Arama sonuçlarınız

1. şado

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

Satmak için yaptım ama söylemiyorum.😀

2. şado

Arabalı Aile Venedik'e Giderken ....

Beş yıl önce İsveçte yediğimiz ceza için bir tebligat gelmedi,daha sonraki yıllar ab ülkelerine aynı araçla gittik gümrüklerde karşımıza çıkmadı.
  3. şado

Kasetli Tuvaleti Olmayan M.karavan/karavan/camper Kullanıcıları

Eski Karavanda kasetli wc vardı sıcak havalarda biraz koku yapıyordu,yeni karavandaki wc yine kasetli tip ancak eski sahibi kasete fan taktırdığı için koku yapmıyor.

4. şado

Karantina Günlerinde Dostlardan Haber Almanın Önemi

Biz de çok şükür sağlıklıyız,Corona günlerini İstanbul’a 50 km uzaklıktaki bahçemizde geçiriyoruz.Cihan kardeşimize de geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
  5. şado

Karavanda Solar Ağırlıklı Enerji Sistemi Tasarlanırken Bilinmesi Gerekli Faktörler

Forumu da,yazılarınızı da özlemiştim,çok sevindim

6. şado

Karavanda Solar Ağırlıklı Enerji Sistemi Tasarlanırken Bilinmesi Gerekli Faktörler

Uzun zamandır forumdan uzak kaldım,Doğrucu Davut benim de tanıdığım Mesut bey mi?
  7. şado

Di̇zel Araç İle Kişin Norveç

Ne kadar şanslısınız aracınız iyiki kayseride arıza yapmış yoksa bizim karavanla Norveç’in bilinmedik bir yerlerinde başımıza gelen araç arızası sizin başınıza da gelebilirmiş.paylaşım için teşekkürler,Norveç’in adı geçince hala heyecanlanıyorum.
  8. şado

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Çekme karavanla çok sıkıntılı olur.

9. şado

İyi akşamlar, Vario aracımı bir ay önce 122 bin liraya sattım,çok nadir bulunan bir araç...

İyi akşamlar, Vario aracımı bir ay önce 122 bin liraya sattım,çok nadir bulunan bir araç sahibinden com sitesini devamlı takip ederseniz belki satılık bir vario bulabilirsiniz.

10. şado

İhaleden Araç Alımı Hk. Yardım Lütfen

İlk tescil tarihinden 60 ay geçmesi yeterli geçmesi yeterli
  11. şado

Almanya 2019

En kısa zamanda ikinci kaptanın görevine dönmesi dileğiyle,geçmiş olsun.

12. şado

12 Gece 13 Gün Türkiye'den Arabayla Avrupa'ya Kısa Tur.

Emeklerinize sağlık,video da müzikleri de çok güzel olmuş.karavanla yurt dışına yaptığımız gezilerde sizin yaşadığınız yemek,su,valiz gibi sorunları biz yaşamıyoruz ancak park konusu karavancılar için yurt dışında büyük sorun.bazen bir şehri bir iki saat gezip gideriz diye düşünüyorsun veya...
  13. şado

İtalya Da Karavan Kiralama

Özel aracınız varsa yunanistana onunla gidip selanikten kiraladığınız karavanla italya’ya geçebilirsiniz.erzaklarınızı,nevresim ve mutfak malzemelerini de buradan götürüp ekstra ödemelerden kurtulmuş olursunuz.
  14. şado

Romanya

Bu biraz da şanş işi,biz karavanla italya’yı baştan başa dolaştık sokaklarda geceledik hiç bir şey olmadı ancak en güvenli ülkelerden biri olan İsveçin malmö şehrinde hem de gündüz vakti AVM nin otoparkında karavanımıza hırsız girdi.

15. şado

Romanya

İyi geziler diliyorum,ilk önerim yeşil sigortayı bulgaristandan yaptırmanız. Dereköyden Bulgaristan girdikten sonra Burgaz’a varmadan Szopol’u(Süzebol) sonra sırasıyla Burgaz,Nesebar ve Varna’yı gezebilir yolunuz üstündeki sunnybeach plajlarından denize girebilirsiniz,Romanya’ya girer girmez...
  16. şado

Arabalı Aile(3) Vamos A Barcelona & Madrid

Geçmiş olsun gezilerin sayısı arttıkça şanssızlık yaşama ihtimalide yükseliyorbir kez seyehat edenin başına tatsız hiç bir şey gelmezken yirmi kez geziye çıkan birinin başına mutlaka talihsiz bir olay geliyor.Bizim dört yıl önce nordkap’a yaptığımız gezide karavanımız Norveç fyordlarında arıza...
  17. şado

Arabalı Aile(3) Vamos A Barcelona & Madrid

İyi yolculuklar, vignetin artık internet üzerinden alındığını bilmediğinize ihtimal vermedim yoksa sizi uyarırdım.paylaşımlarınızı bekliyoruz,takipteyim

18. şado

Pajero Wagon 3.2 Di-d Ile Ukrayna Keşif

Paylaşım için çok teşekkürler,Ukranya’ya karavanla gelmek istemiş ancak yolların bozuk olmasından dolayı vazgeçmiştim
  19. şado

Arabayla Bulgaristan, Nesebar

Teşekkürler,Çok güzel detaylı bir gezi yazısı olmuş.Bulgaristana defalarca gittik ancak yaptığınız gezilerin hiç biri yüksek sezonda değildi o bakımdan çok sıkıntı çekmedik Burgazın merkezindeki otoparkta karavanda geceledik,Nesebarı girişinde sağdaki park yerinde kaldık,Süzeboluda limana park...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri