Arama sonuçlarınız

1. feyz

Grand Cherokee 2.7 2004 Model Motor Soğutma Suyu Lambası

e tabi ki. 4 mevsim antifriz kullanın.

2. feyz

Grand Cherokee 2.7 2004 Model Motor Soğutma Suyu Lambası

antifiriz+würth temizleyici koyun korkmayın. ama uzun yol yapmamaya dikkat.. bir haftaya patlatacağı yeri patlatır, elden geçirir güzel bi antifiriz su karışımı eklersiniz. en azından devirdaim temizli ve sağlıklı olur.
  3. feyz

Jeep Wj Arka Sol Kapı Açık Uyarısı

iyi bir elektrikçi.. bi kaç saate araşalım.

4. feyz

Jeep Ekibi, Neredesiniz!

bu haftasonu
  5. feyz

Jeep Ekibi, Neredesiniz!

Herkese selamlar. 29 Ekim'de kortejimiz var, hepiniz davetlisiniz. -> 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji / İstanbul - 2018 Whatsapp grubumuza da bekliyoruz. -> Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)] Aynı zamanda haftasonu Uludağ'dayız. Yolu düşen herkes davetlim. Sağlıcakla, Feyz...

6. feyz

Cherokee 3.1td Mi 4.7 Mi?

bu araçta 3.1 motor olmuyor arkadaş, tecrübeyle sabit. 4.7 v8!

7. feyz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji / İstanbul - 2018

29 EKİM CUMHURİYET KORTEJİNDE BULUŞALIM ! Bu özel ve güzel günde gezenbilir ekibi olarak hepinizi bekliyoruz. Gezenbilir Jeep ekibi tam kadro orada olacağız. TMP(Türkiye Motosiklet Platformu)'nun düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kortejinde yer almak için ekiple gerekli görüşmeler tarafımdan...
  8. feyz

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

wkcıları bilmem ama, wj zj xjciler istanbul belgradda güzel bir buluşma yaptık. :) bir dahakine sizi de bekleriz? vincimiz bol :)))
  9. feyz

2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

freelander mi? tabi ki 2.7 wj!

10. feyz

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

grubumuz hala açık. ama rica ediyorum kişisel güvenliğiniz için iletişim bilgilerini mesaj ile gönderin. bugüne kadar bir çok dostluk kurduk, sorunlar çözdük ve fikir alışverişinde bulunduk. Allah bozmasın. hatta haftaya cumartesi günü istanbulda nasipse buluşacağız, imkanı olan herkesi bekleriz.

11. feyz

1997 Zj 5.2 Lütfen Yardim...

sigorta uyguna geliyor inanın. geçmişiniz pek kirli değilse 400 civarı olması lazım. ayrıca haftaya izmirdeyim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. sağlıcakla.
  12. feyz

1993 Grand Cherokee 5.2 V8 Limited Yardım

ruh hastası.

13. feyz

2004 Model 2,7 Aracım Sabahları İlk Marşa Basmada Zor Çalışıyor

@KLL sanırsam su çekme muhabbeti vardı, arkadaşın sorunu ısıtma/buji değilse senin muhabbet olabilir.
  14. feyz

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

bahsettiğiniz wjye bir arkadaş baktı bugün, alt sistemi yarım yamalak, mesela ön linklerden üstteki yok. şanzıman yeni deniliyor ama vuruntulu. ıvır da zıvır..

15. feyz

Bursalı Ümit Kiraz Ustayı Bilen Var Mı

iyidir, aynı zamanda bursada mekanik için birlik oto ali osman ustaya da uğrayabilirsin.
  16. feyz

Gaziantep'te Jeep Ustası

ne yazık ki bilgim yok. ama sorununuzu söylerseniz analizini yapabilir, o bölgede bahsedilen arızayla ilgili bir ustaya ulaşabiliriz.
  17. feyz

Grand Cherokee Yeni Heves Ve Yonlendirme

çok bilmiş kişiler,çok bilmiş kasap ustalar..

18. feyz

Grand Cherokee 5.2 97 Geri Vites Stop Etme Problemi

benim 4.7'de hem göstergedeki, hem de obd ile aldığımız verilerde 90°c civarıydı...
  19. feyz

Grand Cherokee 5.2 97 Geri Vites Stop Etme Problemi

ben de bu yorumunuza güldüm. çünkü sağlıklı bir aracın böyle yapması mümkün değil. şanzımanı yeni yaptırdınız [(!?) yine birilerinin parasına yazık olmuş] ama araç "bazen stop ediyor, etmezse de gitmek istiyor?" şanzıman düzgünce yapıldıysa demek istiyorsunuz ki bu aracın fabrika çıkışı da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri