Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Bor Power Kullanmalımıyım?

Ynt: Bor Power Kullanmalımıyım? Ben bu ürünü haber yapmıştım atv haberde iki tane de aldım benim disco 1 e 97 model 225 binde.. motora ikisini biaden koydum bir buçuk yıl sonra motor yaptık üfleme vardı.. ürün yüzünden oldu demiyorum ama motorun bitmesini engelleyemediğini söylemek istiyorum...

2. zapatista

Discovery 2 2.5

Ynt: dıscovery 2 2.5 fotograf zaten cevabı vermiş:) satacagınız zaman disco 2 nin daha az kaybı olacagını da dusunuyorum saygılarımla:) simdiden hayrlı olsun
  3. zapatista

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi ben de çok isterim:) yılbaşı sonrası oralara geçme ihtimali var mesaj atarım ozaman.. hemserilere selamlar:):)

4. zapatista

Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" OKTAY USTA benim aracı da yapan kişidir.. çok severim kendisini,, türkiyenin en meşhur disco 1 i yani benim aracı o imal etmiştir:):):) elizabet emrah ta çok sever:):)
  5. zapatista

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi GİRESUNLU olup ta off-road cı olmamak gerçekten mümkün mü? küçükken pover derlerdi, bi araç vardı hayrandım ben ona oradan kapmışız hastalığı:) ben kışın da gidecem bölgeye geçen sene haber yaptık(atv haber muhabiriyim)sis dağı çıkışını.. bu sene yine...

6. zapatista

Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?

Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ? yav bu büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir olayını bırakalım allah aşkına burası gençlerin kız-erkek arkadaşları ile chat yaptığı yer değil ki? bunlarla uğraşıp kendimizi yormayalım, kırmayalım.. sonuçta yazdığı notta...

7. zapatista

Disco 1 için Çeşitli Çıkmalar Aryorum.

Ynt: Disco 1 için Çeşitli Çıkmalar Aryorum. defender yayları oluyor benim arabaya taktık güzel de oluyor çok yükseliyor ama olsun çok da güzel oluyor:)
  8. zapatista

Disco 1 için Çeşitli Çıkmalar Aryorum.

Ynt: Disco 1 için Çeşitli Çıkmalar Aryorum. çok sevindim, sanırım kendi aracınız için arıyorsunuz yani disco 1 aldınız hayırlı olsun:)
  9. zapatista

30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız?

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? mert kiğılı arkadaşımız (deep) bir tane disco 1 aldı a dan z ye yaptı 10 numara araç oldu.. kaça maletti bir konuşmanızı tavsiye ederim.. saygılarımla

10. zapatista

30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız?

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? BEN disco 1 kullanıyorum 97 model kesinlikle parça sorunu yok 4 disk 3 fren balatası 400 lira civarında tuttu yeni değişmiştim ayrıca değiştirmek te 100-150 arası bu rakamlara eminim yerli arabaların ancak değişir huma oto şansımız da var..:)...

11. zapatista

Yeni Almış Olduğum DEFENDER'ın Fotoğrafları

Ynt: Yeni Almış Olduğum DEFENDER'ın Fotoğrafları aracınız cok guzel hayırlı olsun warn var en ıyısı ama cok pahalı, t-max var,orta fiyatlı -kı ben ondan taktım, br de ucuz bir marka var huma otoda (her marka için gezenbilircilere uygun rakam veriyorlar)aracımın arkasına da ondan takma projem...
  12. zapatista

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu bu tür araclara sahip abiler sanırım hem otobanda rüzgar gibi eseceklerini hem de arazinin en kralını yapacaklarını sanıyorlar galiba bizi de hiç anlamıyordur onlar snorkel, büyük ve dişli lastik, vinç ne gerek var falan diyolardır:) bekledim videoda bi cj, deff yada...

13. zapatista

1949 Willys Jeep

Ynt: Bir Jeep Nasıl Rezil Edilir Arkadaşlar daha öncede başmıza geldi bu tür yorumların umuma açık bir forumda paylaşılması pek hoş sonuçlar doğurmuyor, Sahibi yada arkadaşı çıkıp gelirce tartışmalar tadsız yerlere gidiyor. Zevk meselesi diyelim konuyu kapatalım. Selamlar kesinlikle...
  14. zapatista

1949 Willys Jeep

Ynt: Bir Jeep Nasıl Rezil Edilir bugün bu paraya satılırmış:):)
  15. zapatista

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) cok guzel ,cok anlamlı.. tebrık ederım.. gundem yogunlugundan dolayı gelemedık dolayısıyla bu guzel organızasyonu goruntuleyemedık ve tv ye tasıyamadık.. umarım seneye... bu arada butun fotolara baktım Mert arkadasımın yenı...

16. zapatista

Acil Satılık 1979 Cj5 Takas (Fiyat Düştü)

Ynt: Acil Satılık 1979 Cj5 Takas (Fiyat Düştü) hayırlısı olsun cok daha ıyısını yaparsınız.. saygılarımla
  17. zapatista

Alkış İstiyorumm :)

Ynt: Alkış İstiyorumm :) TÜM atv HABER MERKEZİ YERLERE YATTIK ellerinize sağlık:)
  18. zapatista

Satılık Profesyonel Siren ve Anons Sistemi

Ynt: Satılık Profesyonel Siren ve Anons Sistemi buradan arkadaslarımın yuregıne su serpeyım kendı capımda bu ses ve ısık veren cıhazları takıp gecıs ustunlugu saglayan aracları soteye yatıp bır bır goruntuleyıp emnıyetten arastıracagım ve gercekten ısı olmayanları(kı %90 ı oyle) atv haber de...

19. zapatista

Alkolün Açılımı ve Oyunu

Ynt: Alkolün Açılımı ve Oyunu alkollü araç kullanılmasına, sağa sola bulaşılmasına ve kendini bilmezlerin içmesine karşıyım ama ne kadar zararı olursa olsun gözünü seveyim ben bir duble rakının.. terliyken ya da denizden çıkınca ya da girmeden önce içilen bir efes pilsen biranın ya da iki...
  20. zapatista

2. Geleneksel Land Rover Buluşmamız

Ynt: 2. Geleneksel Land Rover Buluşmamız 1) Turkan/Reha Yurdakul 2) Metin Kastro 3) Nejat Kurtkaya 4) Ender KURUTLU 109)Serkan Tahmaz/Emrah Öncül 110) Naci Doğancı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri