Arama sonuçlarınız

1. şado

2006 Vw Caravelle Ile Avrupa Da 50 Gün ( 13.06 / 03.08 .2018 )

14 temmuzda Türkiyeden çıkıp bir ay süren Avusturya,Almanya,İsviçre gezimizde neredeyse size rastlayacakmışız,siz dönerken biz gidiyormuşuz.10 gün İsviçreye 10 günde romantik yola ayırdık geri kalan günlerde Avusturyada ve yolcukta geçti.keşke daha çok vaktimiz olsaydı iki ay kalabilseydik.

2. şado

Rusya, Kuzey Kafkasya'da 12 Gun - Haziran 2018

Bu soğuk kış gününde roman tadındaki gezi yazınız çok iyi geldi.benim gerçekleştirmek istediğim moğolistan rotasının başlangıcındaki ülkeleri sayenizde daha iyi tanıyoruz,teşekkürler. 4x4 bir karavan yapabilirsem Mesut bey’in İndiana Jones...
  3. şado

İki Motosiklet Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan Gezisi (rehber)

Benim karavanla gitmek istediğim yerler ancak yazınızı okuduktan sonra 4x4 karavan olmadan asla gitmem.oralarda navigasyon biraz sıkıntılı galiba çünkü üç kez yanlış yola girdiniz.paylaşım için teşekkürler

4. şado

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Aileden İki kişi olarak imzaladık
  5. şado

Sağlık Bakanlığından Satılık 4x4 Toyotalar Ve 4x4 Ducatolar

Ben de bugün öğrendiğim için biraz geç paylaştım ancak gezenbilir ailesine belki bir faydası olur diye düşünüyorum. Araçlar Diyarbakır il sağlık müdürlüğünde 31 ekim ve 1 kasım Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Envanterine Kayıtlı Ekonomik Ömrünü Dolduran ve Satışa Sunulacak Araç İlanı S.No...

6. şado

Sağlık Bakanlığından Satılık 4x4 Toyotalar Ve 4x4 Ducatolar

Sağlık bakanlığından 4x4 toyotalar ve ducatolar

7. şado

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Arıza yapan karavanı 50 km uzaklıktaki servise götürmek için çekiciye 600 euro ödeyince Norveç bende de çok derin izler bıraktı:)
  8. şado

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Evet ben şahidim gerçekten çok büyük balıklardı ancak lezzetli olup olmadıklarını bilmiyorum;);)
  9. şado

Bozcaada Gezi Notları(19-21.eylül.2018):

Belgesel tadında bir gezi yazısı, iltifat değil gerçekten çok güzel gezi yazıları yazıyorsunuz.Teşekkürler sayın Vata

10. şado

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Kısmetse biz de gelmek istiyoruz,hava güzel olur inşallah

11. şado

Trans-sibirya Demiryolu Gezisi

Teşekkürler, belki bir gün yolumuz düşer
  12. şado

2015 yılında Norveç'te karavanımızın arıza yapmasından dolayı beş gün yolda kaldıktan sonra gezimizi yarım bırakıp dönmek zorunda kalmıştık gidemediğimiz yerleri sayeniz de paylaşımlarınızla geziyoruz,çok teşekkürler.Norveç'in ne kadar pahalı olduğuna bir örnekte ben vermek istiyorum,karavanı...

13. şado

2015 yılında yaptığımız karavanla norveç gezisinde o ekmeklerden almıştık o zamanlar fiyatı 13 lira gibiydi hayat bize çok pahalı gelmişti. Bu ay 65 yılın sıcaklarına biz de isviçrede yakalandık alplerde 33 dereceyi gördük,isviçre askerlerine ilk defa bu sene şort ve tişort dağıtıldığını...
  14. şado

2018 Karavanla Orta Avrupa

Gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler,Veronada neden tedirgin oldunuz biz iki sene önce karavanla gittiğimizde merkezde bir sokakta gecelemiştik hiç bir endişemiz olmadı.
  15. şado

Isveç 2018 Gezimiz

Hüseyin bey iyi geziler diliyorum,isveç gerçekten harika bir ülke keşke bize de yakın olsa sizin gibi her sene gidebilsek.Avrupadaki sıcaklar bizi de vurdu karavanla bir ay süren almanya İsviçre gezisinde 35 dereceyi görünce şaşırdık,İsviçre askerlerine ilk defa bu sene şort ve tişort dağıtılmış...

16. şado

Yolda Kaldık Green Card Süresi Bitti

Temmuz başında karavanla on beş günlük bir Almanya gezisine çıktık 31 temmuzda green card'ın süresi bitiyordu isviçreyide geziye ilave edince türkiyeden bir arkadaş yeni bir yeşil sigorta yaptırıp gönderdi on beş gün daha gezip macaristan romanya üzerinden döndük işin ilginç tarafı Türkiye'ye...
  17. şado

Trans Sibirya Hattı

Rusya'ya gittikten sonra Trans Sibirya'ya olan merakım daha da çoğaldı,yazılarınız ve fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
  18. şado

Kışın İtalya: Çizmenin Burnuna Yolculuk

Zaten bu yorgunluklar,yollarda kayboluşlar değilmi gezgini turisten ayıran,geziye heyecan katan.

19. şado

Kışın İtalya: Çizmenin Burnuna Yolculuk

İtalya'ya doyamamıştık bir de sizden izleyelim.
  20. şado

Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke

Yorucu ancak keyifli bir gezi olmuş paylaştığınız için teşekkürler. Bizde sizin gibi gideceğimiz yerin önceden çok detaylı araştırmasını yapıyorduk, şehire vardığımızda hangi metro istasyonunda ineceğimizi,ne kadar yürüyünce hedefimizdeki yere varacağımızı biliyorduk fakat biraz sokaklarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri