Arama sonuçlarınız

1. mauvais

Grand Chorekee 4.7 2002 Üstü Araç Almak Istiyorum..

merhaba, bu araçlarla ilgili olarak tecrübe ve çok miktarda bilgi forumdaki konularda mevcut, öncelikle eski konuları incelemenizi tavsiye ederim. spesifik bir sorunuz var ise yardımcı olmaya çalışalım. diğer yandan 70/80 isteyenler hayal görüyor, 200-300 bin km yapmış araçlar, yaş olarak...

2. mauvais

Yardım Rica Ediyorum.

96 Zj Günlüğü bu konuyu bir inceleyin derim, son sayfalarda direksiyon kutusu değişimi de var.
  3. mauvais

Yardım Rica Ediyorum.

2. akü en son ne zaman değişti, şarj dinamosu düzgün çalışıyor mu ve elektrik hatları iyi durumda mı?

4. mauvais

Grand Cherokee - Pathfinder Seçimi Için Tavsiye

4,7 ilk kalkışta performansı çok daha iyi, ama ara hızlanmalarda torkun da etkisi ile 2,7 nin altta kalacağını düşünmüyorum, yazılım da atılabilir. ben de bugünlerde çok kararsız bir şekilde araç bakıyorum, 2,7 de var bunların için de sıfır megane da. yalnız temiz araç bulmak zor olsa da 70...
  5. mauvais

Grand Cherokee - Pathfinder Seçimi Için Tavsiye

merhaba, ben japonlara yabancıyım, forumda bir çok bilgi bulabilirsiniz ama. WJ konusunda 2,7 dizel olması sebebi ile iyi araştırılmadan alınmaması gereken bir araç. hoş 4.7 de benzinli ama onu da çok iyi araştırmak lazım. Sakarya da tanıdık 1-2 usta var, işçilik ve parça konusunda yardımcı...

6. mauvais

Toplamaya Başlıyoruz 96 Zj 5.2 Öneri Ve Tecrübe Alınır

öncelikle geçmiş olsun.. 1-2 bin demeyin aracı bir seco usta ya götürün, bir baksın, en azından siz de ne olduğunu bilin. ona göre toplamaya başlar ya da satarsınız.. fotolardan ben de anlayamadım nereden yağ geldiğini, yorum yapamıyorum.

7. mauvais

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

merhaba, aracınız hayırlı olsun öncelik jeep garage bostancı ya da iktelli yusuf usta Yıldız jip mekanik işler için bostancı secaattin usta
  8. mauvais

Diy Direksiyon Pompa Revizyonu

emekli olduğumda açmak istediğim garaj için ortağımı buldum sanırım :) :) :) eline sağlık, peki test ne zaman?
  9. mauvais

Jeep Wj 4.7 Için Kar Lastiği Ne Almalıyım

istanbul kullanımı için kar lastiği olarak petlas ı öneririm. F/P ürünüdür bana göre,

10. mauvais

96 Zj Günlüğü

böyle önemli işler öncesinde bence haber verin, foto ve video çekmek için gelen olur :)

11. mauvais

bence bostancı sanayi de aygün jeep secaattin usta var, oraya bir gidin. iyice baksın araca, mekaniğine özellikle de kaçaklara, ve hortum kısmına. şaft için de tarkan şaft var, 1-2 gün içinde halleder (revizyon görmüş ZJ şaftı bulur) ama iyi pazarlık yapın. sakarya da çıkma parça satan yerler...
  12. mauvais

merhaba, hangi şehirdesiniz? ona göre şaft ve servis konusunda yardımcı olmaya çalışırım. bu aracı herhangi bir jeep özel servisine götürdünüz mü hiç?

13. mauvais

Wj Için Bursa’da Usta Tavsiyesi

rica ederimm yükselme işi kısmen doğru, ama doğru aracı bulmak lazım. en önemli konu ise bütçe. eğer cepte 60 TL var ise ne olur ne olmaz parası olarak 10 tl kenara koymak lazım, buna göre bir araç bakmanızı da tavsiye ederim. araç bulunca buradan paylaşın, ben ve diğer arkadaşlar da yardımcı...
  14. mauvais

bursa daki araç fena durmuyor, araziye girip girmediği belli olur serviste. bence bakılabilir eğer sıfır kit ile ve yine sıfır malzemeler ile yükeltildiyse. ikisi de uzun zamandır ilanda, benim tahminim önceden yüksek fiyat istiyorlardı ve satılmadı, şimdi de fiyat kırdılar.
  15. mauvais

ağır offroad niyetiniz yok ise benim tavsiyem temiz bir WJ almanız.. üzerine 2" get ile yükseltme ve iyi bir lastik. gizli vinç sistemi ile basit olarak minimum maliyet ile bu işe başlarsınız. hem şehir içi de sizi mutlu eder. biraz kaslı bir görünüm için jant arkasına flanş / spacer takıp...

16. mauvais

aracın linkini paylaşın, buradan yorum yapan ya da belki tanıyan çıkar. ama ben olsam bu kadar yüzeysel bilgi ile donanımlı bir aracı almazdım, hele ki galeriden..
  17. mauvais

merhaba, birlik oto var, tavsiyem ilk önce araca siz iyi bakın, geçmişini öğrenmeye çalışın, gözünüz tutarsa birlik e götürün. orada da mekanik kısımlara çok iyi bakmalarını isteyin, low a alıp gitmelerini de.. kendiniz yol testi yapın, 100-120 kmh arası tepkilere, 60kmh dan sonra da ön difde...
  18. mauvais

Freelander 2 / 2.2 Td4 Hakkında Yorumlar

merhaba, detaylı bilgiler için teşekkürler. geçen hafta başka araç bakıyordum ki yeniden FL2 ye bakmaya başladım. benim yabancı forumlarda da gördüğüm özellikle arka diflerde problem çıktığıydı. sizin araçta bu değişmiş mi? tüketim ortalama nasıl? ben genelde uzun yoldayım, mesela 130km civarı...

19. mauvais

Chrokee 5.2 1996 Model

alırken nelere dikkat etmeli burada yazıyor.. 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
  20. mauvais

Chrokee 5.2 1996 Model

tabi sanayi sitelerinde yeni dostlar edinmeyi de göze alacaksın ve uğraşmayı + araştırma yapmayı seveceksin.. burada bir sürü konu var araçla ilgili okuyunca daha rahat karar verebilirsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri