Arama sonuçlarınız

1. selin22

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Ben de böyle bir durum olacağını öngördüm ve Erba 3.75 modelini zam gelmeden sipariş ettim. Erba hala zam yapmadı ancak şu anda sipariş verenlere Ekim ayına teslim günü veriyorlar. Bu yüzden yakın zamanda onların da zam yapacağını düşünüyorum. Ana akım medyanın haberlerinde bile bir kaç güne bir...

2. selin22

Webastoyu Gece Açık Bırakma

bu ürün yere yakın monte edilirse olur mu acaba? US $7.45 15% OFF|Güvenlik ve Koruma'ten Karbon Monoksit Dedektörleri'de Fuers CO Sensörü 85dB Karbon Monoksit Dedektörleri LCD Fotoelektrik Bağımsız Zehirlenmesi uyarı alarmı CO Gaz Sensörü Dedektörleri AliExpress'da
  3. selin22

Webastoyu Gece Açık Bırakma

Merhaba, bu ürünü tüp gazlar için de kullanabiliyor muyuz? internette bazı karbonmonoksit dedektörlerinin açıklamasında tüp gaz için değildir ibaresi gördüm.

4. selin22

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Offroad modeli daha cazip gözüküyor ancak deneyimli karavancılara sormak isterim, karavanın yerden daha yüksek olması çekerken savrulma, rüzgar alma gibi konularda daha dezavantajlı mı olur acaba? Alırsam 1.5 dizel duster ile çekmeyi düşünüyorum. Bu çapta bir araç için karavanın offroad olmayan...
  5. selin22

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Ben de tam olarak aynisini dusundum carpento iletisini okuduktan sonra. Hatta pino faruk bey konusuyormus gibi geldi mesajin ortalarinda :) tamamen ayni tavir karavanlarin kalitesinin de ayni cikma ihtimali yuksek bu durumda. Hos mobilyalar akan tavanlar azarlanan yalanlanan musteriler...

6. selin22

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Merhaba Gecen ay 2017 model 4x4 bir duster aldim. Satin aldigim kisi 4x4 moda aldigimda esp yi kesinlikle kapatmam gerektigini yoksa akslari vs kirabilecegimi soyledi. Internette arastirmama ve kitapciga bakmama ragmen boyle bir uyari bulamadim. Bugun cok dik tasli ve kaygan cakilli bir dag...

7. selin22

Motorkaravan Olarak Ford Transit Hakkında Herşey...

Merhaba, ben de uzun suredir arastirma yapiyorum ve ducato turevi araclarin hacim avantaji ve cok az yakit tasarrufu oldugunu ancak dayaniklilik ve cekis yonunden dezavantajli olduklarini dusunuyorum. Kamp alani disinda konaklamak istiyorum ve turkiye yollari malumunuz. Yayla koy dag tepe...
  8. selin22

Motokaravan Için Arkadan Itişli-önden Çekişli Araç Seçimi

Dogru diyorsunuz ancak arada bir gelecek misafir icin yasam alanimi ciddi anlamda daraltmak istemiyorum. Kare seklinde indirilince bosluga oturacak ve cift kisilik yatak olacak masa sistemi isimi goruyor. Guvenlik durumlarinda sofor mahaline gecmeye yetecek kadar bir bosluk on tarafta bana...

9. selin22

Kafamda aşağı yukarı böyle bir plan var. Karavanı daha çok kış şartlarında kullanacağımdan, mutfağın koltukların arkasında olması ortada daha ferah bir alan oluşmasını sağlıyor gibi. Banyo için daha iyi bir konumlandırma olabilir belki ancak aracı alıp içine girmeden kestirmek zor.

10. selin22

Bahsettiğiniz yol çok mantıklı. Tabii ki bu yoldan gidebilmek için karavan yapımı ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olmak gerekiyor. Gerçi karavan imalatçısına yaptırırken de yapılacak işe hakim olmak gerekiyor. Mesajınızın ekindeki dosyaları okuyarak başladım bile işe:)
  11. selin22

Çok doğru diyorsunuz. Ben de denizci olduğum için uygun bir fiyata yapılacağını söylüyorlar ancak alışveriş yaptıkları dükkanlar "marin" malzeme etiketi taşıdığı için bir vida bile 10 katı fiyata satılıyor. Tekne ustalarının da Bodrum dışından uygun fiyatlı malzeme araştırıp bulacağını hiç...

12. selin22

Merhaba, yaşadığım yerde (Bodrum) tekne imalatçıları var, karavan da yapabileceklerini iddia ediyorlar. Her ne kadar benzer sistemler kurulsa da karavan ve tekne farklı şeyler diye düşünüyorum. Bir yandan da en tanınmış karavan imalatçılarının işlerinde bile bir çok pürüz çıktığı göz önünde...
  13. selin22

Teşekkür ederim. Karavan yapımı için önerebileceğiniz bir firma var mı?
  14. selin22

Pikap Karavan Yasal Durumu (pino Karavan Sahtekarlığı)

Çok haklısınız:) Ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim çünkü "bilip bilmeden konuşan ahmaklar" diye bahsettiği karavancılardan yarım yamalak işlerle daha fazla haksız kazanç elde etmemeli bu tip kurumlar.

15. selin22

Bu konuyu okumuştum başından sonuna. Pino yetkilisi o kişi polisle kavga etmiş ondan ceza yazmışlar dedi :)
  16. selin22

Merhaba arkadaşlar, bir kaç ay önce pikap karavan almaya niyetlendik ve karavanın yasal durumunu araştırmaya başladık. Facebook sayfası üzerinden pikap karavanın yasal olduğunu söyleyen Pino karavanla görüştük ve karavanın yük gibi algılanacağını ve sorun olmadığını söylediler, istediğiniz yere...
  17. selin22

Merhaba, motokaravana dönüştürmek üzere araç bakıyorum. Karavanı daha çok dağ yollarında kullanacağım. Bu da ülkemiz şartlarında topraklı çakıllı çamurlu tümsekli çukurlu yollar anlamına geliyor. Önden çeker ancak yüksek olan qashqai aracımla baya bir çamurlu yokuşlarda, ıslak çimlerde patinaj...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri