Arama sonuçlarınız

1. SuNMaN

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci Le At

Eski kasa yani R50 kasa pathleri hiç kullanmadım kıyaslama yapamam ama navara ile bunun arasında ciddi farklar olduğunu söyleyebilirim. Başta arka süspansiyon sistemi navarada makaslı bu araçta 3 salıncak var arkada her iki tarafta

2. SuNMaN

Maaliyet tablosu yaptırdığınız yere göre değişiyor maalesef. Bir de döviz farkı oldu. Bugün arka amortisörler 1200 lira civarı işçşlik hariç. Yükseltme yaklaşık 3-4 binlira arası tutar sanırım. Bir de farklı zamanlarda yaptırdığım için benim fiyatlar çok aydınlatıcı olmayabilir.
  3. SuNMaN

3.3 Pathfinder Alinirmi

Bence alınır. Baştan bakımlı araç alınırsa çok da üzmez. Bir japondan bekleneni verir.

4. SuNMaN

Yaşam aküsü arazide veya kampta elektriğe olan ihtiyacınızı gidermek için kullanılan bir akü. Benim sistem 85 ah jel akü 12v çakmaklık, güneş enerjisi ve 220 v. şarj edilebiliyor. 12v ve 5v çıkış veriyor. İsteğe bağlı 220v çıkış da eklenebilir.
  5. SuNMaN

Sıkı geçme oturuyor. Balans yok.

6. SuNMaN

Bulabilirsem düşünüyorum.

7. SuNMaN

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Kamp iyidir... Ateş varsa umut vardır...
  8. SuNMaN

Efsane doğdu resmen... -Yaklaşık 4 inç yükseltme -ironman offroad arka amortisörler -Tavan sepeti, tavan gölgelik, 4 taraf aydınlatma, tough case taşıma çantaları ve kilitli kafes -13.500 lb. sentetik halat vinç -artan spacerlar(38 mm, ama eski jantlara dönüş ile bir önceki duruma göre 53...
  9. SuNMaN

10. SuNMaN

11. SuNMaN

12. SuNMaN

Neler oldu neler...

13. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

Güzelmiş. Güle güle kullanın.
  14. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

Yok ben kendim farklı yaptırcam spacer ölçüsünü dersen diye söylüyorum. Ben önce 30 mm.yaptırdım aslında oldukça iyiydi. Ama sonra 38mm.e çıkardım. Orjinal jantta @Likya 30mm kullanıyor. Offset farkından dolayı benim janttan 0.7 cm.daha dışarda onun jantlar. O da çok güzel durdu bilgin olsun.
  15. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

Eğer spacerları almazsan da 4000e kalanları veririm. Ama spacersız olmuyor jant offseti dar fren caliperine değiyor.

16. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

İçinde 38mm spacerları var. 3500 lira lastiklere 3000 jantlara 1000 lira da spacerlara harcadım. Bi proje değişikliği düşünüyorum. Hepsini 5000e veririm.
  17. SuNMaN

Pathfinder Kullanıcıları

Hoşgeldin @tugay3641 aracın hayırlı olsun. Kullandığımız lastikler bfgoodrich ko2. Sınıfında yegane lastiktir. Şu an sıfırı son döviz değişimleriyle sanırım tanesi 900-950 civarında değişiyor. @Likya 265 70 17 sini kullanıyor. Ben de jantla beraber değiştirdim. Ve 265 65 18 kullanıyorum. Forumda...
  18. SuNMaN

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci---- Doğa Gezgini ---- Tokat

Hadi hayırlısı...

19. SuNMaN

Ben de jeep çok inceledim. Özellikle 3.0 crd. Ancak -motor hacmi avantajı -7 koltuk -pek çok parçanın navarayla uyumlu olmasının getirdiği avantaj -az da olsa bir yakıt sarfiyatı -göreceli de olsa jeepe göre daha heybetli ve gösterişli olması Gibi nedenler beni pathfindera yöneltti.
  20. SuNMaN

7.5 litreyi yapmak öyle kokay olmadı tabi. 100ü hiç geçmedim. Hız sabitleyiciyle düşük devirde...

7.5 litreyi yapmak öyle kokay olmadı tabi. 100ü hiç geçmedim. Hız sabitleyiciyle düşük devirde 200 km.yol gittim. Araba gerçekten alınası bir araç. Bir yandan grand cheroke 3.0 crd bir yandan land cruiser prado bakıyorum ama tip olarak da genel özellikler olarak da nissan bana daha iyi geliyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri