Arama sonuçlarınız

1. şado

Freelander'im Seyir Halinde Stop Ediyor,sorun Bulunamıyor

Stop ettikten sonra tekrar marşa basınca çalışıyorsa enjektörleri kontrol ettirin.

2. şado

Pandemi Sonrası Muhtemel Gezi Programımız.

İnşallah hayalinizi gerçekleştirirsiniz.
  3. şado

302 Çılgınlığı Başladı Ne Diyorsunuz

Bir de bu koca otobüsleri B sınıf ehliyetle kullanacaklarını zannedenler var.

4. şado

Mayıs 2021 Rusya'ya Arabayla Tek Başına Gitme Hakkında

demek bize aksi ve bilgisiz biri denk gelmiş,Rusya 90 günlük çift girişli vize veriyormu,
  5. şado

Aygaz Karavan Tüpü

Benim karavanın tüp bölmesi şişman tüpe göre yapılmıştı,İstanbulda hiç bir bayide bulamadım,aygaz merkezi defalarca aradım sonunda benden bıkıp propan gazı basıp maviye boyadılar ve bir bayi‘ye gönderdiler ben oradan aldım,henüz kullanmadım ama kış mevsimi dağlarda işe yarar diye...

6. şado

Üç yıl önce Rusya konsolosluğunu arayıp karavanla ülkenize gelmek istiyorum diye gezi planlarımı anlattım,Türkçe bilen yetkilinin karavanla gezi yapılacağın bir türlü kafası basmadı vize almak için kalacağınız otellerden rezervasyon onayı lazım başka türlü olmaz dedi.Bizde oğlumla karavanla...

7. şado

Bu Aralar Karavan Furyası Kopuyor Türkiye'de

Maalesef doğru,bakalım işin sonu nereye varacak?
  8. şado

Ben de 4x4 sprinter karavan var ancak tek başına uzak rotalar yapmak için biraz büyük geliyor,büyük konuşmak istemem ama oralarda karavanı bırakıp dönemem🤔
  9. şado

Sakıncası yoksa aracınızın marka ve modelini öğrenebilirmiyim?

10. şado

Yaşar bey Rotayı ulan-Ede’ye çevirmek istiyorum demiş,o taraflara gitmek normal araçla sıkıntı olmazmı?

11. şado

Yaşar hocam 4x4 bir aracım olsaydı peşinize takılırdım,mayısa kadar koronanın etkisi oldukça azalacak gibi görünüyor.
  12. şado

4x4 Sprinterlar Hakkında

Ben 2011 yılında telekom ihalesinden temiz bir 4x4 sprinter almıştım,fakat 4x4 ile çift teker sanki biraz olmamış gibi geldi, defransiyeldeki ayna mahrutiyi değiştirdim komple bakım yaptırdım yine araçta bir kasıntı ve ses vardı,daha sonra arkaları tek tekere çevirmenin yollarını aradım ancak...

13. şado

Karavan Gölgede Solarpanel Günește

Benim gibi plajda bile ağaç arayan karavancılar için süper.Yönünü değiştirmek için kaç kez yerimden kalkmam gerekiyorsa razıyım:smiley:
  14. şado

4x4 Önerisi Yapabilecek Olan Değerli Ağabeylerim...

Askeriyenin 600 adet land rover ihalesi sonuçlandı,araçları alan firma bir kaç güne satışa çıkaracak onlardan bir tane alabilirsiniz.
  15. şado

Salgın Günlerinde Albüm Sayfalarına Dalmak..

Ne güzel bir hayatımız varmış ancak hiç farkında değilmişiz,şimdi ben de sizin gibi eski fotolara bakıp bakıp avunuyorum. 2018 İsviçre gezizinden bir kaç fotoğraf

16. şado

600 Adet Land Rover Defender Araç Mübadelesi (i̇halesi̇) Hakkında

ihaleyi öcallar isimli bir firma kazanmış diye duydum
  17. şado

Yurtdisindan Yabanci Plakayla Turkiyeye Karavanla Giris

Bence sıkıntı yaşarsınız hiç denemeyin
  18. şado

Almanya Main Nehri Kıyıları 2020

Korona günlerinde yazınız beni oralara götürdü,hayat ne güzelmiş.Her sene bir Avrupa turu yapardık.şimdi euro oldu 9,5 lira,paramız yok ama olsa da fark etmiyor korona hapsetti hepimizi,yazınızın devamını merakla bekliyoruz.

19. şado

İkinci El Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bence kesin zarar edersiniz.
  20. şado

İran

2017 yılında oğlumla ikimiz uçakla İsfahan’a uçup üç gün kaldıktan sonra oradan otobüsle Şiraz’a geçtik,üç gün de Şirazda kalıp uçakla Türkiye’ye döndük.şimdi sizin yazınızı okuyunca acaba biz başka ülkeye mi gittik diye düşünüyorum.Her gittiğimiz yerde bizi şaşırtan aşırı ilgi ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri