Arama sonuçlarınız

1. şado

Adım Adım Karavan'a Doğru

alttan ve üsten çift kat yapıştırsanız sağlam olmaz mı?

2. şado

ısıtıcının yakıtını aracın deposundan alacak şekilde montaj yaparsanız kaliteli mazot almaya dikkat edin.beş yıl önce Macaristanda aldığımız mazot yüzünden eberspacher ısıtıcı iki gün boyunca öksürdü,duman attı ama çalışmadı,başka bir istasyondan kaliteli bir mazot alınca normale döndü,Ayrıca...
  3. şado

Portatif Jeneratör Alacaklar: Dikkat!

Jeneratör alırken motorunun dört zamanlı olması önemli,iki zamanlı motorlarda yağlı benzin kullanıldığından karbiratörde yağ birikiyor bu da zamanla arızaya sebeb oluyor.honda jeneratörler kaliteli ancak ne kadar sessiz olsada kamp yerlerinde çıkardığı gürültü çevreyi rahatsız ediyor.

4. şado

Kolay gelsin,araçta söktüğünüz yerleri görünce benim yurt dışı turlarında euroları sakladığım zulalar aklıma geldi.
  5. şado

Erik Çiçekleri

Biz de korona günlerini bahçede toprakla uğraşarak geçiriyoruz,insanın ruhunu dinlendiriyor.Topraktan sanki pozitif enerji yayılıyor.

6. şado

dometic marka 40x40 devir ayarlıydı ayrıca içeri ve dışarı üfleme özelliği vardı,eski karavanda yatak bölümüne geçişin dar olması,yanlarda ve arka kapıda cam bulunmadığı için hayat kurtarıyordu.yeni karavanın yapısı çok farklı yatak bölümü ferah yanında büyük bir karavan camı,tepesinde de...

7. şado

janberk bey çok geçmiş olsun,aracınız da hayırlı olsun,uzun gezilerde güzel günler geçirmenizi diliyorum. Benim eski karavanda fanlı heki vardı çok sessiz çalışıyordu bir yıl sonra ses çoğaldı ancak en düşük devirde kullanınca rahatsız etmiyordu.
  8. şado

İlk Jeneratörümün Motorunu Nasıl Kilitledim?

Ben de aynı hatayı yaptım zincirli ağaç kesme motoru pert oldu.
  9. şado

Yurt Dışı Haberleri

Bizim ülkemizde bir karavancı ducato araçlar için bir hazır mobilya paketi çıkarsa çok satar ama şimdi işleri o kadar yoğunki bunu düşünecek durumda değiller.

10. şado

İveco 17m3 - 4 Kişilik Karavan Yapımı

Teşekkürler. mesut bey,Moğolistan rotası hayaliyle pandemiden önce yaptığım değişimdi ancak benim için artık bu rota bir hayal olarak kalacak.

11. şado

Teşekkür ederim, yanlış anlamışınız vario için ben karavan yapmadan sattım diye yazmıştım
  12. şado

Karavanist İstanbul Karavan Ve Ekipmanları Fuarı 2-13 Nisan 2021

davetiyemizi aldık teşekkürler,ilk gün kalabalık olmaz diye düşünüyorum.

13. şado

Hocam bahsettiğimiz vario kapalı kasa kamyon,karavanı değiştirip vario’yu karavan yapacaktım biraz büyük geldi sattım.Bu arada karavanımı da satıp 4x4 semi integral bir karavan aldım.
  14. şado

Malesef ben de karavan yapmadan sattım,şimdi bulunmuyor,bulunsa da çok deli paralar istiyorlar.

15. şado

600 Adet Land Rover Defender Araç Mübadelesi (i̇halesi̇) Hakkında

İhale sonuçlamış,araçlar satışa çıkmış. Hüseyin yörük: 0553 459 06 85
  16. şado

2021 De Çekme Ve Motokaravancıları Neler Bekliyor

İlk karavanımı 1997 yılında aldığımızda Çanakkale üzerinden ege turu yapmıştık,bu gezide bir karavana rastlayıp yanına gitsem diye can atıyordum sadece kum kampingte bir karavancıyla tanışmıştık.iki senedir maalesef nerede karavan görürsek oradan uzaklaşmaya çalışıyorduk,sonunda 4x4 bir karavan...
  17. şado

Telefona Yüklenen 2 Yararlı Aplikasyon

Park4night uygulaması çok kullanışlı, bahçesini karavancılara kiralayan çiftlik evleri bile görünüyor.

18. şado

Karavanla Yemek Noktaları

Keşan kavşağında çamlıbel restoran,satır köfte ile ciğer sarması güzeldir.
  19. şado

Road Therapy

Videolar da,müzikler de güzelmiş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger