Arama sonuçlarınız

1. SuNMaN

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci Le At

2. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

bu da bizden olsun...
  3. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

Arka tabla dediğiniz salıncaklar mı?

4. SuNMaN

Bundan sonra aks aralığımız 6 cm. artmış oldu. Ne mi oldu? Her şey çok güzel oldu... Balans tamamen kesildi. Dahası aracın sürüş karakteri asfaltta çok değişti. Subarudan sonra virajlar çok tedirgin ediyordu. Örneğin subaruyla 120 ile aracın içinde hiç kimsenin tedirginlik veya rahatsızlık...

5. SuNMaN

Tekrar merhaba... Son safhada size daha evvel anlattığım 6 mm.lik flanşlar vardı jantı takarken yaptırdığım. Bunlar ayak üstü zaruriyetten yapılmıştı. Devamında bunların kullanımında da sıkıntı yaşadım. Bu flanşlar poryaya sıkı geçmediği ve jantı tam merkezlemediği için 90 km/h hızdan sonra...
  6. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

Tamamdır. TeşekkürTederim.
  7. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

Hocam iyi günler. Benim aracın kullanıcı el kitabı yok. Pek çok konuda sıkıntı yaşıyorum. İnternette de bulamadım. Sizdekini alıp fotokopi ile çoğaltma imkanım var mı. Veya tavsiye edebileceğiniz link vs. yer var mı? Bir de siz bakımları nerde yaptırıyorsunuz. Triger seti, ön arka diferansiyel...

8. SuNMaN

Evet nihayet o hiç içime sinmeyen anahtarları da değiştirdik.

9. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

Bu arada sanırım sizin aracı gördüm bu akşam sinanobada.
  10. SuNMaN

İstanbul Avrupa Yakası Nissan Özel Servis Tavsiyesi

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu üstün oto ve niscar servislerinin yeri nerdedir.

11. SuNMaN

İstanbul Avrupa Yakası Nissan Özel Servis Tavsiyesi

Değerli forum üyeleri; Avrupa yakasında işinin ehli, işten kaçmayan, iş seçmeyen, parça sıkıntısı olmayan, yani yan sanayi ve orjinal parça konusunda hem kendi stoğu olan hem de yetkili servislerle diyaloğu iyi olan, çözüm odaklı çalışan, dürüst ve uzman NİSSAN ÖZEL SERVİSİ ARANMAKTADIR...
  12. SuNMaN

Koltukların yatış ve kullanım şekilleri çeşit çeşit. O katlanıyo öbürü yatıyo beriki kalkıyo falan 40 çeşit kombinasyon. Bana gereksiz geldi. Bunun dışında hafızalı koltuk ve aynalar, geri vitese duyarlı ayna yöblendirmeler, kontağa duyarlı kontağı kapatınca kendini geriye alan sürücü koltuğu...

13. SuNMaN

Bu arada incelemelerimi de paylaşmalıyım tabi. Yaklaşık 5 metrelik bir hayvan. Tam bir hayvan. 2.5 dizel motor ilk hızlanmada nazlı olsa da ara hızlanmaları ve güç hissi tatmin edici. 174 beygir 403 nm. tork arkanıza tır bağlasanız çekecek hissi veriyor. Hele Yuvacık buluşmasında battıktan...
  14. SuNMaN

Sağ ön teker fren balata muhafazasına dayandığı için janta spacer yapturdım. O tekerden aldığım ölçüyle 6 mm spacer yaptırdım tornacıda. Almışken arkaları da yaptırdım. Bu aşamada ilginç bir şey oldu. Sağ ön tekerden aldığımız ölçüyle 3 tekeri yaptık. Ancak sol ön teker yine sıktı. Fakat...

15. SuNMaN

Tabiki bitmedi. Ne yaptık. -Farları tamir ettik. Bu arada iç dış bütün aydınlatmalar beyaz led aydınlatmalarla değiştirildi. -Androidli FORX Marka multimedya sistemi, park sensörü ve geri görüş kamerası takıldı. -2018 model Nissan Navara 18" jantları (o jantlar ofset değerlerinden dolayı...
  16. SuNMaN

Sonra şu iptal ettikleri amblemi bi yerine takıp soluğu arazide aldım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri