Arama sonuçlarınız

1. şado

Mehmetciğime...

Benimde..

2. şado

Mehmetciğime...

Benimde..
  3. şado

Bosna Ve Hersek'de 13 Gun. 30 Mayis - 12 Haziran 2017

Güzel gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler, Bosna hersekten benim aklımda kalan üç şey var. Hüzün kokan şehirleri:sob: Yemyeşil doğası:eek: Yemekleri:smiley:

4. şado

Feribot Hatları Ve Ücretleri

Karavanla almanyadan (rocstok-trelleburg ) isveç'e feribotla geçerken ucuz olsun diye bizde koltukta gitmiştik ancak son yarım saat yolcular kamaraları terketmeye başlayınca boş bir kamara bulup beleşe duş yapmıştık üstelik şampuanda vardı:smiley: Feribot ücreti: tek yön iki kişi artı karavan...
  5. şado

Milano - Como Gölü - Venedik Gezi Notları (25-28.kasım.2017)

Sayın vata gezi yazılılarında çıtayı çok yukarılara taşıdınız,sizin bu detaylı bilgiler verip şahene fotoğraflarla Süslediğiniz yazınızdan sonra gezi yazısı yazmaya şahsen ben cesaret edemem.yemek kültüründen ulaşıma,mimarisinden coğrafyasına,tarihinden alışverişine kadar her konuda bizimle...

6. şado

Tanışma Bölümü (Karavan)

Karavancıların yaş ortalaması gittikçe düşüyor,Aramızda gençlerin çoğalması ne güzel.

7. şado

Bosna Hersek Yemekleri için bile tekrar gidilecek bir ülke:smiley:
  8. şado

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

Ben yurt dışına çıkarken karavanda çok zor ulaşılacak gizli bir kaç yere paramı bölüştürüp saklıyorum param bittikçe gizli bölmeleri sırayla açıyorum ama bazı riskleride var.önceden arabayla yurt dışı gezilerinde böyle yapardım on yıl önce aracımı sattıktan bir kaç gün sonra aracın gizli...
  9. şado

Arabayla Transilvanya

Bu güzel bilgiler ve fotoğraflar için teşekkürler,biz zamanında buralardan çok hızlı geçmiştik ancak hatırladığım sibiu ve arad gibi şehirlerde macarlar yaşıyordu,oraların mimarısı bile romanyanın diğer bölgelirine göre çok farklıydı

10. şado

Arabayla Transilvanya

yazılarınız ve fotoğraflarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler,Romanya bize pahalı geldi cümlesi beni bir anda 1986 yılında gittiğimiz sakız için yalvaran 10 dolara aracın deposunu doldurduğumuz Çavuşesku zamanın Romanya'sına götürdü.Türkiyeden aracın bağajına dört tane mahmutpaşa işi...

11. şado

Evet dinlemiştim Mesut bey,buna benzer bir olay yıllar önce benim başıma gelmişti çanakkale milli parkında kontak anahtarının chip'i arızalandı o günden beri yedek anahtarı aracın dış kısmında gizli bir yerde saklıyorum
  12. şado

Norveç fiyordlarını gezerken dört gün servisin bahçesinde zorunlu kamp yapan şanssız karavancı benim,pazar günü servisin bir türlü bulamadığı arızayı istanbuldaki beyin ustasının yardımıyla bulup aracı kendimiz çalıştırınca gece servisin bahçesinden kaçışımızı hiç unutmayacağım:smiley: Pazartesi...

13. şado

Avrupa Ülkelerinde Wc Boşaltacak Yerler

Teşekkürler Hüseyin bey.
  14. şado

Yeni Yıla İtalya'da Girmek

Bilgilerde fotoğraflarda çok güzel emeğinize sağlık.
  15. şado

Gezi yazınızı ülke başlıklarında ayırmanız bence de çok iyi olmuş,emeğinize sağlık.Saraybosna ve mostar hüzün kokan şehirler,insanlığın çektiği acıların izleri hala duruyor ancak kimse ders almıyor.boşnak böreği gerçekten çok lezzetli,istanbulda yemek isteyen olursa bayrampaşada bulunuyor.

16. şado

Bosna hersek'in doğası gerçekten çok güzel,boşnakların ünlü kuru etininde tadıdına bakmışınızdır umarım
  17. şado

Bekliyoruz....
  18. şado

Hirvatistan'da 19 Gun - Mayis 2017

Sizinle birlikte bizde gezmiş gibi olduk,emeğinize sağlık.yeni yılda yeni yerler gezmeniz dileğiyle iyi seneler.

19. şado

Çok Çok Acil Genel Yardım

Karavanınız tam zamanında bitti,iyi yolculuklar
  20. şado

Hirvatistan'da 19 Gun - Mayis 2017

Mezarlık gerçekten çok ilginçmiş şimdiye kadar hiç duymadım üç ayrı dine mensup insanların aynı mezarlıkta yan yana gömüldüğünü

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri