Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

Hatay Riga (letonya-latvia) Arabayla Dört Başına

önyargı dediğiniz transdinyester konusunda mı ? Sent from my MI 6 using Tapatalk

2. yasarergun

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

buraya bir çentik atmam gerek. :) Sent from my MI 6 using Tapatalk
  3. yasarergun

ve sonraki yazı için promosyon niyetine 6 fotoğraf. izlanda ekim 2018

4. yasarergun

26 günde Hatay Riga Hatay şeklinde özetlenebilecek seyahat de yaklaşık 9300 km sonunda (gerçek km ile takometre arasında %4 fark var) bitti. 2018 yılında hedefim rusya vizeleri kaldırırsa vladivostoka arabayı gemiyle gönderip vladivostok, çin, ulan ude, transsibirya yolu ve samara hatay yapmaktı...
  5. yasarergun

bükreşte avm'de başıma ilginç bir şey geldi. otopark paralıymış, bilmiyorum tabi. çıkarken para ödenmesi lazımmış. arkada kuyruk ben ödeme yapmamışım. arkadakiler geri gitti ben kenara parkettim gittim kartla ödedim ama arabayı bulamıyorum. otopark çıkışı nerede dedim güvenlik beni götürdü araba...

6. yasarergun

romanyaya girince cluj'dan arkadaşlar aramaya başladı ama ben bükreşte kalıp bulgaristandan geçmeye niyetliydim gelemeyeceğimi belirtip teşekkür edip devam ettim. kuzeyden güneye romanyada hemen hiç duble yol yok. ama polis rahatsız da etmiyor. güvenli. bükreş bildiğimiz bükreş. avm'ye gidip...

7. yasarergun

gagauz yerine giderken moldova sınırında aç kalıp öğleden sonra iki olmasına rağmen çorba parasını çıkartamamış iki moldovalı polisin benim 60 ile gidilmesi gereken yerde 66 ile gittiğimi kameradan göstermesi ile tekrar durduruldum (bu arada numara çekmişler hız sınırı galiba tabeladakinden 10...
  8. yasarergun

gecenin üçünde kişineve girdim. gecenin üçünde internet bulmak için tek açık yer olan bir karaoke bara girince merak edip ne işin var burada türk plakalı araçla diyen ablaya rigadan geldiğimi söylememle felaketler zinciri başladı. interneti ne yapacaksın dedi otel rezerve edeceğim dedim açtım...
  9. yasarergun

sabah yola çıkarken ilk kez gece için rezervasyon yapmadım. yol odessaya doğru giderken sağa sert bir dönüşle nuhu nebiden kalma beton bir yolla beni kişineve yönlendirdi. aslında navigasyon ısrarla odessa üzerinden gitmemi söyledi ama bana göre doğru yol orası değildi. sanırım 100 km kadar bir...

10. yasarergun

ve kiev. bir gece kalabildim. gomelden sonra çok kısa sürede eriştim. ukrayna polisi beklenenin aksine hiç bir yerde yoktu. avrupa birliğine vizesiz seyahat ukrayna polisini terbiye etmiş. yollar iyi, yol kenarında satılan kırmızı patateslerden aldım. kievden çıkarken bir markete girip 10 küsur...

11. yasarergun

buradan sonra hedef kiev. gece gomel'de kaldım ölü bir şehir. sokakta kimse yok. sabah uyanınca keşke kalmasaydım diye hayırlanırken, ukrayna mukochavedeki kadar güzel bir pazara denk gelip küçük kavanozlarda belki 10 çeşit bal aldım. şimdiye kadar rusya samarada yediğim sibiryada üretilen...
  12. yasarergun

ve hatin katlimının yapıldığı yer ve anıt. buradaki çok ağır havanın aynısını çanakkalede hissetmiştim. giden olursa hüzünlü ama ibretlik bir yer. sadece mezhep farklılığı nedeniyle kafasına birer kurşu sıkılarak öldürülen 22 000 polonyalı adına yapılmış. Katyn Katliamı, 1940 yılında SSCB...

13. yasarergun

minskte bu kez sorunsuz bir şekilde reervasyon yaptım ve liseli çocukların ingilizce bildiğini keşfettim. aynen onlar da bizim gibi konuşmaktan çekinip içlerinden birisini kurban olarak seçip onun ve sizin her dediğinizi anladıkları halde asla konuşmaya cesaret edemiyorlar. bu kez hedefim Hatin...
  14. yasarergun

veeee çocuklarla vedalaştık, onlar thy ile hatay'a ben aynı gün vilnius'a. vilniusta sadece uyudum, salentoyu ziyaret ettim ama eski tadı yoktu erkenden yattım ve sabah kalkıp minsk'e doğru tekeri döndürdüm.
  15. yasarergun

jurmala plajına gitmeden olmazdı. ilk kez evcil olmayan kuğu çektim, ikincisini de izlandada 2018 ekiminde çektim. vakit olursa onu da yazacağım.

16. yasarergun

fotoğrafların tamamı cep telefonu çekimi. yol bitti ve rigaya geldik, otelimize yerleştik. sağolasın booking.com ve genius indirimleri :)
  17. yasarergun

hala rigaya varamadık, bu güzel manzaralar oldukça da zor varırız.
  18. yasarergun

iskandinavyadan yola çıkan ralli arabaları bizim delikanlıya eğlence oldu

19. yasarergun

Vilniusa vardık, gece yatıp sabah şehir turu yaptık ayrıca bugün çağatayın doğum günü, gediminoda bir pastaneye girdik, kutlama yapıp yola çıktık.
  20. yasarergun

litvanyaya girdik, bana göre litvanya demek gedimino demek

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger