Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

Mayıs 2021 Rusya'ya Arabayla Tek Başına Gitme Hakkında

Beyaz Rusya için durumun sizin dediğimiz gibi olduğunu biliyorum ama Rusya için stepansmindadan durumu sormak gerekir diye düşünüyorum. gecen ay avusturyanin kapandığı donemde teknik bir davet uzerine sitede tüm pasaportlara girişler kapalı dendiği günlerde yeşil pasaport için harcını ödeyip...

2. yasarergun

rusyada kıştan çıkan yollar kısa yaz boyunca hızla tamir ediliyor ancak nisanda buzu çözülüp de sadece çukur ve tumseklerden oluşan yollarda yüzlerce ve hatta binlerce km 50 km/ph hızı gecemeyip titreyerek araba kullanmak gerçek bir sorun. arazi araçları daha iyi ve kotu yola daha dayanıklı...
  3. yasarergun

is pandemi ve dövize kalırsa biz aslında öldük :) ben bir delilik yapıp , yanıma testlerimi alıp ya nasip deyip gitme niyetindeyim. gecen sene hadi pandemi dedik ama o tarihe kadar bir aşıya ulaşıyor olacağımız kanaatindeyim.

4. yasarergun

Herkese Selam, Gezenbilir ahalisi muhtemelen eski konularda okumuştur, daha önce en doğuda samara, en kuzeyde riga, en batıda paris'e kadar arazi araçlarıyla bazen tek, bazen de aileyle ya da ailenin ekseriyetiyle seyahatler yapma şansım oldu. aileyle olan seyahatlerde aile en son noktada eve...
  5. yasarergun

İlk Jeneratörümün Motorunu Nasıl Kilitledim?

her tecrübenin bedeli ödenmiştir, bu sefer ödeme sırası sizdeymis. geçmiş olsun.

6. yasarergun

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

wow, supermis. toplam km ne kadardı? SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. yasarergun

Moğolistan,sibirya Ve Moskova Gezi Notları(03-16.temmuz.2017)

ben burayı kaçırmış olamam değil mi? SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. yasarergun

Satılık Yokohama Geolander At 2020 245/70r17 M+s

265 60 18 AT olanını 3 sene kullandım,mükemmel lastiklerdi. arazide yumruk kadar çakmak taşı sütununun sivri ucu lastiğe pofff diye girince mecburen o an ebat olarak ulaşabildiğimiz BF aldım ama asla yokohamanin hem arazide hem de asfaltta, karda, buzda verdiği tadı vermedi. BFler de bitmek...
  9. yasarergun

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

at3 ne arazide üzer, ne de asfaltta. yollarda eskitin. kazasız sürüşler. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. yasarergun

lassa'dan uzak durun. aldım pişman oldum. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. yasarergun

2 senedir BF AT KO2 kullanıyorum, "her yola düşünmeden girebilmek için" kesinlikle doğru lastik ama ses yapar mı yapar, yeni yağmaya başlamış zeminde sert dönüşlerde dikkat etmek gerekir mi? gerekir. 80 000 km oldu hâlen yarım ömürde mi ona da evet. bugün lastik alsam BF yerine Yokohama...
  12. yasarergun

Kamp Ocağı Seçimi

konuyu hortlatmış olabilirim ama whisperlight ocakla -30 kusurlarda tişörtle çadırda oturmuş biri olarak hexan denen mucizevi sıvıyı ankaradan eski modern çarşıdaki kimyasal madde satan medikalcilerden çoook ucuza alıyordum. hexan olunca benzinde yaşanan ocak tıkanması ve ön ısıtmada illa da...

13. yasarergun

Kamp Ocağı Seçimi

yaşanan durum normaldir. muhtemelen hiç propan ocak kullanmadınız. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yasarergun

Kamp Ocağı Seçimi

230 gr nurgaz propan tüpün özellikle de uzun süre yakıldığında dışının buğulanması ve hatta su damlalarının aşağıya doğru kayması normaldir. kısa süre yakınca da buğulanma farkedilmese de tüpteki soğumayı elinizle hissedersiniz. nurgaz tüplerde tek sorun tüple ocak kafası arasındaki contanın...
  15. yasarergun

Uydu Bazlı Inreach Ve Spot Cihazları

umuyorum starlink cihazları ile bu işi çok daha ucuza ve veri erişimini de işin içine katarak yapabiliriz. ama tabi starlink kendini ispat edene kadar en iyisi bu. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. yasarergun

Ssangyong Kyron Aldım.......

kolay sökülmesi için enjektörleri mercedesin bu özel gres yağıyla sıvayıp takarsanız her 20 000 km'de kolayca söker, temizler ve yerine takarsınız. eski 2 enjektörü umarım atmamışsınızdır. ankara şaşmaz oto sanayide delphi enjektör tamir ve yenilemesi yapan oğuzhan bey var, orada yenilemesi...
  17. yasarergun

Kamyon Karavanlar Hk.

şuraya bir çentik atayım. bilgi sahibi olmak istediğim ilginç bir konu. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. yasarergun

Araba Ile Rusya (moskova)

temmuzda sanırım her yer serbest olur. kısa bir tur yapabilirim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. yasarergun

Araba Ile Rusya (moskova)

eskiden sorun vizeydi, bu sene korona, seneye de herhalde buzul çağına falan gireriz [emoji7] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. yasarergun

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

e gençlik yeni başlamış, aramızda çok yaş farkı yok. ortalık sakinleşsin gidin gelin derim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri