Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ühüüü

2. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye çok güzel olmuş. biraz alçak ama olsun vay be işçiliğe bak:) nerden nereye..
  3. zapatista

Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı!

Ynt: Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı! ahh ah nerede beğenileri bizimkilere benzeyecek eş bulmak.. evlenmeden önce "çamurlanmak harika bir duygu serkan" "her hafta gelelim buralara" "ben de kullanabilir miyim acaba" "çocuğumuz bu kadar güvenli bir araçla yolculuk...

4. zapatista

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... gerçekten artık; foto hakkımız, söke söke alırız.. muhabbete ölüm, fotoya hürriyet gibi sloganlarla izmire yürüyecez:):)
  5. zapatista

Ahşap Unimog ( Delinin milliyeti olmaz )

Ynt: Ahşap Unimog ( Delinin milliyeti olmaz ) çok müthiş bir işçilik:) ama küçük bir kıvılcım çok acı sonuçlar doğurur..

6. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye VAY BENİM ŞAİR TOPRAĞIM:) ne güzel demis ne güzel yazmıssın.. harfi harfine katılıyorum

7. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye olacağı buydu zaten 33 inç, 35 inç derken en sonunda 46 lık oldu:):)
  8. zapatista

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: IVECO ECODAILY 4x4 sanırım satılıyor.. gebze deki otodrom pistinde ethem genim in test sürüşüne tanık olmuştum ve gayet kabiliyetli görünüyordu..
  9. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye hadi bitir bir an önce de bunu da ben alayım :) :)

10. zapatista

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU bekle beni HPCU :) az kaldı.. baksana değerini bilen yok:) bekleee yılbasından sonra insallah:) hele de motor benzin ruhsat dizel;) dadından yenmez ister v8 in keyfini sürersin bir tüp sistemi ile, isten atarsın bi puma ya da tdi motor, evladiyelik oluR:)

11. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ahh ah :) bunları duyacağıma yerin diplerine geçeydim:):) insallah gelirsem görüşürüz kürsadım...öperim
  12. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye gündem durulsa ne güzel olur geçen gün isof baskanı leon beyin aracından canlı yapacaktım 3g ile ama kemerburgaz da çekmiyordu yapamadık tricii beykoz daha şanslı o anlamda.. hem canlı yayın da yaparız:)

13. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye poster yaptırıp eve asacam:) bakıp bakıp rakı içicem ve kadehleri posterde kırıp parçalayacam:) ve o anda "benim olacaksınnn, ya benimsin ya toprağın" diyecemmmm:::)))
  14. zapatista

Van'da deprem

Ynt: Van'da deprem ERCİS karayolu 3 yerden yarıklarla kesilmiş.. bizim araçlar kim bilir ne kadar çok işe yarardı:(
  15. zapatista

Van'da deprem

Ynt: Van'da deprem ercis için korkuluyor.. hala haber yok.. köylere zaten ulaşılamadı.. umarım kimseye bir sey olmamıştır. ama çok kötüymüş::((

16. zapatista

Van'da deprem

HADİ GÜN BUGÜN HEMEN ORGANİZE OLUNUP ARAZİ ARAÇLARINA BİNİLİP, GIDA VE GİYSİ GÖTÜRME ZAMANI HEM DE YARIN ÖĞLEN YOLA ÇIKILACAK ŞEKİLDE.. ben gazeteci olarak öneride bulunuyorum. aracımı sattığım için sadece bu tür yardımları çok seven gezenbilir üyelerine öneride bulunuyorum.. yollar bozulduysa...
  17. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye e hadi artık bitmiş halini görsek, :)
  18. zapatista

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model araç ta çok güzel, bir önceki sayfada önüne parkettiği evde:):) kazasız belasız mutlu kullanım dilerim...

19. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD
  20. zapatista

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Keske uyarsaydiniz.. Kendi de utanacakti. Hem bir daha "adam gibi" icecek hem de desifre olacakti.bu sitede olan arkadaslarimin hic biri esli cocuklu bir grubun arasinda -kendini kaybetmedikce- boyle bir sey yapmaz demek istiyorum ama olmus iste. Gezilerde de icen biri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri