Arama sonuçlarınız

1. şado

Yazın Araba Ile İran Belki Azerbaycan

Belki siz de biliyorsunuz ama ben yine hatırlatayım Azerbaycan'a kara yoluyla vize almadan giremiyorsunuz.İran yaz mevsimi yanıyor,bir daha düşünün

2. şado

Unimog - Karavan

Süper olmuş elinize sağlık,ben sprinter veya iveco gibi araçlardan daha soft bir 4x4 karavan düşünüyorum.şimdilik normal yollardan ulaşabilen yerlere gidebiliyoruz
  3. şado

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

Türkiye’den çıktıktan sonra paylaşım yapamadığınıza göre sanırım sim kartı aktif hale getiremediniz.inşallah başka bir aksilik yoktur iyi yolculuklar

4. şado

Kasetli Porftatif Tuvaleti Maceratör Sisteme Çevirmek Istiyorum

Geçen hafta Örende karavanıyla kalan Tunç Erdoğan arkadaşımın söylediğine göre yol kenarına atık boşaltan bir karavancıya jandarma dokuz bin lira ceza yazmış.
  5. şado

2017 Karavan Ile Avrupa Gezimiz

Güzel gezinizin yanında çok yararlı bilgileri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.ara sıra kamp dışı konaklamayı güvenlik gerekçesiylemi tercih etmediniz. Bu arada tesadüfen kotorda aynı kampta kalmışız:smiley:

6. şado

Uçağım Yok Binmeye , Kiralik Karavanla Giderim Gezmeye.....

Karavan kiralamak iyi bir seçenek ancak şirketler nevresim takımı,tüpgaz,kap kacak vs. derken fiyat yükseliyor,üstüne bir de servis ücret ilave edince bir haftalık kira ücreti 1000 euro oluyor. Hüseyin bey'in dediği sitelere baktım karavanı sahibinden kiralamak daha uygun görünüyor ancak full...

7. şado

Italya 2018

Hüseyin bey Sizin gezi yazılarınızı okuduktan sonra diyorumki İtalya'yı iki kere gezmemize rağmen hakkını verememişiz,kaçırdığımız yerleri görmek için bir gezi daha yapmak gerekecek.dikkatimi çekti Materadan Comacchio 450 km den daha uzak görünüyor arada gezdiğiniz bir yeri yazmayımı unuttunuz...
  8. şado

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Hayırlı olsun,Kolay gelsin
  9. şado

Italya 2018

İki yıl önce nisan ayında İtalya gezisi yaptığımızda en güzel mevsimde geldiğimizi anlamıştım,kamplar sakin,hava mükemmel,her yer yeşildi.yirmi gün bize yetmemiş tadı damağımızda kalmıştı,sizin gezi notlarınızla tekrar gezeceğiz,ilgiyle takipteyiz.bu mevsim İtalya gerçekten çok güzel,keyfiniz...

10. şado

Uzun Ömürlü Akü

Bu kadar polemik sadece bir adet akü satmak içinmi sayın fatatug çünkü yazdığınıza göre ilk aküyü alan imalatçı firmayı öğrenecek ve doğal olarak burada açıklayacak sizden kimse bir daha akü almayıp direk imalatçı firmadan alacak.sonuçta siz sadece bir akü satabileceksiniz

11. şado

2018 Avrupa Turu

Geziniz için kaç gün ayırdınız? Avusturya,italya,fransada o kadar çok gezilecek yerler varki kimine 2 ay yetmez,kimine 20 gün çok gelir Vizenizi yunanistandan alıp Edirne pazarkuleden Yunanistana giriş yapıp 20 km ileriden Bulgaristana geçip sırbistan üzerinden yolunuza devam...
  12. şado

Bulgarİstan’da Kamp Alanlari Önerİlerİnİz

Hoşgeldiniz,Bulgaristanda hangi kamplarda kaldınız,beğendinizmi? Gezinizin kısa bir özetini yazabilirmisiniz

13. şado

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

parkta kamp yasak levhası varsa tente açamazsınız,masa sandalye çıkaramazsınız ancak aracın içinde oturmanıza veya yatmanıza kimse bir şey demez. Ben yazarken Hüseyin bey cevap vermiş
  14. şado

Bulgarİstan’da Kamp Alanlari Önerİlerİnİz

Burdan bakabilirsiniz Bulgaristan kamp alanları
  15. şado

Bir Ayda Avrupa Turu

Hızlı bir tur olmuş,Türkiye'ye geldiğinizde yorgunluk bir kaç günde ancak çıkar,gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler

16. şado

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Kasko yapılırken Karavanın mobilya donanım ve aksesuarlarının faturalarını görmek istiyorlarmı
  17. şado

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

Karavancılar hiç ilgi göstermemiş,gelmelerinde bir sakınca varmı?
  18. şado

Enfes Avrupa Karavan Rotaları

Teşekkür sayın Evliya Çelebi

19. şado

Mercedes O 403 Veya Neoplan Skyliner'ı Karavan Yapmak Istiyorum?

Bence siz çekme karavandan vazgeçmeyin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR