Arama sonuçlarınız

1. mauvais

1997 Model Jeep Grand Cherokee 5.2l Yenileme

bende izleyecektim ama bu yorum üzerine gerek bile duymadım.. kesinlikle katılıyorum, gerçek bir ZJ yenileme A dan Z ye bütçe 45 tutabilir ama yapılan işlem boya badana ise ve bunun adı "yenileme" ise biz senelerdir boşa uğraşmışız..

2. mauvais

2004 Jeep Cherokee 2,8 Crd Hidrojen Katkılı Yakıt Sarfiyatı Hakk.

merhaba, hidrojen kiti nedir, ne işe yarar, nasıl çalışır, maliyeti nedir, yakıtı düşürmek dışında +/- etkileri var mı? daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
  3. mauvais

İlandaki 2004 Grand Cherokee 2.7 Crd Limited Araç Nasıldır?

yok, öyle değil ama masrafsız da denemez.. @DEŞİFRE gayet açık ve net olarak anlatmış, ben de katılıyorum.

4. mauvais

öncelikle bu iş gönül ve para işi. aslında bir hobi ve yaşam tarzı. ben sanayide gezmeyi, araştırmayı severim. bunları gözününde bulundurmak ve bunlara göre karar vermek lazım. ondan dolayı net bir cevap veremem. amacın ne olduğu önemli.
  5. mauvais

ekspertiz için maslak ve ikitelli dolapdere sanayi de yerler var. fiyatlara takılmayın çünkü kimse 2004 model 300k ve üzeri (km garantisi olmayan) araçlara 80-90-100 bin vermez... o paralara WH satılıyor

6. mauvais

96 Zj Günlüğü

detayları bekliyoruz, hayırlısı artık.

7. mauvais

bu araçlar artık eski, bundan dolayı da şase, direklerde bir oynama yoksa, tavan da işlem/boya yoksa, hava yastığı açmış ama düzgün tamir edilmemişse gibi durumlar dışında kazaymış, boyaymış gibi şeylere takılmayın. bunlar masraf çıkarmaz ama enjektör ya da turbo değişimi masraf çıkartır. bu...
  8. mauvais

96 Zj Günlüğü

hayırlı olsun mu diim yoksa geçmiş olsun mu bilemedim:eek: hem güzelce takip ediyorduk hem de çok emek vardı. expedition eskiden benim de aklımda olan araçlardandı, hacimli :) aracı aldın mı peki?
  9. mauvais

Satın Alım Tavsiyesi Wh 3.0dizelden Range Rove'e Geçiş

forumda 2 tane WH konusu var, detaylı bilgiye ve nerdeyse bütün sorularınızın cevaplarına o konulardan ulaşabilirsiniz. sorularınız var ise ya da ilandaki araçlar hakkında fikir almak isterseniz yine o konularda yazabilirsiniz, aktif 4-5 kullanıcı mevcut.

10. mauvais

Satın Alım Tavsiyesi Wh 3.0dizelden Range Rove'e Geçiş

range hem yedek parça hem de servis yönünden yürütmesi pahalı bir araç. WH sonrası yakıt tüketim gideri de çok yükselecek. WK2 italyan motor, yedek parçaları da WH a göre çok pahalı. mesela 1 sene önce termostat değişimi yaptım, aracım 265k da idi, benim ki 450 TL tuttu, aynı anda bir WK2...

11. mauvais

Kj Aracımdaki Sorun

değişim işlemlerini nerede yaptırdınız? yani jeep servisi mi yoksa normal bir serviste mi?
  12. mauvais

Hem Offroad Hem Aşçilik Hem Kamp Tavsi̇ye

120-130 a temiz bir prado 3.0 d bulmak zor gibi, benim LC hakkında bilgim pek yok, bilen arkadaşlar yanıtlayacaktır. alternatif olarak grand cherokee 3.0 2008-2010 makyajlı kasa öneririm, arazide gayet iyidir, bagajı da LC kadar olmasa da büyüktür. uzun yol konforu da yüksektir. bana göre...

13. mauvais

Hem Offroad Hem Aşçilik Hem Kamp Tavsi̇ye

merhaba, LC geniş bagaj hacmi ile size eşlik edebilecek bir araç, hangi versiyon ya da model düşünüyorsunuz, ona göre kullanıcıları yardımcı olur. diğer yandan farklı araç önerileri için ortalama bir bütçe verirseniz daha sağlıklı öneriler gelir. her aracın yürütme gideri farklı, malum vergi...
  14. mauvais

Yeni Proje Suzuki Samurai

hayırlısı olsun yeni projelere yelken açma zamanı :)
  15. mauvais

Jeep Cherokee 3.7

öncelikle geçmiş olsun, şanssız bir başlangıç olmuş. bence izmir de düzgün bir jeep servisine gidip aracı gösterin, çıkma bulmak da olur yeni parça alıp yaptırmak da. benim için önemli olan çıkma parçanın durumu ve aradaki fiyat farkı. izmir den arkadaşlar servis konusunda yardımcı olacaktır...

16. mauvais

Aci̇l Yardim !! Range Rover Vs Jeep Wrangler

merhaba, forumda 2013 range kullanıcısı pek yok, disco 4 araziye daha yatkın bir araç, rubicon ise safkan arazi aracı. ikisi arasında konfor, güvenlik, performans ve arazi kabiliyeti açısından çok fazla farklar var. range ya da disco 4 ile araziye giren / girebilen pek yok en azından ben...
  17. mauvais

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

selam, o bütçelere 2006 yerine 2007 üretimi ya da makyajlı 2008 kovalamak daha doğru olur. bu aracı benim de gözüm pek tutmadı. bir de mercedes motoru neden USa dan getirilip takılsın?
  18. mauvais

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

USA da 120$ a satılan 2" lik get e 3000 tl yazmış :) burdan yola çıkarak bu kit için iyi bir pazarlık gerekir.. ama bence de bu tip bir kit de mantıklı, tabi ki doğru rakama.

19. mauvais

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

merhaba, dizel araç için öncelikli olarak jeep garage ı tavsiye ederim. zaten Anadolu yakasının en büyük servisi, dezavantajı ise daimi kalabalık, yol testi yapmak zor.
  20. mauvais

2012 Grand Cherokee Stop Etme Sorunu

b birmot fiat yetkili servisine bir baktırın, 2012 yeni kasaların bakımını onlar yapıyord.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri