Arama sonuçlarınız

1. mauvais

Hyundai Ix35 2.0 R 4x4 Style Plus İzlenimlerim

Merhaba, yeni aldığım bu araç hakkında izlenimleri paylaşacağım. almadan önce internette detaylı bir arama yaptım ama çok yüzeysel bilgiler bulabildim, özellikle de 2.0 R dizel 4x4 olan model az olduğu için pek kullanıcı yorumu yok, 1.6 motorlu olanlar hakkında DH de yeterli bilgi...

2. mauvais

Suzuki̇ Grand Vi̇tara 2.0 Jlx-al Almayi Düşünüyorum Yorumlari̇ni̇z Lütfen:))

bu araçlardan daha önce bende baktım, hatta alma arefesinde vazgeçtim. nedeni ise 2.0 motorun performans olarak beni memnun edemeyecek olması. diğer taraftan araç yakışıklı, donanımı ful, arazide de fena değil. yalnız benim anlamadığım 208k daki bir aracın neden motoru yapılsın, hem de tam...
  3. mauvais

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

2-3 sene önce olsa bu bütçe ile bir şeyler yapma şansınız olurdu. şu an ise aracı bile alamazsınız, hadi aldınız masrafları, teknik donanımları vs 5-10 tutar.. görsel eklediğiniz dolap bile 1-2 bin tutar. araç eski olduğu için off road sonrası illa ki sanayiye uğrar. kendi aracınız tahminimce...

4. mauvais

bu tip geziler için cebinizde toplam 30-35 bin bütçe yok ise biraz zor gibi. aşağıdaki araçlar ilanda gördüğüm fena değil gibi duranlar, servise gitse bunlarda -lada olmasına rağmen- iyi bir kondisyona ulaşabilmesi için 3-5 bin masraf kesin çıkar, lastik ve 1-2 zorunlu aksesuar da eklenince...
  5. mauvais

96 Zj Günlüğü

:):):) pusuya yatmış gördüm seni :=) şaka maka araç çok güzel ilerliyor, bi MAŞALLAH diyelimm.

6. mauvais

alacağınız araç yaş olarak tahmini 15-20 civarında olacaktır, sürekli eli üzerinde olan birinin aracında bile ufak tefek masraf çıkar. çamur vs ortama girince zaten sorunlar büyümeye başlayacak, eskiyen parçalar kırılacak vs vs. yani alacağınız aracın ekspertizi ilerleyen günlerde çıkabilecek...

7. mauvais

bence de bir kaç geziye çıkın, akabinde araçlarda ne gibi sorunlar çıkıyor görün, çözümü için sanayiye gittiklerinde yanlarında olun, sonra kesin karar verirseniz araç bakın. bütçeye göre en mantıklı seçim niva gibi duruyor.
  8. mauvais

2011 Grand Cherokee 3.0

WK2 kasalar da italyan VM motori nin motorları kullanılıyor, fiat yetkili servisine giderek fikir alabilirsiniz. forumda pek kullanan yok ama bilgisi olan yanıtlayacaktır.
  9. mauvais

2011 Grand Cherokee 3.0

merhaba, aracınız hayırlı olsun. 185k nda neden motor yapılmış biliyor musunuz? normalde mercedes motorları kolay kolay bu km de sorun çıkartmaz. aracınız WH di mi tabi? WK 2 de italyan motor mevcut.

10. mauvais

Bakımı Masrafsız 3.0 Crd Grand Cherokee

benim boyum 1.80 yani incelemek için araç denk getirmene bile gerek yok, 2mt olsaydın ancak o zaman saç kestirmeye gerek olurdu :smiley: ama arka koltuklara kesinlikle bir otur ve dene derim.

11. mauvais

arka koltukta uzun boylular için koltuk biraz alçak kalıyor, bu da biraz rahatsız oturma pozisyonu sunuyor, ama tavan yüksekliğinde sorun yok. önde ise zaten sıkıntı yok, @enbay1 ın dediği gibi boy 2mt ve üzeri değilse :smiley: fiyatlar o kadar yüksek ki bazı araçlarda bence de 5 bin aşağı...
  12. mauvais

Chevrolet Blazer lüfen yardım

han jeip değil, SUV garaj emrah usta, netten aratın bir, ikisi farklı dükkanlar.

13. mauvais

Site Yönetimi Ile İletişim Kuramıyorum!

:) herkes biliyor (en azından benim gibi uzun zamandır üye olan ve aktif kullanan) ve kabulleniyor. tipik yurdum manzarası..... şu an için alternatifi de yok gibi.
  14. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

:) aracı 3 sene kullanacak olsam iyi bir marka alırdım ama tahminen 6 ay civarı kullanacağım. ondan fazla para vermek istemiyorum. petlas bile 2400 tutuyor.. lantlar 18 olduğu için fiyatta bulunabilirlik de sıkıntılı..
  15. mauvais

Chevrolet Blazer lüfen yardım

sakarya da SUV garaj var Emrah usta, onu bence bir arayıp sorun, akabinde götürüp baktırabilirsiniz, rakam neyse onu söyler, düzgün ustadır

16. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

ix 35 2,0 R aldım, haftaya siteden kullanıcı yorumlarımı yazmaya başlayacağım. kış şartları için yağmur ve kar ağırlıklı yol.
  17. mauvais

Site Yönetimi Ile İletişim Kuramıyorum!

ben adminlerin bugüne kadar spamları engellediğini bile görmedim, ondan cevap beklemeyin boşa.. böyle bir site bir şekilde ilerliyor diye düşünüyorum..
  18. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

beyler, kış lastiği öneriniz var mı? konu açtım ama kimse yazmadı :) petlas düşünüyorum (500-700 civarında fiyatlara bakıyorum) bunun dışında iyi yol tutan, kar ve yağmurda iyi performans gösteren öneri var mı?

19. mauvais

valla satan memnun olmadı (Ben) :) o temizlikte bir WH a şu an 85/90 yazıyorlar.. he satılıyor mu pek sanmıyorum, hep aynı araçlar ilanda..
  20. mauvais

225/55/18 Kış Lastiği

merhaba, aracıma (Hyundai IX 35 2.0R) için kış lastiği bakıyorum. SUV araçlar için önerebileceğiniz bütçe dostu lastikler var mı? benim ilk aklımdan geçen Petlas.. ayrıca dört mevsim lastikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? mesela uygun fiyatlı olarak şöyle bir seçenek buldum; Falken 225/55 R18...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri