Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

rusya bugün seyahat kısıtlamalarını kaldırsa altay dağları hedefli olarak basar tek başıma giderim. eğer vakit sorunu yaşamıyorsanız baykal gölü ve moğolistan hedefli yola çıkın. hayalerinize ket vurmayın. yol açıksa, yola çık. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. yasarergun

Yurtdışından Yasal Yollarla Çekme Karavan Ithal Etmek - Yardım Lütfen

aramıza hoşgeldiniz. tam olarak da benim minicaravan.de adresindeki karavanlara bakıp "yaaa ama burada daha ucuz, buradan mı alsak" dememle konuyu sizin açmanız arasındaki süre bir kaç dakika. aynı soruları ben de soruyorum :)
  3. yasarergun

Niewiadow Nt 126

bundan sonra tahminim bireyselleştirilmiş tatil seçeneklerinin daha ön planda olacak, arazide zor şartlarda kullanmaya daha müsait ve başlangıç seviyesindeki karavanlar daha da ön planda olacak. niewiadow nt126 serisi de bu sınıftan önemli bir karavan. konforsuz alan youtube kanalı nt126 için...

4. yasarergun

Hangi Jeepi Almalıyım?

sorento, duster, outback'e ben de grand vitara serisi suzukiler, suzuki jimny, ssangyong kyron ve ssangyong rexton w önererek latkıda bulunayım. duster monokok şase, outback'ten emin değilim ama geri kalan tüm araçlar merdiven şase araçlar. beni şu tepelere arada götürsün derseniz duster'a yakıt...
  5. yasarergun

Hangi Jeepi Almalıyım?

peki bu aracın ne yaktığı önemli mi? aile kaç kişi ? sadece şehir ve çevresinde mi kullanılacak yoksa uzun seyahatler de planlanıyor mu? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. yasarergun

Arabayla Tunceli'den Eysk /krasnodar /rusya'ya

haklısınız, şu an sizin dediğiniz geçerli. ancak Temmuz 2016 sonrası çok yakın zamana kadar bizim kurumumuz yıllık izinde belirtilmiş olsa bile ek izin için yazı yazıyordu, sanırım ocak 2020 sonrasında eski rutine döndük. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. yasarergun

2004-2006 Arası Pajero3 3.2 Did Tavsiye Eder Misiniz?

lada ilk araç olarak, azerbaycanda parçası uygun olduğundan kolay parça temininden dolayı alınır ama dikkatli kullan, yavaş git sakın ola lada niva ile kaza yapma ve asla yıpranmış bir niva alma. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. yasarergun

2004-2006 Arası Pajero3 3.2 Did Tavsiye Eder Misiniz?

bir ara ben de 2004/2005 3.2 DDIS araçlara çokça bakıp çok okuyup motor ve şanzıman sorunlarının sıklıkla görülmesi ve uçuk parça ve işcilik fiyatları şikayeti sebebiyle uzaklaştım, gidip ssangyong kyron alıp 4 yılda 200 000 km bindim, sonra da bir 5 sene daha binmek için herşeyine baktırıp...
  9. yasarergun

Vİtara Sİdekİck Hakkinda

artık afganistan, angola, ırak ve iran ile aynı kategorideyiz ne yazik ki. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. yasarergun

Vİtara Sİdekİck Hakkinda

ayrıca ebay'dan gelmesi o kadar uzun sürmez. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. yasarergun

Vİtara Sİdekİck Hakkinda

forumda suzuki başlığında motorlar detaylı olarak yazılmıştı oradan bulup bakmak gerek. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. yasarergun

Ssangyong Kyron Aldım.......

en az sorun çıkaran parçadır ama 2010 ve sonrası. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. yasarergun

Ssangyong Kyron Aldım.......

türkiyeye gelmiyor ama yeni model kyronlar başka ülkelerde var. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yasarergun

Vİtara Sİdekİck Hakkinda

ebay.com adresinde aradınız mı? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. yasarergun

Di̇zel Araç İle Kişin Norveç

tebrikler. benim iki kez deneyip göremediğim kuzey ışıklarını gördünüz. darısı benim başıma. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. yasarergun

muhtemelen yeni asmışlardır. belarus sınırlarında da aynısı var ve belarus polisi çok yardımcı oluyor. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. yasarergun

2017 ve 2019 yazında 12/15 ülkeye girip çıktım, her geçen gün daha da itibar kaybediyoruz. her geçen gün pasaportlarımız daha da uzun süre inceleniyor. bekletiliyoruz, ek kimlik isteniyor, polonya sınırında arabamın ruhsatının sahte olduğu bile iddia edildi. kuzey ülkelerinde evet daha...
  18. yasarergun

muhtemelen aynı rotayı yazın rahat zamanda yapacağız. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. yasarergun

heyecanla bekliyoruz. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. yasarergun

seyahat ne oldu ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız