Arama sonuçlarınız

1. abostan

2017/2 Dönemi Sınav Yerleri Belli Oldu.

Bende hanımda A almışız. Benim bir soru kaçmış 98 :)

2. abostan

Arkadaşlar sınav sonuçları açıklanmış. Şimdiden hayırlı olsun :)
  3. abostan

Teşekkürler :) 73

4. abostan

Sınavda sizede başarılar. Biz hanımla birlikte gireceğiz :)
  5. abostan

Dijital Telsiz

Bilgi için teşekkürler. Anladığım kadarı ile evde sabit telsiz yatırımı yapmak iyi. Peki HF ssb telsiz marka ve model ne önerirsiniz. 73 Atilla bostan

6. abostan

Dijital Telsiz

Arkadaşlar, 1 Ekimdeki sınava girecem ve telsiz araştırıyorum. Dijital/analog telsiz almak istiyorum ama siz ustalara sormak istedim. Bana hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Fiyat limitim 3000TL

7. abostan

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Özellikle bizlere yardımları ve yönlendirmeleri için Murat ve Ufuk beye çok teşekkür ederim. Kampt çektiğim kardelen çiçeğini bahar müjdesi olarak paylaşmak istedim. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. abostan

Bizde Ankaradan yarin sabah 9 10 gibi çıkacağız. Gelecek herkese iyi yolculuklar. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. abostan

Bizde Ankaradan katılmak istiyoruz. Araç RAV4 çadırımız büyük ve yazlık küçük çadır buluruz inşallah :) Biz Eylül ayında oradaydık ve çok güzel bir yer. 1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli 2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli 3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli 4.Ahmet yaman karadeniz ereğli 5.Mert...

10. abostan

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Hakan bey çok güzel gidiyor. Kendi motokaravanını yapmayı düşünenler olarak takipteyiz :)

11. abostan

Karadeniz Trabzon Maçkada Çadır Yeri Tavsiyesi

Arkadaşlar, 2015 temmuz ayında maçkada Pala Dayının yerinde (verizona) çadır kurduk ve çok memnun kaldık. Alan çim ve düz. İşletme sahibi Pala Dayı çok şeker birisi, bize çok yardımcı oldu. Fiyatlar uygun. Duş ve tuvalet mevcut. Trabzon bölgesinde çadır kurup çevreyi gezmek isterseniz bence...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri