Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akabinde doğru bakıma.
Bütün akışkan ve filtreler. Ön düzen. Fren balataları. Zrotlar. Sağ ön salıncak ve aks komplesi. Güzel bir ağır bakım oldu. Zincir ve kayışlar kontrol edildi değişmedi.
Haa şanzuman vardı değil mi? Maslak sanayide 500 liraya beyni tamir ettiler. Normalde 1500-2000 civarı...
Genel olarak Nissan Navara ile ortak parçaları olduğundan motor parçaları ve yan sanayi parça bulma durumu oldukça yaygın.
Ancak bazı aksesuar parçalar ya bulunmuyor ya da sadece yetkili serviste olduğundan pahalı oluyor.
Örnek bagaj ve bagaj cam amoetisörlerinin dördünü 110 liraya aldım. Ancak...
Aracım 2006 model ve aldığım gün itibariyle 245 bin km.deydi.
Bir takım eksiklikleri de vardı. Bazılarını giderdim bazıları devam ediyor.
Uzun süre kullanmayı planladığım için ince ince adım adım nir efsane yaratma yolunda ilerliyorum. Bazı adımlar sıkıntılı oluyor bazı adımlar öğretici...
UYARI: Aracımla ilgili detaylı hikayemi www.subaru4ever.com forum sitesinde paylaştım. Burda sizlerle de paylaşmak istediğim için alıntılar içerir.
2011 Subaru Forester 2.0 XS Premium aracımı sattıktan sonra kısa süreli bir Volvo XC 90 2.4 D5 maceram oldu. O kadar kısaydı ki bu macerayı...
Selam forum üyeleri.
Yaklaşık 1 ayakadar önce başlıktaki Nissan Pathfinder aracımı aldım. Deneyimlerimi bu başlıkta sizlerle paylaşacağımp
Resimde görülen motorumla takas artı para şeklinde ticaretimizi tamamladık.
Ben de Pathfinder kullanıcısıyım aracımdan çok memnunum ama bahsettiğiniz bütçelere imkansız. Ancak size subaru forester önerebilitim. 2004-2005 temiz bir forester sizi memnun edecektir.
Şimdilik bu resmi koyuyorum. Başka bir forumda detaylı hikayesini yazdım esasen. Burda da bir zaman ayırabilirsem anlatacağım.
Nissan Pathfinder 2.5 DCI LE AT
Merhaba gezenbilir üyeleri...
Uzun zamandır çeşitli konularda faydalandığım forumdan arkadaş tavsiyesi ile sonunda üyeliğe adım attım.
3 Subaru 1 volvo xc90 dan sonra NissNi Pathfinder sahibi olarak forumdayım.
İsmim Gökhan. Çatalcada yaşıyorum.