Arama sonuçlarınız

1. selin22

Lpg Ile Çalışan Pilli Ve Bacasız Kamp -karavan Şofbeni

Takılmıyor. Baca takılan modeli aşağıdaki linkte. https://tr.aliexpress.com/item/32705355075.html?spm=a2g0o.detail.1000023.8.62db7590oYvW36

2. selin22

Baca yeri yok bu modelde.
  3. selin22

Bu durumda şofbeni sabitlemeyip, su ve gaz bağlantılarını uzun tutacak şekilde konumlandırmalıyız diye anlıyorum. Ürün zaten portatif. Kullanılacağı zaman komple dışarı çıkarılıp tüpten uzak ve açık havada olması sağlanabilir. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

4. selin22

Evet tüpün yanında ancak bagaj kapağı havalandırma için sonuna kadar açık olacak. Tüpün yanına bir gaz sensörü koysak bu tehlikeyi bertaraf edebilir miyiz?
  5. selin22

https://tr.aliexpress.com/item/32830100478.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.18613cedKIm751&algo_pvid=5a015cd8-3f21-45a1-99d3-9126e871871a&algo_expid=5a015cd8-3f21-45a1-99d3-9126e871871a-7&btsid=0ab6f82c15896477402856764ec6f1&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Merhaba, bu...

6. selin22

Araçta Bagaj Arkası Bisiklet Taşıyıcı Ile Çekme Karavan Çekmek

Karavana asıldığı duruma göre nasıl bir dezavantajı var? Karavan aparatına baktım ancak çok pahalı.

7. selin22

Onlara baktım ama 350 Euro aparatın fiyatı. Bütçeme pek uygun gelmedi.
  8. selin22

Merhaba, fotoğraftaki gibi bagaj kapağına asılan askı ile iki adet bisiklet taşırken karavan çekmenin bir sakıncası var mıdır? Belki saçma bir soru ama hiçbir deneyimim yok ve emin olmak istedim. 80 sınırını aşmamak kaydı ile aerodinamik ya da ağırlık dağılımı açısından herhangi bir dezavantajı...
  9. selin22

Erba 3.75 Karavan

Ben de Mira hermetik sobayı düşünmüştüm, uygun fiyatı, elektrik tüketimi olmaması ve sıcaklık performansı açısından mantıklı gelmişti. Ancak yer problemi, güvenlik (gece açıp yatacağız sonuçta) ve dizel ısıtıcıya göre oldukça fazla yakıt tüketimi vazgeçmeme neden oldu. Aşağıdaki linkteki Çin...

10. selin22

Erba 3.75 Karavan

Keske cikarimlara atlamadan once konu ile ilgili daha once yazilanlari da okusaydiniz. Çin den alinan isiticilardan webasto markasina kadar hepsi tartisildi fiyat alindi artilari eksileri konusuldu. Forumlar herkesin bilgi ve tavsiyelerini paylastigi alanlar. Arastirmaya ya da deneyime dayanan...

11. selin22

Erba 3.75 Karavan

Bu konuyu ben de çok araştırdım. Geldiğim sonuç, depodaki su azalmışsa su kaynatıp dökmeyi, depoda fazla su varsa da 20 litrelik kamp duşlarına sıcak su ilave ederek sıcak suyla duş olayını çözmeye karar verdim. Şofben içeri sığsa da, ateşleme için 220V a ihtiyaç duyması, baca açılması, tesisatı...
  12. selin22

Dizel ısıtıcı montajı

Forumlarda Çin ısıtıcıların pompa elemanlarının su ve diğer dış etkenlere karşı hassas olduğunu o yüzden dışarı değil genelde içeri montajladıklarını okudum. Siz gördüğüm kadarıyla dışarı montajını yapmışsınız. Bir arıza ile karşılaştınız mı?

13. selin22

Dizel ısıtıcı montajı

Çok teşekkürler bilgilendirme için. Ben de aynı ürüne bakıyorum . 5kw olanı almayı düşünüyorum 3.75 karavan için. Rölantiye geçince kaç amper çekiyor aküden ölçtünüz mü acaba?
  14. selin22

Dizel ısıtıcı montajı

Çok teşekkürler değerli bilgiler için. Bugün yerinde görüp inceleme fırsatı buldum ve hem gözlemlerimle hem anlattıklarımızla kafamda iyice oturdu.
  15. selin22

Dizel ısıtıcı montajı

Yerli karavanlarda doğru düzgün havalandırma olmadığı için dışarıdan almak en mantıklısı dediğiniz gibi, aşırı soğuklar için Y çatal formülünü mutlaka uygulayacağım, harika fikir. Karbondioksit derken gece boyunca hiç temiz hava girmeyecek olmasını kastettim. Havayı içeriden aldığımız durumlarda...

16. selin22

Dizel ısıtıcı montajı

Merhaba, çekme karavanıma dizel ısıtıcıyı kendim takmak istiyorum ve montaj hakkında araştırma yapıyorum. Yabancı kaynaklarda temiz hava emişi dışarıdan alınırken, sanırım Türkiye'de yapılan montajlarda genellikle karavanın içinden alınıyor. Zaten ılık havayı ısıtmak daha az güç sarf edeceğinden...
  17. selin22

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Amortisörler bozuk yollarda aracın ve karavanın zıplamasını engelleyeceği için büyük bir sürüş konforu sağlayacaktır diye düşünüyorum. Onun dışında amortisörlerin bozuk satıhlardan geçerken olası savrulma sırasında sönümlenmeyi kolaylaştırdığını okudum. 600-650 TL gibi bir fiyata satılıyor iki...
  18. selin22

Evet, ara ödeme yok. Standartın dışında dizel ısıtıcı, camlara stor sineklik ve büyük arka cam düşünüyorum. Camlar Mayıs'tan itibaren dışa açılır olacakmış ancak yine pleksi olmayacak bildiğim kadarıyla. Ranzayı 3.75 modele yapıyorlar diye biliyorum. Ben düz 3.75 siparişi verdim. Aracım 4x4...

19. selin22

Teşekkür ederim. Evet, üretimleri yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar önce durdurdular. 13 Nisan'da tekrar üretime başlıyorlar sanırım. Sipariş esnasında alacağınız karavanın bedelinin yüzde 10u kadar bir kapora alıyorlar. Teslim esnasında talebe göre geri kalanın yarısını peşin fiyatına kredi kartına...
  20. selin22

Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için. Bir ansiklopedi gibi okudum gezenbilir'i tüm karar verme ve bilgi edinme sürecimde. Değerli deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Ben de karavanımı teslim alıp kullanmaya başladıktan sonra deneyimlerimle bu faydalı foruma katkılarımı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR