Arama sonuçlarınız

1. selin22

Erba 3.75'im

Var. Hatta 3 buyuk tup yanyana rahatca koyabilirsiniz.

2. selin22

Erba 3.75 Cekme Karavan Incelemesi

Cok tesekkur ederim. Mide kramplari gecirmeyin. Bir sekilde eksiklikler gideriliyor. Ilk kampiniza gittiginizde tum ugrasa degdigini gorecek ve yorgunlugunuzu uzerinizden atmis olacaksiniz eminim:) Ayrica uzerinde emek harcayarak karavaninizi daha cabuk icsellestiriyor ve bir karakter vermis...
  3. selin22

Cok tesekkur ederim. Gezenbilir benim icin bir dost meclisi gibi. Buradaki durust paylasimlardan cok faydalandim. Kamp-karavan kulturunun de deniz kulturu gibi yardimlasma ve dayanisma ile alakali oldugunu dusunuyorum. O yuzden deneyimlerimizi paylasirken malin degeri duser mi, firma sahibi bana...

4. selin22

Bir sure once teslim aldigim Erba 3.75 karavan ile ilk kampima ciktim ve artisiyla eksisiyle karavan ile ilgili deneyimlerimi objektif bir sekilde paylasmak isterim. Bu karavanin en buyuk artisi benim icin fiyat performans urunu olmasiydi. Bir karavan edinip kamplarima kis aylarinda da devam...
  5. selin22

Dizel ısıtıcı montajı

Ali express teki teknik degerler (kwa, lumen gibi) cok abartiliyor. Duyduguma gore isiticilarda da 8 kwa diye sattiklari 2 kwa gucunde cikiyormus o yuzden en cok satilanlar 8 kwa degerinde olanlarmis. Ben dai shawa 3 kwa aldim 6 m2 lik karavanim icin ve fazla bile geliyor. Dai nin bana yollagi...

6. selin22

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

Alakasi var mi bilmiyorum ama benimki gri kaplama ve bugun bagajin altinda o gri kaplamanin bombe yaptigini gordum. Elimle yokladigimda tam yapisik olmadigini farkettim alt kismin. Baya bir bosluk var bastirinca. Ustler sifir yapisik ama. Nemli bir yerde yasiyorum umarim daha buyuk bir sorun...

7. selin22

Tesekkur ederim. Herseye ragmen fiyat-performans olarak ve ilk karavan deneyimi icin fena bir karavan olmasa gerek diye dusunuyorum. Neyin nasil olmasi gerektigini deneyim edindikce daha iyi ogrenecegiz umarim.
  8. selin22

Cakmaklik arti eksi yanlis baglandigindan patlamis onu hallettim. Araci sanayide oto elektrikcisine goturdugumde sinyal kolundaki devrenin yandigini soyledi. Yeni kol takildi ve farlar duzeldi. Aracin ceki demirindeki baglantilarda bir sorun olmadigini karavanda yanlis bir baglanti olabilecegini...
  9. selin22

Guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Iscilik ve ince detaylar cok zayif. Bir yandan bu paraya bu kadar diyorum ama diger yandan da uretim esnasinda 3-5 kurusa maledilebilecek ve cok daha hizli halledilebilecek seyler neden atlanmis diye soylenmeden de edemiyorum.

10. selin22

Evet benim d Evet benim de satis stratejileri cok hosuma gitti. Camin, ocagin, frenin bile opsiyon olarak kondugu saka gibi karavanlardan sonra boyle bir firmayla karsilasmak umut verici oldu. Nasil ilerleyeceklerini ve kullanici deneyimlerini ben de cok merak ediyorum.

11. selin22

https://carvandesign.com/ Boyle bir siteleri var ama yeterli bilgi yok
  12. selin22

Carvan marka karavan hakkinda dusunceleriniz ne acaba? Avrupa karavanlar gibi hatta fazlasi hersey full satis yapmalari cok hosuma gitti. 2 hafta once Erba 3.75 karavanimi teslim aldim ve 2 haftadir marangoz ve elektrik isleriyle ugrasiyorum. Isitici taktir tente arastir osuydu busuydu derken...

13. selin22

Dai Shava Su Isiticisi

Bugun ben de kucuk bir test yaptim. Sac icin 3 litreye yakin, vucut icin de 1.5 litre olmak uzere toplamda 4.5 litrelik bir su kullanimim oldu. Kisitli kullanim icin iyi bir deger elde ettigimi dusunuyorum. Yaylada babannem altinda odun yakma haznesi olan su kazanlari ile suyu isitirdi ve evdeki...
  14. selin22

Hangi Yerli Karavan Ve Neden?

Cok tesekkur ederim🙂
  15. selin22

Cok tesekkur ederim🤗

16. selin22

Karavanimizin yapimi gectigimiz haftasonu bitti, bu cumartesi gidip teslim alacagiz. Karantina oncesi verilen siparislerde 1-1.5 aylik gecikme var ancak arayi kapatiyorlar anladigim kadariyla.
  17. selin22

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

Merhaba, 15lik urunden memnun musunuz? 200luk jel akuler icin yeterli olur mu sizce? Bir de fan sesi gece rahatsiz ediyor mu?
  18. selin22

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

Merhaba, 100+100 200 amper jel akulerim icin asagidaki sarj aletini almayi dusunuyorum. Kullanan ya da farkli bir urun tavsiyesi olan var mi? https://www.hepsiburada.com/noco-genius-g7200-12v-24v-230a-ultrasafe-akilli-aku-sarj-ve-aku-bakim-p-otfrzg7200

19. selin22

Dai Shava Su Isiticisi

Elbette:)
  20. selin22

Dai Shava Su Isiticisi

Kucuk teknelerde bu tip cevreci uygulamalarin hala yapildigini duymak gercekten cok sevindirici. Buyuk ozel ve ticari teknelerde calisan biri olarak soylemeliyim ki, artik 15-20 metre uzeri teknelerin neredeyse tamaminda cift makine, cift jenerator, cift su yapici, klima, camasir, bulasik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri