Arama sonuçlarınız

1. feyz

Grand Cherokee 5.2 97 Geri Vites Stop Etme Problemi

aracın 100c sıcaklığa gelmesi de normal değil. akşam vakti araç ısınınca şanzıman yağ çubuğunu çekin, telefon feneriyle bakın duman geliyor mu.?böyleyse şanzıman yağına yağ soğutucudan su karışmıştır. araç kickdown(roketleme) yapıyor mu? 4.vitese geçiyor mu? ama büyük ihtimalle, selenoid arızası..

2. feyz

Gaz Pedalına Dokununca Stop Edecek Gibi

rölanti motoru yani iac valfinde sorun var.
  3. feyz

Otomatik Şanzıman Sorunu

giresundan geçerken uğrayın yardımcı olalım

4. feyz

Bakım Yağ Ve Filtre Markaları

mobil veya motul yağ kullanabilirsin. filtrelerde ise gözün kapalı mann filter. yağ veya filtre bulmama sorunu yaşamazsın, ankarada engin arkadaşımız vardı, konuyu görünce seni güzel bir yere yönlendireceğine eminim.
  5. feyz

5.2 Satıp Land Cruıser 4.7 Mi Wj 4.7 Mi ? Full Dolduracağım

fiyatlara şimdi baktım. istediklerinize göre bir liste çıkardım. 6.5" four link long arm kit 2900$ 2" get 160$ ön şaft kiti 420$ arka h.d sway bar 150$ arka aks koruma 300$ ölçülü pitman kolu 155$ h.d rot 180$ h.d direksiyon amortisörü 40$ ön aks koruma 110$ spacer 200$ flow super40 100$ ön...

6. feyz

torsiyonlu sistemi sabit dingile çevirmek için komple dif. almak gerekir. mafsallı h.d kafa yapma da cabası. saydıklarınız wjde çok daha mümkün.

7. feyz

2 yılda aksesuar dışında sadece oksijen sensörü aldıysanız tebrik ederim. boncuk gibi dizdiğim araçların bile sürekli yaşı gereği bir çok parçasını değiştirdik çünkü. kullanmadınız mı, naptınız :)
  8. feyz

ben ayna mahruti veya aksın kaç freze olduğundan bahsetmedim, önlerin sabit dingilli değil torsiyonlu olduğunu söyledim. ve evet taşımaz.
  9. feyz

vx100de önler torsiyonlu olması lazım, devasa bir şey yapabilmeniz için altyapıda değişikliğe gitmeniz gerekir bu da para ve zaman kaybı. aynı zamanda modifikasyon parçaları vs... uzun iş. wj 4.7'de ise yurtdışından istediğiniz her şeyi getirebiliriz.

10. feyz

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

hata kodlarını yazar mısın dostum?

11. feyz

96 5.2 Sahibinden Merhaba

vites tam p ye oturmayınca boşa döner tık diye ses gelir. marş motorunu yakarsanız da yine aynı şekilde tepkisiz tık diye ses gelir. hayırlı olsun, aklınıza takılan her şey için biz burdayız.
  12. feyz

Forum Ailesine Katılmak Çok Güzel

pm yoluyla numaramı iletiyorum, ararsanız seve seve yardımcı olurum

13. feyz

Forum Ailesine Katılmak Çok Güzel

öncelikle hayırlı olsun. hayallere ulaşmak güzel şey. aracın tekerlerini dışarı çıkarmak için flanş takmayı önermişlerdir. mantıklı bir hareket olur. ikinci olarak ise sesin videosunu çekip buradan paylaşabilirseniz elbet yardımcı oluruz. sevgilerle.
  14. feyz

Araç Toplama Sorunu

güncel kur fiyatlarıyla komple sağlıklı bir şekilde motor yaptırmanın maliyeti 8.5-11 bin tl olması lazım 4.0 için
  15. feyz

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

arkadaşlar grubumuz hala aktif. ve bugüne kadar mümkün mertebe herkese yardımcı olmaya çalıştık. katılmak isteyenler özelden isim, şehir ve tel no.sunu iletebilir. kişisel güvenliğiniz gereği, numaranızı konuya yorum olarak yazmamanızı öneririm. herkese sevgiler. feyzullah.

16. feyz

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

yaramaz olur mu aaah ahhh :)
  17. feyz

Yardım Lazım Land Seri 3

4x4 garaj cemafer usta.
  18. feyz

Araç Tavsiyesi

land cruiser g.c 3.0 crd disco td5 araştırın. etrafınızdaki ilanları bulun, görün, bakın, binin. hangisi içinize sindi öncelik o. ardından şehiriçi yoğun olacaksa yakıta bakın. hangisi size uygunsa onu seçin. üç araç da iyidir. ama genişlik, kamp vs. derseniz disco derim ben.

19. feyz

100.000 Tl’ye Kadar Araç Tavsiyesi

bütçe varsa tabi ki öncelik land cruiser. ardından bakımlı bir g.c 3.0crd veya ingiliz efsanesi disco td5 (büyük turbo+interkol ile güç arttırırsanız gündelik kullanımda hantal kalmaz)
  20. feyz

5.9 Ilk Çalıştırmada Sarhoşluk Problemi

çözüm sade türk kahvesi ve mandalin :)) araç soğukken rölanti dalgalanması mı yaşıyorsunuz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri