Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

Elin Japon U Uğraşıyorum Dediğimize Toplu Seferber Oluyor , Bizimkilerden Tık Yök

Selamlar, Sanırım yeni üyesiniz, biraz beklerseniz açtığınız konu birilerinin dikkatini çekecektir ya da sorduğunuz şeyin cevabı muhtemelen forumda mevcuttur. Aramıza hoşgeldiniz. Sent from my MI 6 using Tapatalk

2. yasarergun

Mercedes O 403 Veya Neoplan Skyliner'ı Karavan Yapmak Istiyorum?

sizin planladığınız tarzda sağa çekip fastfood satmak mumkün mü ? tamam yurtdışında benzin istasyonlarında lavazza tipi seyyar araçta satış yapan yerler mevcut ama seyyar restoran için vergi ve ruhsat vs işi biraz karışık gibi geliyor bana. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. yasarergun

Duster Yükseltme Yardım

duster'a bir süre bir şey yapmadan binmeyi deneyin desem ? duster 4x4 araç 4 tane at ya da mt lastikle sizi yolda bırakmaz desem ? sonra da ihtiyacınıza göre fiberden get imal edilir desem ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. yasarergun

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

yemeklerde eminim size yardım da ederler :) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. yasarergun

2018 Rota Moskova

kesinlikle katılırım. keşke vizeyi kaldırsalar da bu yaz planlarımızı oralara göre yapsak. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. yasarergun

Off Road Araçlarınız Için Taşınabilir Buzdolabı

fiyat almamız mümkün mü ? bende 25 lt vaeco var ve uzun yolda inanılmaz kullanışlı oluyor ama kompresörlü bir dolap daha olabilir MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. yasarergun

Off Road Araçlarınız Için Taşınabilir Buzdolabı

marka model paylaşmanız mümkün mü ? garanti servis garantisi mi yoksa cihazlar özel ithalat mı ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. yasarergun

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

hoşgeldin sayfası bir.kaç bin sayfa olan forumda normaldir :) grand vitara lastik seçimi sayfasına bakın bir de artık gerçi youtube video var ama forumun yerini tutmaz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. yasarergun

Vİtara Sİdekİck Hakkinda

ben X-90'da sidekick ile temelde aynı kaporta olduğu halde sorun yaşamadım. Motor ve yürur aksamı vitara 1.6 ile aynı idi. Genel itibari ile sorunsuz araçlardır. Ebayda bir çok parçasını bulmak mümkün. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. yasarergun

Öğrenciye Uygun Arazi Aracı. Üstadlar Yardım

o zaman aracı ankara suzuki yetkili servise götürüp expertiz yaptırın, sağlamsa iyi 4 lastik taktırıp bakımını yaptırıp binin. araç istanbulda ise özel servis var onun iletişim bilgilerini veririm. Sent from my MI 6 using Tapatalk

11. yasarergun

hangi şehirdesiniz ona göre cevaplasam ? Sent from my MI 6 using Tapatalk
  12. yasarergun

U Kİlİt İle Makara Yapimi

çeker beklentiniz nedir ? eğer bir kaç yüz kg ise tekli dağcılık için makara kullanın, fiyat yaklaşıktır. Sent from my MI 6 using Tapatalk

13. yasarergun

çok iri bir yapınız yoksa jimny, hala üretimde, sorun yaşatmaz, az yakar, çok kaçar, şaselidir, güvenlidir. basmazsanız ekonomiktir lpgye ihtiyaç hissettirmez. tavsiye edilir. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  14. yasarergun

Vİtara Sİdekİck Hakkinda

zamanında amerika için üretilen, türkiyede az bulunan, Suzuki X-90 ile aynı şaseyi kullanan al cebine koy seve seve bin bir araçtır. arazide yetenekli, zor bozulup kırılacak evin önünde her daim durmasını istediğim sevilesi bir araçtır. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  15. yasarergun

Yeni Devel Sixty 6×6: Geçemeyeceği Bir Arazi Biliyor Musunuz?

görünüm vahşi ama para ile satın alınabilecek hazir mercedes G 6x6 var, onu tercih ederdim. denenmiş, elde olan ve güvenilir SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. yasarergun

Moğolistan,sibirya Ve Moskova Gezi Notları(03-16.temmuz.2017)

hemen buraya bir çentik atayım :) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. yasarergun

Cam Filmi

aziz nesin hikayesini online yaşıyoruz SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. yasarergun

2018 Rota Moskova

antakyalı değilim ama 25 senedir antakyada yaşıyorum. amanoslarda terör bitsin türkiyenin en güzel rotaları burada. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. yasarergun

2018 Rota Moskova

kesinlikle en az sorunlu rota bu SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. yasarergun

2018 Rota Moskova

belarusta kurallara uyduğunuz sürece sorun yok, ama uymadığınızda minimum 100 euro ceza hazır, legal, kredi kartı geçiyor :) ukrayna ab ile vizesiz gidiş gelişten sonra çok değişmis buldum. moldova polisi hala it. hiç bir şey bulamazlarsa cam filmine ceza yazacak kadar zekiler. pusuya yatıp 3...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri