Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

2018 Rota Moskova

yeşil sigortayı ve hayat sigortasını tüm dünyada geçerli (tabi ki ırak afganistan vs yok) ve en geniş kapsamli olanından yapın sorun yaşamazsınız. bir de sınırda yaptırmak yerine kendi sigortacınıza yaptırmanız daha tavsiye edilir. kesinlikle transdinyesterden geçmeyin, saatlerce bekletip...

2. yasarergun

2018 Rota Moskova

ilaç konusunda mutlaka yanınıza almanız gereken raporlu ilaclar varsa doktordan alınan raporu gürcüce ve rusçaya yeminli tercümana çevirtin sorun yaşamazsınız. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. yasarergun

2018 Rota Moskova

insanların iki kelime de olsa dilini bildikten sonra, kurallara uyduktan sonra, evrakınız tam olduktan sonra hiç sorun yaşamazsınız. evet gürcüler ilaca hassas ama onlari bu hale getiren de bizim kural kaide tanımaz tavrimiz. vladikavkaza geçiş için kullanılan kapıdan iki kez geçtim hiç sorun...

4. yasarergun

Tanışma Köşesi (Off-Road)

çözmeye çalışmayın desem umarım moralinizi bozmuş olmam. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. yasarergun

2018 Rota Moskova

ennnnn güzel zaman mayıs 15'ten sonra, yükseklerde hala kar ama göz alabildiğince yeşil. ben olsam posof, stepansminda, rostov na donu, voronej, moskova, minsk, kiev, odessa, kişinev, cluj, budapeşte, belgrad, üsküp, selanik, edirne yapardım. en sorunsuz rota bu. voronej, moskova, minsk arası...

6. yasarergun

2018 Rota Moskova

Selamlar memnuniyetle konuşmak isterim. bu konuda ali eriç'İn istanbuldan istanbula bir dünya seyahati moğolistan için yol gösterici olabilir. ben vize kalkmadan rusyaya gitmeyeceğim. seneye kalkarsa ekaterinburg ya da omsk yapar gelirim.

7. yasarergun

2018 Rota Moskova

Selamlar, 2015'de Hatay-Samara yapıp konuyu gezenbilirde detaylı paylaşmıştım. Bu sene de Hatay-Riga yaptım bir kısım rota sizinkiyle çakışıyor. Rusya şu an vize istiyor, o kısmı hallettiyseniz benim yazıyı ve riga yazısının da yazabildiğim kadarını lütfen okuyun, aklınızda somut soru varsa...
  8. yasarergun

80-90.000 Tl'ye 4x4 Suv Önerisi

Bu listeye ek sadece Toyota Land Cruiser ve Ssangyong Rexton W'da değerlendirilirse daha az yanılırsınız. Ama uzun yıllar arazi aracı kullandıktan sonra bu bütçeyle tüm yollar er ya da geç Toyota'ya çıkar bilmiş olun
  9. yasarergun

Ssangyong Kyron (yeni Araç)

tabi ki suzuki X-90 rakipsizdi, pert olmasa hala ona biniyordum. En konforlusu Kyron, en sorunsuzu tüm suzukilerdi. 230 000 km, 3 araç, 7 yılda 270 tl parça masrafı ettim 3 suzukiye. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. yasarergun

sırasıyla lada niva suzuki x-90 suzuki grand vitara 2005 3K suzuki grand vitara 2004 3K Ssangyong kyron SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. yasarergun

doğadaki doğal engelleri geçebilen araç offroad aracıdır. emin olun 11 senedir hiç bir aracıma ek bir donanım yapmadan, yükseltmeden ve de vinç takmadan istediğim her yere gittim, tek araç gittiğim yerlerde de risk olacak yerlere girmedim geri döndüm. bu işin sınırı sizin hayal ettiğiniz yere...
  12. yasarergun

eğer değişim %5 ve üzeri olursa muhtemelen lastik davlumbaza sürtecektir. eğer ağır offroad yapmayacaksanız ki bu amaçla hafif araç tavsiye ederim yükseltme tavsiye etmem, yol tutuşa ciddi negatif etkisi olur. yarışa ve sürekli araziye girecekseniz merdiven şasi olmasıyla kyron iyidir ama daha...

13. yasarergun

internette lastik hesaplama diye aratın karşılaştırma programları var, orada farkı, lastik çapındaki ve yükseklikteki değişimi size söylüyor. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yasarergun

zorda kalmadıkça değiştirmeyin. değişirse de boyut en fazla %3 artsın SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. yasarergun

A/t Lastik Seçimi

265/65/18 YOKOHAMA GEOLANDAR G012 A/T-S 112T tam olarak sizin görselini koyduğunuz lastik. bunlar yumuşak hamurlu, yazın avmlerde parlak beton zeminde öten ama kışın da iyi yol tutan tipten. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. yasarergun

A/t Lastik Seçimi

daha önce aynı lastikle iki farklı araçta 5 yıl ve 60 000 km kadar general grabber kullandım ve her koşulda memnun kaldım tavsiye ederim. şu an 4 mevsim lastik değiştirmeden asfalt ağırlıklı olarak yokohama geolander at kullanıyorum. kışın çok kaygan buz dahil, karlı yol dahil ve arazide çamur...
  17. yasarergun

adana ymy servisten memnunum, güle güle kazasız sürüşler diliyorum. servisten şaşmayın ama ymy'nin kendi servisi olsun. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. yasarergun

Booking.com Güvenilir midir?

yurtdışında genelde booking.com'a koydukları oda çok tercih edilmeyen odalar olduğundan kapı müşterisine uygulanan liste fiyatından daha ucuz oluyor. bir keresinde minskte rezerve ettiğim daireyi şehre varınca doluyuz deyip vermeyen adamı şikayet ettim, 2 katına kiraladığım daire ile eskisi...

19. yasarergun

Norveç 2017 Gezimiz

süperdi, zevkle takip ettik SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. yasarergun

Hj 60 13000 Km Orta-doğu Ve Orta-asya, Önerileriniz!!!

Ali Eriç'in kitabı okunursa 12-15 ayda bitebilecek bir seyahat araç kaynaklı problem nedeniyle 3 yılda bitiyor. Eğer Ali Bey'in arkasında otosan olmasa o seyahat bitmezdi. Lando orta amerikada ya da en fazla güney amerika kıtasının kuzeyinde bir gümrüğe terk edilirdi. Kendi şahsi tecrübem de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri