Arama sonuçlarınız

1. abostan

Bayramda Sülüklü Göl Kamp

Merhaba Arkadaşlar, Ramazan bayramında Sülüklü gölde kamp yapmak istiyoruz. Aynı yerde kamp yapmayı düşünenler var mı? Birde daha önce gidip tavsiyesi olanlar var mı?

2. abostan

Baofeng Bf-888s Hakkında Bir Soru

Merhaba, Sizin söylediğiniz Röle (repeater) üzerinden konuştuktan sonra rölenin yaptığı bitiş sesi (bazıları röle kuyruk seside der) yani siz simplex (direk konuşurken bu sesi duymazsınız ama röle üzerinden birisi ile konuşurken mandalı bıraktığınızda bu sesi duyarsınız. 73
  3. abostan

Açık Denizde Denizden Karayla Haberleşme...

Merhaba, Ben amatör telsizciyim. Denizde sahil güvenliğe ulaşabileceğiniz deniz telsiz (KMT) lisansı almanız daha yararlı olacaktır. VHF Deniz Telsizi – GemiTrafik.com sitesi ve başvuru için http://gss.gasm.gov.tr sitesine bakmanız size yardımcı olacaktır. Kara telsizleri deniz telsizlerinin...

4. abostan

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan) Raporu

Biz Cuma akşamı kalıp iş nedeni ile cumartesi sabah dönmek zorunda kaldık. Tekrar görüşmek dileği ile :)

5. abostan

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

Moderatör arkadaşlar, bu kış kampı ilanını ilk sayfa açılışta ilan şeklinde olursa katımcı sayısı daha da artacaktır. Özellikle takip edenler haricinde bu başlık bilinmiyor.

6. abostan

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

Sayın Moderatör, Etkinlik haberiniz bizi çok sevindirdi. Katılacaklar listesine hemen kendimi yazarak başlatıyorum. Herkes listeyi kopyalayıp kendi adını ekleyerek giderse katılımcı listesi de oluşmuş olur :) 1- A. Atilla BOSTAN Ankara Ssangyong Rexton 4X4 Telsiz Çağrı kodum TA2AAB...
  7. abostan

2013 Rexton W Yolda Giderken Çukurlarda Çok Sallıyor Çözümü Varmı?

Merhaba, Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben Ankarada yaşıyorum. Burada iyi bir amortisörcüye gidip dediğinizi yaptıracağım. İyi günler,
  8. abostan

2013 Rexton W Yolda Giderken Çukurlarda Çok Sallıyor Çözümü Varmı?

Merhaba arkadaşlar, 2013 Rexton W 2.0 ikinci el aldığım arabadan çok memnunum ama araç çukur yada kasislerde çok sallıyor ve sanki kasılıyor direksiyon hakimiyeti olmasa sanki yön değiştirecek gibi oluyor. Bu normal mi? yada çözüm önerisi olan var mı? Aracı alırken amortisörler %75 civarı...

9. abostan

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Fatih bey ile birlikte bizde Göksu milli parkındaydık. Çok güzel bir kamp oldu. En kısa zamanda Gezenbilir organizasyonu ilede kamp yapmak istiyoruz.

10. abostan

Arkadaşlar, Biz öncü birlik olarak yarin Bolu Göksu parkta kamp yapacağız:smiley:. Yarin saat 10:00 gibi orada olmayı planladık. Şimdilik 5 çadır olacağız ve sizleride bekleriz. Gezenbilir kamp organizasyonu yapıldığında da katılacağız.
  11. abostan

Fatih bey, aracım müsait odun getirecem. Göksu işletmesi sahibi Fatih bey de odun var demişti. Bu hafta sonuna doğru arayıp teyit ederim. Bizim geleceğimizide bildiririm. Gördüğüm kadarı ile de 6-7 çadır olacağız :smiley:

12. abostan

Fatih bey Başka bir programım olduğundan ben ctesi sabah gelebilirim. Ama izin alabilirsek ptesiye sarkıtırız. Göksu parkı, bolu kartal kaya kayak merkezine yakın sayılır. Bu konunun 2nci sayfasında Murat bey gerekli bilgileri paylaşmış.
  13. abostan

Bizim için de uygun. Eşimle birlikte 24-25 Şubatta geleceğiz ve çadır kuracağız. Başka arkadaşlarda gelecek ise burada paylaşsın. Not: Yolda ve orada görüşmek için cep numaram : 05305265305. Telsiz çağrı kodum TA2AAB 145.525 Mhz simplex yada bolu rölesi üzerinden.
  14. abostan

Murat bey paylaşım yapmadı ama ben geçen seneki Göksu parkın işletmecisi ile görüştüm ve Murat bey ile görüştüklerini söyledi. Göksu parkında kar yok ama biz Göksuda kamp yapmayı sevdiğimiz için hafta sonu gitmeyi planlıyoruz. Eğer sonraki haftada organizasyon olur ise yine geliriz.

15. abostan

Şubat 2018 kış kampı organizasyonu yapılması durumunda katılmayı planlayanlar listesi :smiley: 1-Atilla BOSTAN (ANKARA) 2-Gül BOSTAN (ANKARA)
  16. abostan

Tarih için 17-18 yada 24-25 şubat olursa çok iyi olur. 11 Şubatta kampçılar için bence önemli olan Amatör telsizcilik sınavı var. Katılmak isteyenler. aşağıdaki linkten başvurabilir. Süre az kaldı bilgi için bana mesaj atabilirsiniz. Cep: 0530 5265305 Çağrı kodum: TA2AAB Kıyı Emniyeti Genel...
  17. abostan

Birisi Kış kampı mı dedi :smiley:. Hemen yapalım. Geçen seneki süperdi.

18. abostan

Tyt 8000d El Telsizi 10 Watt - Lisanssız Bf-888s Çİft

Ürünler halen satıştamı. 8000D ile ilgileniyorum
  19. abostan

2017/2 Dönemi Sınav Yerleri Belli Oldu.

Arkadaşlar kimlik için başvurdum. Kimlik kaç günde çıkar ve çağrı şaretimizi nasıl alacağız bilen var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri