Arama sonuçlarınız

1. şado

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Yaşar hocam iyi geziler diliyorum,bazı kamplarda çok güzel bungolavlar var fiyatları da uygun olabiliyor.Brugge şehrini pas geçmeyin bence.Hollanda da volendam,Zaandam ve Giethoorn’u görmenizi tavsiye ederim.

2. şado

Kuzey Almanya Gezisi 2018/2019

Paylaşım için teşekkürler, 2015 yılında yaptığımız norveç geziside Almanyadan İsveç’e geçmek için feribot beklerken rostockta karavan parkında konaklayıp şehri gezmiştik küçük ve şirin bir şehirdi,yazınızı okuyunca o günkü heyacanlı günler aklıma geldi
  3. şado

Arabalı Aile(3) Vamos A Barcelona & Madrid

2014 yılında sizinkine benzer bir tur yapmıştık,o zaman thy malaga’ya yeni hat açtığı için uçak biletlerini çok ucuzdu.aracı da hesaplı kiralayınca endülüs bölgesine portekiz’i de katmış müthiş bir hafta geçirmiştik.yunanistandan olan uçuşları araştırdığımda pek hesaplı gelmedi demek...

4. şado

Kuzey Almanya Gezisi 2018/2019

Almanyanın kuzeyide çok güzelmiş,paylaşımınız için teşekkürler
  5. şado

Muazzez Bizi İskeçe Karnavalına Götürdü. (mart 2019)

Karnavala gitmiş kadar olduk,teşekkürler

6. şado

Yeni Bir Karavan Hikayesi

Hayırlı olsun,kolay gelsin.İssolatın uygulamasını kendimiz yapabilirmiyiz,sizin araçta issolat maliyetiniz ne kadar oldu,cellofoamın hangi ürününü kullandınız.

7. şado

Garip Ve Güçlü 2019

Hocam mütevazi yaşamınıza hayranım,insanlara küçük şeylerle de mutlu olunabileceğini öğretiyorsunuz.
  8. şado

Çadır Isıtmada Basit Bir Sistem (araçla Gidenler Için)

Gerçekten çok akıllıca,tebrik ederim
  9. şado

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

Aracınızdaki koltuk sayısı karavan olmadan önce 1+3 veya daha fazlaysa (sizinki öyle) orjinal koltuklarını kullanmak şartıyla 4 kişilik yapabilirsiniz.

10. şado

Rusya, Kuzey Kafkasya'da 12 Gun - Haziran 2018

Biz teşekkür ederiz,dikkatimi çekti gezdiğiniz yerlerden çok güzel fotolar paylaştınız,bizi selfi bombardımanına tutmadınız.bu güzel bir gezi yazısı için sizi tebrik ederim.

11. şado

Muazzez’in Seyir Defterinden, Yunanistan Turu (yaz, 2018)

Paylaşım için teşekkürler,Yunanistan bizim için komşu kapısı gibi senede üç dört kez gidiyoruz bazen dedeağaçta,bazen kavalada.deniz kıyısındaki huzur ve sakinlik çok hoşumuza gidiyor ancak temmuz ve ağustos aylarında sıcaklardan dolayı kesinlikle ziyaret etmiyoruz.konsoloslukta bizden bıkmış...
  12. şado

2018 Kuzey Kafkasya Ve Gürcistan Vw Caravelle

Kışın sıcacık evde otururken gezi yazılarını okumakta güzelmiş,takipteyim.paylaşım için teşekkürler.

13. şado

Ermenistan'da 13 Gun - Mayis 2018

Nasıl oldu anlamadım ermenistan bölümünü daha önce farketmemişim,geç olsada yazınızı okuma şansına sahip oldum,her zamanki gibi rehber niteliğinide olan gezi yazınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Biz göremesekte dileğim gelecekte ülkeler arası sınırların kalkması ve yeni tanışan...
  14. şado

İveco 17m3 - 4 Kişilik Karavan Yapımı

Sakarya da MAKPROM firmasıyla görüştüm malesef 2+1 efsane değil gerçekmiş,hatta fazlası da var öndeki ikili koltuğu söküp döner tekli koltuk koymakta yasaklanmış
  15. şado

Defalarca karavanla yurt dışı gezisi yaptık sadece üç yıl önce İtalyadan Slovenya’ya girdikten on km sonra otobanda polis arabası önüme geçip yavaşladı ve bizi sağ tarafa çekti,içimden polis bana vignet soracak dedim 30 km lik yol için olsa bile vigneti alıp cama yapıştırmıştım ancak polis cama...

16. şado

Kamyonu karavana çevirdiğimde hangi ehliyetle kullanabileceğimi bir çok sürücü kursu ve trafik polislerine sordum herkes farklı yorum getirdi. Karavan olunca ruhsatta sınıfı M1 oluyor yolcu nakli yazıyor C ehliyet olmaz Karavan oluyor ancak toplam ağırlığı 7500 kg olduğu için B ehliyet yetmez...
  17. şado

Teşekkürler,bu firmayla konuşmamıştım yarın ilk işim makprom’u aramak olacak.
  18. şado

Dört kişilik bir karavan yapmak hayaliyle mercedes vario marka bir araç aldım ancak şu anda yasal olarak 2+1 yolcu sayısından daha fazla izin olmadığı söyleniyor,aracı iki aydır otoparkta bekletiyorum en sonunda dört kişilik yapıp üç kişilk ruhsat çıkaracağım.

19. şado

Camper Ile İngiltere

Ali bey Çok güzel bir rota seçmişiniz,Uğur Köse arkadaşımız iki yıl önce pino çekme karavanla yaklaşık 70 günlük bir İngiltere ve İrlanda turu yapmıştı ters trafik pek sorun olmadı.gezi notlarını karavanlı gezginler isimli blogta yazdılar,ayrıca Uğur Köse’nin bu konuda size her tür yapacağına...
  20. şado

2006 Vw Caravelle Ile Avrupa Da 50 Gün ( 13.06 / 03.08 .2018 )

Dört yıl önce Yunanistandan feribotla italya’ya geçip dönüşü adriyatik sahillerinden yapmıştık,Split’i çok beğenmiştik,gezimizdeki sürpriz şehirlerinden biri olmuştu.o zaman biz de Adriyatik sahilleri için ayrı bir gezi yapalım demiştik ancak bir daha gidemedik.gezi dönüşlerinde şurayı da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri