Arama sonuçlarınız

1. feyz

2.7 Crd Su Damlatması

check gauges göstergeleri kontrol edin demek. araç çalışırken göstergeyi çekip fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. yüksek devirde su damlıyorsa eğer radyatörünüzde veya hortumlarda kaçak olabilir, yüksek devirde su basınçlı olacağı için boşaltıyor olabilir. veya radyatörünüz...

2. feyz

06 Koc 29

3. feyz

06 Koc 29

nası, koç gibi dimi? :smiley:

4. feyz

Captiva'mi Sorento'mu Yoksa Vitara'mi ?

4.7 v8 sahibiyim. atiker gold kitli, prins beyinli lpg kitim var. unutmayın, aracın motoru yağı suyu ne kadar temizse o kadar az yakar. bendeki aracın 45lt simit tankı var sanırsam.(45ltden tam emin değilim), ama tamamen bitip kendisi kapanınca 40 küsür civarı alıyor. 5lt civarı sıkışmaması...
  5. feyz

G.c. 2005 Wj Kasa A/t Lastik Seçimi Hk.

crdler gerçekten uzun yolda o kadar yakıyor mu? bugün 4.7'm ile 4 kişi+bagaj cam hizasına kadar dolu bir şekilde shell'de biten depoyu 120tlye fulleyip, 100-140 devirli bir şekilde uzun yolda 269km yaptım. lpg kendiliğinden kapanana kadar. yani tam hesap yaptım. 45krş civarı. aynı şekilde...

6. feyz

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

dediğim yağlarda ve mopar denginde atf yazmıyor ama.. ben öyle biliyorum, umarım sorun yaşamazsınız

7. feyz

chrysler konu ile alakalı zamanında açıklama yapmıştı, wjjeeps sitesinde de öyle yazıyor. sadece ms5931 dengi yağ kullanılması özellikle söyleniyor. ve kesinlikle atf koyulmaması gerekildiği de. ülkemizde motul multi hf veya valvoline synpower kullanabilirsiniz.
  8. feyz

aynı sorun bende de var, en kısa zamanda çözeceğim. ama wjlerin direksiyon kutusuna atf yağ kesinlikle koyulmaz, çok büyük yanlış yapıyorsunuz. mopar steering fluid veya motul multi hf.
  9. feyz

94 Grand Cherokee Hararet Sorunu

sorununuzu çözmenize sevindim :)

10. feyz

Wj - Kilitleme / Açma Sırasındaki Işıklar

tepe ünitesindeki ayarı iyice kontrol edin belki ordandır :/

11. feyz

Wj - Kilitleme / Açma Sırasındaki Işıklar

açınca çift flaşör kapatınca tek flaşör ve ses
  12. feyz

Zj Fren Iyileştirme Önerileri

jant deyince aklıma benim evlat wj geldi, doğru o jantlarda sırıtmaz :) Jeep Texas showroom'unda sergilenmek üzere üretilen tek çelik g.c modeli "Grand Cherokee Limited Texas Edition" yani 06KOC29 !!! şase dökme çelik, kaporta ise alüminyum & çelik alaşımı'ymış. normalde texas edition...

13. feyz

zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi ....

evet, wj kasalarda geçerli
  14. feyz

bende elimdeki wjnin tr'de değil dünyada tek olduğunu söyleyebilirim ki öyle, gözüm gibi canım gibi de bakarım :)
  15. feyz

bu araçların yapısı/ağırlığı/ağırlık merkezi gibi durumları gereği fren mesafesi binek araca göre farklıdır evet. sizin düşünceniz de evet bence ciddi anlamda etkiler. ama o diskler orjinal jantta çok sırıtır gibime geliyor. pek örnek sayılmaz gerçi ama bir arkadaşımın q7'sinde de seramik...

16. feyz

Yenİ Aracim 97 Z.j 5.2

o zaman yüksek bir ihtimal cam ve kapı fitillerine bakmanızda fayda var
  17. feyz

Yenİ Aracim 97 Z.j 5.2

rüzgar sesi diye adlandırdığınız ses 80-120 arasında bariz belliyse difransiyel uğultusudur.
  18. feyz

2000 Wj P0171 Hata Kodu

tam olarak bilemiyorum ama mantıken iki tarafra da durum aynı şekildeyse olabilir. kodu sildirip veya kutup başlarını tekrar söküp takın silinir aracı benzinde kullanın bakalım aynı hatayı verecek mi

19. feyz

Yarın 2006 3.7 Cherokee Alacağım Fakat Son Bir Soru

renegade modellerini inceleyebilirsiniz. kullanıcısı değilim ama bildiğim bir şey: lpg takınca bagajda pek yer kalmıyor. 3.7 temiz motorlardandır pek ağrısı sızısı olmaz lakin kenarda 3-5bin tl ne olur ne olmaz parası ayırmayı unutmayın. forumda ufak bir araştırma yaparsanız cherokee/grand...
  20. feyz

Captiva'mi Sorento'mu Yoksa Vitara'mi ?

bu üç seçenek arasında ben kalmış olsaydım makyajlı temiz bir sorento alırdım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri