Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD kesinlikle haklısınız:) umarım bu yazılanlar en azından birimize alkol alıp direksiyona geçerken bir kez daha düşünme imkanı sunar ve olabilecek talihsiz durumdan kurtarılırsa ne mutlu size..bir veya birden çok can kurtarmanın değeri ölçülemez.. siyasi mesaj değildi...

2. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD kesinlikle çok haklısınız, itiraf ediyorum; önce bir barda saatlerce içip sonra iki araçla ormana daldık.. ben yoldan çıkıp bir ağacın üzerine çıkıp ancak durabildim.. araç yan yattı hem de yuvarlanmama ramak kalmıştı. diğer araçtaki arkadaşım bana yardım ederken-yani...
  3. zapatista

Defender tutkunu olarak aranıza katılmak istiyoruz....

Ynt: Defender tutkunu olarak aranıza katılmak istiyoruz.... aracınız çok güzel:) hoşgeldiniz..

4. zapatista

KAYOFF; Yamula'da Çamurun Tadı ( 16 Ocak 2011)

Ynt: KAYOFF; Yamula'da Çamurun Tadı ( 16 Ocak 2011) AH AH benim 5721 gri discom:) ne kadar da güzel görünüyorsun.. sakın yeni sahibinii üzme, yolda bırakma.. her yeri bir çırpıda aş.. beni çok mutlu ettin onu da hep sevindir:):) allah kaza beli vermesin.. çok güzel fotolar.. sevgi ve seygılar...
  5. zapatista

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye onda yaraydı disco 1 belki daha uzun kalabilir:) 3 ay 1 gün mesela:)

6. zapatista

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU TAKİP

7. zapatista

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... :'( AHHH AH!!!
  8. zapatista

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... bu tartışmaların yeri burası değil diye düsünüyorum.. bu sitede rahmetli abimizin çok seveni var.. onları üzecek şeyler bunlar-ki alkol ya da parkur içi kaza falan yok- bu konuları- gezenbilir manifestosuna uyalım.. içkili off-road yapmayalım...
  9. zapatista

Kar Yağışı Altında Giresun Yaylaları

Ynt: Kar Yağışı Altında Giresun Yaylaları çok tesekkürler gitmis gibi oldum oralara sanki bizim sis dağı gibi geldi bana:) görele-eynesil civarı

10. zapatista

KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010)

Ynt: KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010) ben de çok memnun oldum tekrar hayırlı olsun araç camianıza bende araca bir gönül bağı var hala, eğer buradan parça vs lazım olursa memnuniyetle yardım ederim.. saygılarımla:)

11. zapatista

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... video büyük olduğundan yükleyemiyorum, aksama doğru yüklerim ama bu adresten görülebilir. http://www.beyazgazete.com/video/2010/12/15/on-camdan-firladi-atv.html
  12. zapatista

Ynt: KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010) selamlar, bende böyle bir sorun yoktu. sadece biraz yağ kaçırıyordu.. ama benden sonra sanırım aytuğ direksiyon kutusunu değiştirmiş.. ondan olabilir isterseniz ben size arabayı yükselten getiren ustanın telini vereyim...

13. zapatista

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Arkadaslar, haberimiz kısa oldu kusura bakmayın..mertim teşekkür ederim;) Yarın aynı videoyu buraya yükleyeceğim. Hepinize iyi geceler, Faruk abimize rahmet dilerim
  14. zapatista

Ynt: KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010) :) yahsi bey çok tesekkür ederim.. bir projemiz var oradan doğuya doğru kar haberleri yaparak gitmek gibi eğer çıkarsam yola, kameraman arkadaşım emrah ile birlikte sizi mutlaka ararız. hatta birlikte bir habere bile imza...
  15. zapatista

Ynt: KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010) çok güzel gezi olmuş:) buralarda özlediğimiz kar da var.. arkadaşlık, yardımlaşma zaten mevcut:) bu arada hayırlı olsun, benim eski aracı alan arkadaşa(ac5721 gri disco 1) 2005 ten, 2010 mark ya da nisan ayına kadar...

16. zapatista

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... düzelttim, tesekkür ederim
  17. zapatista

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... BU KLİBİ HAZIRLADI
  18. zapatista

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... arkadaşlarım, aldığım bilgiler eşliğinde aşağıdaki haberi yazdım.. yaklaşık 1,5 dakika olacak.. yazı dili için kusuna bakmayın.. benim içimden de çok güzel cümleler dökmek geçiyor ama metni haber dilinde geçmek gerekiyor.. önemli olanın bu kadar...

19. zapatista

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... ANTALYA DAN arkadaşlar aradı, doğru bilgileri verdi.. foto da yolladı. kısa da olsa güzel bir haber yapmaya çalışacağım. tekrar başımız sağolsun..
  20. zapatista

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... arkadaşlar çok üzgünüm öncelikle daha önce de yazmıştım bu duygularımı.. çoğunuz biliyor, ben atv haber muhabiriyim.. sitemizde çeşitli videolarımız var görmüşsünüzdür.. iki mesaj önce sabah gazetesinde yazılan haberdeki yanlışlardan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri