Arama sonuçlarınız

1. mauvais

Yükseltilmiş Wj Kasa Araçlarda Ön Şaft Çözümü..

hangi şehirdesiniz? ve hangi usta? Jeep ustası değil mi bunu yapacak olan kişi? ayrıca 5cm kitle mi yükseldi yoksa get dediğimiz takozla mı? diferansiyel ayarlama parçası değil de arazi şanzımanı düşürme aparatı olabilir mi? son olarak ne yaparsanız yapın ses başlamışsa daha önce şimdi de...

2. mauvais

1996-1997 Model Jeep Grad Cherokee 5.2 Almak Istiyorum .

benim gözümde aslında çoğu toprağa bakıyor, ya da servise mi desek ?:) jeep fiyatları çok göreceli, bu yapılan masrafa, temizliğine ya da tuturabilmene göre değişiyor, bundan 4-5 sene önce hem araçları almak kolaydı hem de dolar düşük olduğu için üzerinde işlem yapmak kolaydı, ondan dolayı da...
  3. mauvais

çok oynanmış işlemli araçlar bunlar.. size zateb 2" yükselmiş, sağlam lastikli bir araç lazım, bunlara pek gerek yok. tabi araç güzel gözükse de ben bu ilanlara baktığımda sadece masraf görüyorum. eğer ki çok sağlam bir dostunuz var ise jeep ustası - servisi o zaman bakılabilir :) motor sanırım...

4. mauvais

pek katılmıyorum, netteki fiyatlarla realite farklı, arkadaşım 5.9 aldı yapılı, milletin 150-200 istediği 5.9.. ne döküktü ne de 120-150 bin TL idi. tabi ki aldıktan sonra masraf yaptı ama 50-100 bin harcamadı.. 96-98 arası 5.2 ZJ ilanı sahibinden de 107 tane var, bunların sadece 30 tanesi 130...
  5. mauvais

5.2 Veya Başka Öneri

rica ederim, umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.

6. mauvais

bence olur, kış mevsimi geçince 4x4 lerde bir miktar düşüş olabiliyor. piyasada ya da €-$ da ekstrem bir hareket olmazsa tabi.

7. mauvais

merhaba, anadolu da Secaattin usta, Jeep garage, avrupa yakasında Yusuf usta var, detaylı kontrol yaparlar. benzin vergi ve lpg olarak yeterli gelebilir ama bu araçlarda bir sorun çıktı mı 3-5 binden başlar, aracı alırken kenarda en az 10 bin TL boşta ne olur ne olmaz parası olması gerek. en...
  8. mauvais

5.2 Veya Başka Öneri

çok ağır şartlar olmayacak ise herhangi bir 4x4 rahatlıkla işinizi görür, 5,2 ler için çok iyi kondisyonda bir aracın fiyatı 80-100 arası şu piyasada. çok yüklü araçlar var fiyatı farklı olan, bir de herkes bir fiyat yazıyor ama kaça gittiği önemli.. iyi bir ustanız var ise bu araçlardan çok çok...
  9. mauvais

5.2 Veya Başka Öneri

merhaba, kullanım alanı ne olacak? daha açık yazarsanız ona göre tavsiye alabilirsiniz. ama 5.2 ye 120 bin vermem...

10. mauvais

Yükseltilmiş Wj Kasa Araçlarda Ön Şaft Çözümü..

bilyalı kısmı mafsallı ile değiştirip gerekli ölçü değişikliklerini yapınca sorun kalmıyor, mafsalın olayı zaten yükseltme sonrası oluşan açıyı absorbe etmek. yalnız 5cm yükseltme ile ses gelmemesi lazım, bence sizin şaftta problem başlamıştı, yükseltme sonrası ortaya çıktı. eğer şaft sağlam ise...

11. mauvais

Çekme Karavan Araç Uyumu

karavan konusunda yabancıyım ama normal kullanımda bile ne arıza çıkaracağı kestirilemeyen bir şanzıman türü olan DSG ile karavan çekmek büyük risk. he 1-2 sene kullanıp 20-30 bin km yol yaparsınız size belki ucu dokunmaz ama sonraki sahibine patlama olasılığı yüksek. ara sıra akrabamın 1.2 TSI...
  12. mauvais

Hangisi Jeep 2003-04 Grand Cherokee 4.7 veya Cherokee KJ Liberty 3.7 ?

KJ konusunda uzman olan KLL, çok net cevaplar verecektir. yurtdışında 2-3 bin usd değeri olan aynı yıl model araçların 2-3 katı fiyatına TR de olmasına alışığız da 10 katı fark da normal değil, en geç 1-2 seneye bu heves geçer zaten.. zamanında aynı muhabbet ZJ ler için olmuştu, şimdi de WJ /...

13. mauvais

Hangisi Jeep 2003-04 Grand Cherokee 4.7 veya Cherokee KJ Liberty 3.7 ?

eski kullanıcısı olarak (4.7 overland vardı) bu fiyatların gerçekten aşırı mantıksız bir şekilde artması inanılmaz. evet ben de seviyorum WJ leri ama bi klasik araba değil, sürekli masraf, verimsiz motorlar. 2.7 lerde her an çıkabilecek turbo ve enjektör problemleri, onlar bitse yağ pompası vs...
  14. mauvais

Grande Chrokee Logo

up
  15. mauvais

Acemi̇ Projesi̇ Beraber Yapalim

anladım artık hayırlısı diyelim. bu halde de satmayı deneyebilirsiniz, üzerinde oynamak isteyenler olabilir ve kendi seçimlerine göre devam ederler. siz de boşuna boya vs ile uğraşmamış olursunuz.

16. mauvais

Acemi̇ Projesi̇ Beraber Yapalim

aracınız hayırlı olsun, kaporta işlemlerine baya hızlı gitmiş ama yerinizde olsam öncelikle renk konusuna kesin karar verirdim, akabinde dodik vs gibi dış aksessuar takacaksanız bunları araştırırım, sonrasında boya işlemine geçerim. renk olarak benim aklıma (şehir içi kullanacağınızı...
  17. mauvais

5.2 5.9 Aranıyor

başlığı görünce dedim bu Sefa :)
  18. mauvais

Grande Chrokee Logo

logo

19. mauvais

Grande Chrokee Logo

Merhaba, 2 takım logo mevcut, 1 tanesini sorunsuz 600 TL 1 tanesinde 2 harfin üzerinde kılcal fotoda gözükmeyen çizikler var 500 TL ayrıca sanırım CJ kasalar için uygun Jeep logosu (demir gibi ağır, büyük ve kabarık) 2 adet, takım fiyatı 200 TL
  20. mauvais

4x4 Tavsiye (pajero - Forester)

Merhaba, bu tip araçların görünen giderlerinin yanında bir de tahmin edilemeyen giderleri vardır, araç ne kadar eski ise de bu tahmin edilemeyen giderler ile karşılaşma riski o kadar fazladır. aylık gelirinize istinaden forester ın (dizel bakıyorsunuz sanırım) işletme gideri açısından daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri