Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution yeın ederım senın arac degıstırme hızıına ben yetısemıyorum:) sadece takip için bile

2. zapatista

Kıytırık Karavancılar Hakkında

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında SAYIN DALGIÇ:) bu yazdıklarınıza neden olanlardan biriyim sanırım.. çok üzgünüm ama ... son yazdıklarınızı da okuma şansı yarattığım için mutluyum:):):) sizin gibi abiler olduğu sürece bu memleket olan inancım artıyor... çok memnun oldum çok.... hepinize...
  3. zapatista

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında sayın karagöz sadece size gülücükler göndermek istiyorum:):):) aslında yazacak çok şey var özellikle size ama.. bu güzel başlığı sizin gibi kirletmek istemiyorum..

4. zapatista

Kaç Santim ??

Ynt: Kaç Santim ?? sorunun nedeni -un azından ülkemiz için- üç tarafı denizle çevrili memleketin denizcilik bakanlığı yok..... ayçiçeğine de kılıç balığına da tarım bakanlığı bakıyor.. tarım mühendisi ne anlar denizden... değerinin daha farkında değiliz ki.. kaybedelim ondan sonra... lüferin...
  5. zapatista

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında baslığı görünce ben de o araçlarla karavancılık mı yapılır diye bir konu sandım.. ama okuyunca, "parayla sahip olacağın değil, kendi üreteceğin şeylerle gurur duymalısın" öğretisin buldum:):) çok güzel konu:) çok güzel açıklama... çok güzel yorumlar.. sabah...

6. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD fotoları feysbuktan gördüm.. önce aracı ters görünce -tühhh gitmiş güzelim araç gitmişşşşş.. keşke kimseye bir şey olmasa dedik.. sağolsun serkan arkadaşım saniye saniye fotoğraflamış:) yavaş yavaş araç kalktı ayağa baktım neredeyse hiç bir şey yok:) ÇOK geçmiş olsun...

7. zapatista

Burak Akkan (Bakkan) Arkadaşımız İkinci Kez Baba Oldu !

Ynt: Burak Akkan (Bakkan) Arkadaşımız İkinci Kez Baba Oldu ! bu mutluluğu bir kez yaşadım.. ikinci kez yasamanın ne denli güzel olacağını tahmin bile edemiyorum:):) tebrik ederim...iki bebişle mutluluklar dilerim.. hadi benim de ikinci olsun da beraber hepsini çamura bulayalım:):):)
  8. zapatista

Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu Sen de sattın ben de tabi bekara 37 inç istemek kolay gelirmiş tabi:):):):):):):) Olsun anasını satayim:):):) Tamam 37 ler konvoyunu 3 dakka haber yapmayan jeepci olsun:):):):):)
  9. zapatista

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu Biz De medya sponsoru olalım o zaman Mavi dev(95 disco) İlk çıkacağı gezide goruntulenip atv habere çıksın:):):)

10. zapatista

Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?

Ynt: Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ? sisdağılı:) toprağım çok haklı ben de aynen öyle düşünüyorum:) yediğimiz çavuşlu ekmeğinden mi? ya da pancar çorbasından mı bilmem:) araziye çıkarken güvenemeyeceğim için almam herhalde ama parasını verirseniz çinliler güzel ve kalitelide mal...

11. zapatista

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu abi iki tane iş için acil çağırdılar, kusura bakma:) ama müthiş bir araç cıkıyor, beylikdüzü ne kadar konuşa kunuşa bitiremedik arabayı amrahla:) kazasız belasız mutlu kullanırsınız insallah.. (mustafa abiyle balık...
  12. zapatista

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu adnan abi arabayı ve seni görmeye geliyoruz emrahla dayanamadık beylikdüzünde çekim var erken çıkıp geliyoruz:):)

13. zapatista

Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz?

Ynt: Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz? hakan bey gerçekleri söylemiş:) ben de tüm dizileri izliyoruzum..:) ruzum:) yani hanım izliyor ben de öyle bakıyorum..
  14. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD bu tartışmanın sonu gelmez.. kimse sınırını bilmeyeni savunamaz ama içenin de hakkı var-araç kullanmadığı sürece-başkalarını rahatsız etmediği sürece- kimse kimseye nasıl yaşayacağını söyleyemez.. mustafa kemal de rakı içerdi.. kimseye saldırdığını duyan var mı? benim...
  15. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD sen sildin ama benim alııntıdaki duruyor boş ver kafanıda yorma sonuçta bana yazmışsın bende öyle herşeye alınmam bilakis tenkit edilmekte iyidir insan kendisine çeki düzen verir öğrenmenin yaşı yoktur bende öğrenmeye meraklıyım o tarafa yolum düşerse oturur daha iyi...

16. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD yazdıklarımdan silebildiğimi sildim artık bu konuda konuşmuyorum
  17. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD basarılar dilerim..
  18. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD demem,

19. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD hepinize şimdiden güzel bir hafta dilerim.. kazasız, belasız, hayırlı işler dilerim..
  20. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD saygılar ve iyi pazarlar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri