Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

Karavancılığa Tatil Süresi Engeli

aracınız uygunsa ilk gezileri çadırla yapın, akdeniz bölgesinde ağır yağmur yoksa sorun da yoktur. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. yasarergun

Uydu Bazlı Inreach Ve Spot Cihazları

şu an bende ekransız model var, ekranlı olanlardan da zaman zaman sahibinden.com da çok uygun olanları denk geliyor. cihazı 3 senedir kullanıyorum. spot cihazını da senelerce kulandım. her iki cihaz hakkında da ne isterseniz sorabilirsiniz. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. yasarergun

ikinci elde fiyatlar türkiye'de avrupa ve amerikadan daha uygun, çünkü burada fazla alıcı yok. şahıs kullanımı için pahalı (350 dolar cihaz + aylık 12-14 dolar aylık abone ücreti) olabilir ancak dağcılık kulüpleri ve yürüyüş gruplarında birer tane bulunması hiç de fena olmaz. bu arada spot...

4. yasarergun

ikinci e'de fiyatlar türkiye'de avrupa ve amerikadan daha uygun, çünkü burada fazla alıcı yok. şahıs kullanımı için pahalı (350 dolar cihaz + aylık 12-14 dolar aylık abone ücreti) olabilir ancak dağcılık kulüpleri ve yürüyüş gruplarında birer tane bulunması hiç de fena olmaz. bu arada spot...
  5. yasarergun

Sanırım 3. seneye girdi, dünyanın tamamını kapsayan Iridium Uydu Sistemi ile çalışan birinci nesil, ekranı olmayan ama iki yönlü mesajlaşma ihtiyacı duyduğumda Bluetooth ile android cihazıma bağlayıp kullandığım bir cihaz kullanıyorum. Daha önce de Sedat Açıl (Forum Sahibimiz ve Yol nickli güzel...

6. yasarergun

Ssangyong Kyron Aldım.......

arkalar bağımsız suspansiyon oldugundan asfalt sürüşü rextonda daha rahat, ufak cukur ve tumsekler kyronda cok hızlı iken dengeyi sarsarken rexton w da hissedilmiyor. yakıt bende farketmedi hatta kyrona gore arttı bile cunku kyron sıfır enjektor, sıfır motor ayarları ile daha az yakıyordu. bunun...

7. yasarergun

4 seneden fazla ve 200 000 km kyron kullandim. su an rexton w kullaniyorum ama kyron kalkista chip olmadan da cok daha iyi bence MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. yasarergun

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

çekme karavanla gitmekteki amaç kalacak yer masrafını mı azaltmak yoksa kendi yaşam standardınızdan ödün vermeden, yemeğinizi kendi usulünüzde ve daha sağlıklı/alıştığınız tarzda yapıp yemek mi yoksa zaten seyahatlerde çekme karavan sizin standart yaşam biçiminiz mi ? ailecek ya da tek başına...
  9. yasarergun

Di̇zel Araç İle Kişin Norveç

acil durumlar için ya garmin delorme uydu iki yönlü mesajlaşma, uydudan takip ve acil durum bildirim cihazı ya da spot acil durum bildirim ve takip cihazı almalısınız. cep telefonları rusyada beklediğiniz gibi çalışmayabiliyor. oblastlar arasında da roaming yapıyor. uygun tarifeyi daha önceki...

10. yasarergun

bakımlarını yaptırın, 20 000 km'de bir enjektör pullarını değiştirin, gerek yokdiyen ustaya da bir daha uğramayın, bu arada ısıtma bujilerini de söktürüp temizlettirin, çoook uzun süre sorunsuz binersiniz. her 10 000 km'de bir motor kulaklarındaki vidaları sıktırmayı unutmayın. güle güle binin.

11. yasarergun

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

takibe devam, bu araba bence bitmeden efsane oldu MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. yasarergun

Bir Çekme Karavan Doğuyor

takip. elinize sağlık güzel görünüyor.

13. yasarergun

Orman Kampı Ve Kanuni Yaptırımları

izin almak gerekmiyor, şu an ağrı dağı hariç MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yasarergun

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Kyron 4x4 kardeşime gitti, ben artık Rexton W 2012 kullanıyorum. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. yasarergun

Kyron Yan Basamakları Sökme Hakkında

Bugün yeni aldığım Rexton W aracımda ilk işim yan basamakları sökmek oldu :)

16. yasarergun

Kyron Yan Basamakları Sökme Hakkında

yetkili servisten başka yerde bulabilme şansınız yok. ben seneler önce yan basamakları söküp yerine yan kapakları 550 liraya almıştim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. yasarergun

Orman Kampı Ve Kanuni Yaptırımları

işgüzar birine denk gelinmedikçe sorun olmaz ama dağ başında da beli silahlı adama derdini anlatmak problem. en iyisi orman il müdürlüğünü önceden ziyaret edip kendinizi tanıtıp sempatik.kanalları kullanarak etkili ve yetkili bir iki isim öğrenip gelenlere onların adını vermek ya da etkili...
  18. yasarergun

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Hiç yaz ya da kış farketmez çadırda bir kaç gün kaldınız mı ?

19. yasarergun

Çekme Karavanla 2 Hafta Halkidiki Ve Thassos

lidl varsa sorun yok :) ben sadece tadına aşina olduğumdan seyahatlere türkiyeden su götürüyorum, orta ve batı avrupanın suları gerçekten içilemeyecek kadar kötü MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. yasarergun

Arabayla Tunceli'den Eysk /krasnodar /rusya'ya

yeşil pasaporta vize kalktı, normal pasaporta vizeye devam. Sent from my MI 6 using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri