Arama sonuçlarınız

1. endy

Land Rover Series III

maşallah :) allah nazardan saklasın

2. endy

Land Rover Series III

Bahse konu yanlış anlaşılma olayını ben yukarda çoktan düzelltim bazen vurgulama hataları sebep olabiliyor bende kendimce aman dedim sıkıntı yok
  3. endy

Land Rover Series III

Çok teşekkür ederim

4. endy

Land Rover Series III

Çok teşekkür ederim, Series'lerin fanatiği olarak az sayıda insanız ama 1 kişi bile olsak yayabiliriz, başka bir araç series III, hala bir çok filmde vazgeçilmeyen bir kareografi parçasıdır.
  5. endy

Land Rover Series III

Çok teşekkürler, ben sadece düşüncelerimi çok teknik detaylara girmeden yazmaya çalıştım benim arkadaşımdı Series III

6. endy

Land Rover Series III

Beğenmenize sevindim, kimin ne kadar bağımlı olduğunu ölçemeyiz dolayısı ile aşık atma diye bir şey söz konusu olamaz Unimogla da aşık atarsınız gözünüze sizin aracınızın öz güveni çok yüksek geliyor olabilir ki bana öyle geliyor , ortak beğendimiz bir tarz bir kavram var , ne güzel bunu...

7. endy

Land Rover Series III

Tesekkurler sagolun
  8. endy

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar opppsss burdayız
  9. endy

Land Rover Series III

Sizin aracınızda çok güzelmiş maşallah karizmatik kerata okuyup düşüncelerini aktaran herkese çok teşekkür ederim

10. endy

Land Rover Series III

.

11. endy

Land Rover Series III

Land Rover Series III Belki de kullanmış olduğum araçlardan bende en çok iz bırakanlardan biri idi Land Rover Series III 88”. Benim gözümde resmen bir canlı gibiydi, bir gün bir iki cümle laf edeceğine çok inandığım bir araç. O kadar çok yaşamayı seven, bir o kadar ruhu olan, beraber gezdiğiniz...
  12. endy

Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 Adnan abicim beğendiğinize sevindim, umarım faydası olur

13. endy

Zırt Pırt Değişen Gezenbilir Forum Görüntü ve Düzeni

Ynt: Zırt Pırt Değişen Gezenbilir Forum Görüntü ve Düzeni bu başlık altında yaşanan tatsız olay hiç hoş değil Yavuz abi haklısınız hiç polemiğe girmemek en güzeli lakin gereğinden fazla susup, gereken cevabı vermediğimiz zaman da başka şeylerle itham ediliyoruz. Ben herkese eşit mesafede...
  14. endy

Landscape adlı üyemiz 15 gün boyunca yasaklanmıştır.
  15. endy

Size cevap yazarken gösterdiğim özeni sizden de beklerdim, ama aynı kabalığı devam ettirdiğinizi görüyorum Bu şartlar altında forum kuralları gereği üyeliğinizi yasaklamak durumundayım Gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim

16. endy

MErhaba Kadir Bey Amacımız hiç kimseyi kırmak kaybetmek değil, iletişim oldukça her şey daha gelişir, güzelleşir. Bu konu zaten yanlış başlık altında, kullanıcı şikayetleri kısmına taşıyacağım. Düşünceli yaklaşımınız için teşekkür ederim. Saygılar
  17. endy

Merhaba Sayın Landscape; Bir takım eleştirilerinizde haklılık payınız olsa da uslubunuzdan dolayı önce size konuyu açıklayıp da sonra uslubunuzla ilgili bir yorum yapacağım. Gezenbilir forum düzeni 6 senedir çalışan ve hepimize, her bir tekil bireye hizmet eden bir bilgi kaynağı. Ustelikde...
  18. endy

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 Çağrı seni bu gece arayıp çok güzel bir masal anlatacağım, pek beklediğin gibi çıkmayabilir ama genede uyuturum, seversin :)

19. endy

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 Efe Abicim tembellik etmesem ne ala, kürşad bir şeyler karala diyince naçizane bir şeyler yazdım, yazılınca muhakkak bir izi kalıyor, mutlu oldum beğenmenize.
  20. endy

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 Murat Abicim sizin yüreğinize sağlık güzel bir kamp anısı oldu not düştük.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri