Arama sonuçlarınız

1. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

santa fe 2.2 de baktım, ama bunlar sonuçta daha yeni teknoloji, donanım çok yüksek. beni bu kış idare etsin sorunsuzca bana yeter, 2020 zaten ilginç bir yıl olacak, genel dünya krizi bekleniyor ki avrupa da işler zaten kötü gidiyor, bu ortamda çok risk alasım yok, daha önce olsa WH alıp 10-20...

2. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

hyundai ix35 2.0 crdi var karizma sıfır F/P 10 numara gibi duruyor :) ben bugün gidip bir tane bakacağım, normal km lerde bir WH bulamadım, kış sonrası fiyatlar normale döner diye düşünüyorum, ayrıca piyasadaki şişkinlik de azalır.
  3. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

bende daha önce 4.7 overland vardı, 2. araba olarak, hala sattığıma pişmanım, 133k da sattım neyse, 4" kitle BF KO2 AT lastikle sadece hsonu ya da gezmeye giderken kullanırdım, uzun yola 2 defa çıktım. WH ile WJ arasında konfor, kalite, kullanım, yol tutuş ve çekiş sistemi olarak çok fazla fark...

4. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

buraya da yazayım :) yol konforu çok iyi, ses alma az, yol tutuş bu araca göre çok çok iyi.. kronik bir şey yok ama yaşa bağlı olarak özellikle ön şaft kontrol edilmeli. turbo ve enjektörler kontrol edilmeli, devirdaim, zincir ve soğutma sistemi kontrol edilmeli. km ye göre zaten bir kısmı...
  5. mauvais

Bakımı Masrafsız 3.0 Crd Grand Cherokee

aracı satma nedenim bu yaz iş için nerdeyse her hafta İstanbul - antalya yapmam gerekiyordu, uzun yolda da WH hem vakit hem de nakit kaybı. sonrasında makyajlı 508 aldım 2 ay önce onu da sattım antalya işi bitince :) şimdi ben de araç arıyorum. fiyatlar uçmuş, inanılmaz yükselmiş ama satabilen...

6. mauvais

Yeni Aldığım Xj ‘mde Sıkıntı Mı Var?

merhaba, 70 kuruşluk değer aracın stok olması, 4x2 de kullanılması ve motor ve LPG de her bir parçanın sağlıklı çalışması ile elde edilebilir. bu tabi kullanım ve trafik durumuna göre de değişir. 1,2 tl ise biraz yüksek. önce LPG firmanıza gidip kontrol ve ayar yaptırın. akabinde motorda eksik...

7. mauvais

95 Doğumlu Zj 5.2 Evlat Edindim

hayırlı olsun, güle güle kullanın. tüp takılmamış olması büyük avantaj. yenileme işlemleri için acele etmeden planlı ve zamana yayarak giderseniz rahat edersiniz. yalnız bu araçtan anlamayan ustalara anahtar değdirmeyin derim. son olarak eğer yükseltme yapacaksanız yine planı en baştan yapın...
  8. mauvais

35 Lastik Aracımı Zorlar Mı

geçmiş olsun, direksiyon amortisörü hep es geçiliyor ama en önemli DW sebeplerinden biri.
  9. mauvais

02 Grand Cherokee Ön Diferansiyel Aks Yağ Kaçağı Sorunu Hk

merhaba herhangi bir işçilik hatasından bile olabilir. katkı niye koyulmadı? katkılı yağ mı koyuldu? en iyi çözüm "bir usta" yerine iyi bir Jeep özel servisine gitmek.

10. mauvais

2011 Yeni Kasa Grand Cherokee Overland Nasıldır Arkadaşlar Kronik Sorunları Varmıdır Motoru Nasıldır

daha açık anlatılamazdı :) sanayide sevilen araçlardan, italyan motor tutmadı, yedek parça fiyatları da çok pahalı.

11. mauvais

Grand Cherokee Wk Yol Konforu

merhaba, 2006 limited modelini ben 14 ay kullandım ve yaklaşık 34 bin km yaptım. çoğu da uzun yoldu. yüksek süratten kasıt 130-140 mı 180-190 mı? 130 lu hızlar için çok konforlu bir araç diyebilirim.rüzgar sesi bu büyüklükteki bir araç için çok iyi, trim sesi yok (önceki sahipleri çok...
  12. mauvais

4.0 Kare Kasaya Mercedes Om617 Motoru Takmak İstiyorum

bende iki defa okudum yanlış mı anladım ya da üzerindeki donanım ne kadar ağır olabilir diye bu aracın standardı 1505 kg, ful yüklü olsa 200-300 kg ekstra olur. om617 nin hangi versiyonunu düşünüyorsunuz? ayrıca bildiğim kadarı ile benzinli araca dizel motor takılamıyor mevzuat gereği.

13. mauvais

2000-2004 Wj Veya 1996-1998 5.2 Zj Aranıyor

hayırlı olsunn, kazasız, belasız ve arızasız olarak kullanın
  14. mauvais

2000-2004 Wj Veya 1996-1998 5.2 Zj Aranıyor

hayırlı olsun, ne aldınız merak ettik :)
  15. mauvais

96 Zj Günlüğü

okudukça ZJ alasım geliyor hazır o bakırköy ben bakırköy :)

16. mauvais

Yeni Proje Suzuki Samurai

maşallah, araç güzel olmuş, bol arazili günlerde sorunsuz kullanırsınız umarım :) benim dikkatimi çeken ise (lastik jant konusunda uzman değilim) jantlar lastiğe büyük gelmiş gibi duruyor, şöyle ki jant geniş olduğu için yanaklar yana iki yana doğru açılma yapmış. biraz daha tabanı ufak jant...
  17. mauvais

2007 Kia Sorento Xforce Hakkında Güncel Bilgiler

merhaba, güzel bir yazı olmuş ama devamı gelmemiş konunun. bu araçların uzun yol yakıt tüketimi ve yol konforu hakkında bilgi arıyorum. 2007 ex premium X force 170 hp lik olanlar için.
  18. mauvais

Yardım Rica Ediyorum.

bunlar daha başlangıç :)

19. mauvais

Cherokee Kj Araç Alımı Hakkında

merhaba, doğa gezileri için duster tam bir fiyat performans aracıdır, bence forumları ve youtube videolarını bir inceleyin. 2" yükseltme ve doğru lastik ile iyi işler çıkarıyor. gerçek bir 4x4 bakıyorsanız off road için o zaman KJ bakılabilir. forumda detaylı bilgiler mevcut, diğer arkadaşlar...
  20. mauvais

Defender Almak Istiyorsunuz. Aracı Alırken Hangi Özelliklerine Bakarsınız?

bu tabi ki kullanım amacı ve bütçeye bağlı.. önce malum siteye girip aranılan özelliklere göre fiyat model araştırması yapmalıs, sonrasında beğendiğin araçlar hakkında bilgi edinmek için forumdaki konuları okumalısın, aklına yatan marka model konusunda forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR