Arama sonuçlarınız

1. mauvais

99 Kasa Tek Kapı Rav 4 Önerirmisiniz?

o kasaya ben de hastayım, temiz lpg takılmamış otm bulsam alıp kenara koymak isterim.

2. mauvais

2004-2006 Arası Pajero3 3.2 Did Tavsiye Eder Misiniz?

çok faydalı bir bilgi olmuş. bence de nissan sayfasında bunu paylaşın, sorun yaşamamış olanlar ya da sorun yaşamış, tamir ettirmiş ama aynı sorunu yaşama ihtimali olanlara faydalı olur. dediğim gibi ilanlarda hep görüyordum şanzıman revizyon görmüş diye, demek sebebi buymuş..
  3. mauvais

rica ederim, elimden geldiğince tecrübe ve gözlemlerimi paylaşıyorum. bir de sizin gibi detaylı incelemeler yapan kişilerle araç incelemesi / fikir alış verişi daha keyifli oluyor. pajero bana göre riskli grupta, zaten siz de risk nedenlerini yazdınız. benim şu ana kadar öğrendiğim tecrübe...

4. mauvais

bu araç da görünüm olarak çok iyi. ama takip ettiğim dönemde gördüğüm çoğu aracın ya motoru yapılmıştı ya da şanzımanı. bu da beni soğuttu.
  5. mauvais

Grand Cherokee 1994 Zj Ayna Mahruti (yardım)

şiddetli, rahatsız eden bir ötme yok ise ve usta mekanik açıdan bir problem yok diyorsa ellemeyin. zaten ucuz bir parça değil. aracın diğer yerlerine ya da ilerideki olası masrafları için ayırın parayı.

6. mauvais

Grand Cherokee 4.7 Wj Alacağım Yardım Lütfen

estağfurullah, o şekilde kast etmedim sakın yanlış anlaşılma olmasın :) 61 plaka evet gitmiş, kısmet diyelim. diğer satış sitelerine de bakın, bir de face gruplarına, onlarda da satan çıkıyor.

7. mauvais

merhaba, araçta kaya kaydırıcı yok, dodikleri kast ettiniz sanırım, onlar sökülürse ön çamurlukları değiştirmek gerekiyor genelde, çünkü sadece vidalama yapmıyorlar, genelde kesiyorlar. dodik olan araç genelde off road yapmış diyebiliriz. iyi kontrol edilmeli. diğer yandan aracın motor ışığı...
  8. mauvais

rica ederim tramer, lpg vs sonuçlarını da paylaşın, başka fikir verecekler de çıkacaktır. ayrıca km ye çok takılmayın, düzgün bakıldıysa 200-300 k sorun olmaz bu araçlarda, şu ilanlara da bir bakın derim...
  9. mauvais

merhaba, km nin orijinal olma ihtimali zor. öncelikle eski plakasını ve LPG nin markasını öğrenin, hangi marka ise illa ki km kayıtları vardır, servisine gidip km kontrolü yapın. akabinde bu sitede WJ alırken dikkat edilmesi gerekenler konusundaki maddeleri kendiniz bir test edin. her şey...

10. mauvais

Ssangyong Kyron Aldım.......

uff, çok geçmiş olsun, kötü olmuş.

11. mauvais

geçmiş olsun tam olarak ne sorun oluştu?
  12. mauvais

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

merhaba, öncelikle bir OBD okuyucu edinin, bu zaman zarfında da forumda yer alan konu başlıklarını inceleyin derim. araçta bir sorun olduğunda yardımcı olmaya çalışırız.

13. mauvais

40.000 Tl. Bütçe Ile 350 Km’deki Servis Bakımsız Wh 3.0crd, 250 Km’deki Servisliden Daha Iyi Olur Mu

2008 modelde her iki versiyon da mevcut, ilanlarda ararken bakmak lazım.
  14. mauvais

40.000 Tl. Bütçe Ile 350 Km’deki Servis Bakımsız Wh 3.0crd, 250 Km’deki Servisliden Daha Iyi Olur Mu

mesajın kalanı silinmiş göndermeden. en son 3000 tl civarındaydı, şimdi yeniden fiyat almak lazım tabi. araç sıkıştırılmadan kullanılıp bakımları zamanında yapıldıysa ve düzgün mazot alındıysa benim gördüğüm enjektörler çok uzun km ler dayanıyor. ilk üretimi 2005, bunlarda ön park sensörü...
  15. mauvais

çocuk işi çok zor, Allah yardımcınız olsun,özel okul, spor, ev giderleri vs derken aylık giderlerinizi tahmin edebiliyorum.. diğer araç konularınızı da okuduğum için detaylı araştırmaları görmüştüm, son derece başarılı ve bilgi verici. ben de pajero baktım ama kullanım kolaylığı, yakıt...

16. mauvais

merhaba, öncelikle bir soru sormak isterim, forumda neredeyse bütün araçları inceleyen konu başlıklarınız var, son olarak bu araçta mı karar kıldınız? cevap evet ise bence doğru seçim.. eski aracımdan örnek vereyim. 2. sahibinden 238k da son 20 bin km sadece yağ bakımı yapılmış bir araç aldım...
  17. mauvais

peki aldığınızdan beri ekstra masraflar çıkardı mı? mesela turbo, siyah duman, yağ sızdırması vs.?
  18. mauvais

Grand Cherokee 5.9

araç sonradan yapılan eklemelerle hard off road hale gelmiş ve yapmış gibi duruyor. çok iyi incelemek lazım, bu tip yükseltmelerde kamber kaster açılarını ayarlayacak usta bile pek yok (çünkü uzun iş ellerinden gelmediği için değil). araç nerede toplanmış ve servis görmüş onu öğrenmeye çalışın...

19. mauvais

merhaba Erol Bey, son durum ne araçta? aktif kullanıyor musunuz ve son görüşleriniz nelerdir?
  20. mauvais

1997 Model Jeep Grand Cherokee 5.2l Yenileme

yine de en azından konu ne diye bir izleyeyim dedim, konu USA da overhaulin diye bir serinin TR uyarlaması ( uyarlamaya çalışılması ama başarılamaması hatta içine edilişi) imiş.... öncelikle LPG siz orijinal bir ZJ ye o tankı takan adam program yapmasın, reklam alıcam diye biçmişş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR