Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Giresun
Aslında Surreal Bağlantıların Coğu Hamsi Üzerinden Yapılmaktadır.Mantar İlginç Geldii. ama inanılmaz bir Lezzettir Kirmit Çeşit Bakımından Benim Aklıma Gelenler
Fındık Kirmiti (Süt Kirmiti)
Geyik Kirmiti
Yayla Kirmiti
Orman Kirmiti
Dere Kirmiti
Çilek Kirmiti
İçlerinden En...
Ynt: Marmara'daki Sel Felaketinde Gea ve Gezenbilir İşbirliği
mustafa abi keske haberlesebilseydik..
özellikle selimpasa da ihtiyaç oldu, ben benim araçla çekim yaparken bir kaç insanı kurtarıp güvenli yere tasıdım.. 4-5 araç gelse gezenbilirden hem çok ise yarardı hem de gezenbilir i olusturan...
Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!
akaryakıt dagıtım şirketleri benzın fiyatları serbest bırakılmadan önce %4 kar alırken serbest fiyat uygulaması sorası %8 e cıkardı payı..
bir gazetecı tv muhabırı olarak neredeyse her gun haber yaptım.. 1,5 litrelik su şişesi fiyatın...
Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak
ne zaman dalacaksınız?
nejdet bey bana haber verirseniz belki ben de haber için gelirim sizinle çok da güsel olur hikayesi çok hoşuma gitti
Ynt: Bir Disco 1 Bu Kadar Değişebilir :(
naci abi foto ları ben yükledim
plakayı saklamalıydım haklısın, ama beceremedim
kendi arabamın fotoğraflarını koyup sizden eleştirileri almak beni mutlu eder, en acımasızı da olsa bunlar bana sadece birseyler kazandırır..kendim için istemediğim bir...
Ynt: Bir Disco 1 Bu Kadar Değişebilir :(
karaktersiz bir hal almış
keske dışını yeni disco ya çevirene kadar altını tc sini falan yeni disco yapsaydı da bu araca 40 bin yira isteseydi..
http://www.sahibinden.com/sadece_bmw_ve_mercedes_takasli_land_rover_jeep_3900_cc_-68WQQaXQQ14114470WQQpXQQdisplayitem
deki disco yu beğenen var mı arkadaşlar?
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
3 haziran nazımın ölüm ve 4x4 kardeslik günü
mete abi bi ak saclara sorsanız yarın olsa bizim gün, ben de bunu medyada ucudan kıyısından agır agır dillendirsem:)
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
festivalde land cılarla jep ciler halat çekme yatışması yapalım:)
kimse birbirini çekemiyor, belki orda çeker.....:))))))
üzmeyelim birbirimizi, zaten ne kadar azız, ailelerimiz dahil herkes deli gözüyle bakıyo bize...
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor
ben de katılıyorum, söylemler sempati duyduğum sivas dan nefret etmeme neden oldu..keşke sivas insanının hoşgörüsü, alçakgönüllülüğü ile konuşsaydı..
denizli ye gelince bir beşiktaş lı, ucundan kıyısından çarşı lı biri olarak hoca bizim en büyük şansımız...