Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Giresun

Ynt: Giresun Aslında Surreal Bağlantıların Coğu Hamsi Üzerinden Yapılmaktadır.Mantar İlginç Geldii. ama inanılmaz bir Lezzettir Kirmit Çeşit Bakımından Benim Aklıma Gelenler Fındık Kirmiti (Süt Kirmiti) Geyik Kirmiti Yayla Kirmiti Orman Kirmiti Dere Kirmiti Çilek Kirmiti İçlerinden En...

2. zapatista

Marmara'daki Sel Felaketinde Gea ve Gezenbilir İşbirliği

Ynt: Marmara'daki Sel Felaketinde Gea ve Gezenbilir İşbirliği mustafa abi keske haberlesebilseydik.. özellikle selimpasa da ihtiyaç oldu, ben benim araçla çekim yaparken bir kaç insanı kurtarıp güvenli yere tasıdım.. 4-5 araç gelse gezenbilirden hem çok ise yarardı hem de gezenbilir i olusturan...
  3. zapatista

Beşikdüzü

Ynt: Beşikdüzü kan bağımız var sedatla :) ;) :) ;) fotodaki mavi disco senin mi? dizgine şenliğinde görmüştüm sanırım o.. eynesil bld bsk coşkun somuncuoğlu benim dayı olur.. belki bu cuma orda olucam bakarsın görüşürüz.. saygılar hemserim, :)

4. zapatista

Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!

Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz! akaryakıt dagıtım şirketleri benzın fiyatları serbest bırakılmadan önce %4 kar alırken serbest fiyat uygulaması sorası %8 e cıkardı payı.. bir gazetecı tv muhabırı olarak neredeyse her gun haber yaptım.. 1,5 litrelik su şişesi fiyatın...
  5. zapatista

Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak ne zaman dalacaksınız? nejdet bey bana haber verirseniz belki ben de haber için gelirim sizinle çok da güsel olur hikayesi çok hoşuma gitti

6. zapatista

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi hadi ben de burdayım Serkan Tahmaz eynesil 1972 ev: istanbul gönül:sis dagı ilgi alanı:her şey :):):)

7. zapatista

Bir Disco 1 Bu Kadar Değişebilir :(

Ynt: Bir Disco 1 Bu Kadar Değişebilir :( naci abi foto ları ben yükledim plakayı saklamalıydım haklısın, ama beceremedim kendi arabamın fotoğraflarını koyup sizden eleştirileri almak beni mutlu eder, en acımasızı da olsa bunlar bana sadece birseyler kazandırır..kendim için istemediğim bir...
  8. zapatista

Ynt: Bir Disco 1 Bu Kadar Değişebilir :( karaktersiz bir hal almış keske dışını yeni disco ya çevirene kadar altını tc sini falan yeni disco yapsaydı da bu araca 40 bin yira isteseydi..
  9. zapatista

http://www.sahibinden.com/sadece_bmw_ve_mercedes_takasli_land_rover_jeep_3900_cc_-68WQQaXQQ14114470WQQpXQQdisplayitem deki disco yu beğenen var mı arkadaşlar?

10. zapatista

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar günaydın güzel insanlar:):):)

11. zapatista

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) insallah mustafa abi yıllık izin alcam gerekirse:)
  12. zapatista

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 3 haziran nazımın ölüm ve 4x4 kardeslik günü mete abi bi ak saclara sorsanız yarın olsa bizim gün, ben de bunu medyada ucudan kıyısından agır agır dillendirsem:)

13. zapatista

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar land, suzuki, jeep, tüv-türk'ü yenene kadar savaş:):) ferman benzin tekellerinin se, daglar gezenbilircilerindir.. aldım sazı duramıyommm
  14. zapatista

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yaşasın 4x4 lerin kardeşliği:)
  15. zapatista

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çok güzel oldu land jeep kardeştir benzin istasyonları kaleştir:):):):)

16. zapatista

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yakalandık:) özgür bey beni yanlış anladınız:):):)
  17. zapatista

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar işte yaavvvv muhabbetin kralı, dostluk, kardeşlik, land cı olsun, çamurdan olsun:):):)
  18. zapatista

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) festivalde land cılarla jep ciler halat çekme yatışması yapalım:) kimse birbirini çekemiyor, belki orda çeker.....:)))))) üzmeyelim birbirimizi, zaten ne kadar azız, ailelerimiz dahil herkes deli gözüyle bakıyo bize...

19. zapatista

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor ben de katılıyorum, söylemler sempati duyduğum sivas dan nefret etmeme neden oldu..keşke sivas insanının hoşgörüsü, alçakgönüllülüğü ile konuşsaydı.. denizli ye gelince bir beşiktaş lı, ucundan kıyısından çarşı lı biri olarak hoca bizim en büyük şansımız...
  20. zapatista

Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si ben yüksel in arabayı tek gecerim kıbrıs ı da birbirine kattı, yolları da

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri