullanısı olarak yardımlarınızı bekliyorum. mümkünse tel no yazarsanız soracakların var şimdiden teşekkürler..

2. Beruch

87 Toyota Landcruiser BJ60 30 cm Yükseltmeden Sonraki İlk Fotoğraflar

Ynt: 87 Toyota Landcruiser Bj60 30 Cm Yükseltmeden Sonraki İlk Fotoğraflar çok güzel maşallah. güle güle binin......
  3. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım araç benzinli değil.. 4.0 litre 6 silindir diesel... tercih etme sebebimde bu motorlu oluşundan.. 6 silindir oluşunun tork açısından dezavantajı olsada 4.0 litre oluşu bunu telafi ediyor.. motor alt devirlerde cansız olsada bilhassa üst devirlerde bir harika 6 silindir...

4. Beruch

87 Toyota Landcruiser BJ60 30 cm Yükseltmeden Sonraki İlk Fotoğraflar

Ynt: 87 Toyota Landcruiser Bj60 30 Cm Yükseltmeden Sonraki İlk Fotoğraflar Çok güzel olmuş... Güzel araç, güzel işlem 10 numara olmuş.. Keyifle binmenizi dilerim. Maliyet ne oldu peki? Soa?
  5. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım ilk iş frenler : balataların hepsini yeniledim. ön makaslar zamanla değişmiş sağ sola uymuyordu. takım alıp sağ sol eşitledim. ve el yapımı shakle ile beraber biraz da makaslara kavis vererek yaklaşık 15 cm yükseklik eklde ettim. 33 lük lastikler için iyi oldu. Makasların her...

6. Beruch

Yeni Aracım

ARKADAŞLAR BEN DE BİR HEVES BİR HJ 47 ALDIM.VE İLK DENEMELERİMİ YAPTIM...... İNŞALLAH YAVAŞ YAVAŞ TOPLAYACAĞIM. MOTOR DURUMU ŞU ANLIK İYİ GÖZÜKÜYOR.. HARARET YA DA YAĞ, SU EKSİLTME GİBİ SORUNLARI YOK... 40 SERİES DEN ANLAYAN ARKADAŞLARDAN YARDIMLARINI BEKLİYORUM...

7. Beruch

FJ 62 hakkında bilgi almak istiyorum

Ynt: FJ 62 hakkında bilgi almak istiyorum Bence kesinlikle benzinlisini alma. 6 silindir olduğu için torku yüksek değil ...hemde belki lpg gibi tehlikeli bir yakitla arazide belki de 1 metre mesafe de ileri geri zorlayacaksin. Sonra takacagin lpg sirali sistem dahi olmayacak..hj 60 yani...
  8. Beruch

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) teşekkürler yaa. valla çok iyi paylaşım sağolun
  9. Beruch

BJ 6OA 33X12,5X15 LASTİK VE -46 OFFSET JANT TAKTIM BİR SIKINTI ÇIKARMI?

Ynt: BJ 6OA 33X12,5X15 LASTİK VE -46 OFFSET JANT TAKTIM BİR SIKINTI ÇIKARMI? sorun olmaz çünkü yazdığın üzere -46 ofset diyorsun ....ben de hj47 var -44 ofset jantla 33-12.5-15 kullanmaktayım ki bizim ön tamponun altında s rot var bazen ona dokunuyor ama direksiyon sistemini değiştireceğim...

10. Beruch

BOGGER 35/ 10.5/ 16 TAKAS VEYA SATLIK

Ynt: BOGGER 35/ 10.5/ 16 TAKAS VEYA SATLIK 4 adet fiyatı mıdır? resim görebilirmiyiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR