Arama sonuçlarınız

1. A

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Önümüzde ki aylarda gitme durumum var gidersem mutlaka söylerim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. A

Hocam o zaman bende ki çalışmıyor normal bir frenciye gitsem anlar mı ki SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Hocam Bulgara gidince bakicam neler olacagina SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. A

Grupta benim gibi 98 model aynı motor ve şanzımana sahip bir arkadaş vardı acaba onda var mi abs veya tcs.onda var ise bize sanayi yolları gözüktü yine SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Hocam bi soket var ama abs ışığı yok sizin attığınız kılavuzda eğer bozuk ise ışık yanmaz diyor gidip bi baktiricam neymis ne değilmiş diye SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. A

Aynı şekilde tcs de böyle mi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. A

Geçmiş olsun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Herkese iyi akşamlar bu araçların hepsinde abs standart mi yoksa bazılarında yok mu SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

İyi akşamlar hocam teşekkürler bilgiler icin SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. A

Hocam ama şeyi bilmiyorum komple motor getirsem burada ruhsat işi nasıl oluyor nasıl isletiliyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. A

Hocam zaten Bulgar gocmeniyim gir çıkta sorun yaşamıyorum. Tek sıkıntım Bulgarca bilmiyorum keşke zamanında ogrenseymisim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Tahmini bunlar ne kadara mal olur acaba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. A

Kesinlikle haklısınız cj yi toplamak 2 yıl aldı her şeyiyle SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Hocam iyi arastirmissiniz her zaman ki gibi size bir sorum olacak benim aracım turbosuz ben ne yapabilirim daha yüksek performans icin SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Gördüğümde şaşırmıştım ben ilk gördüğümde aynisini yapmışlar neredeyse SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. A

Bununda zevki ayrı işte 4.2 motor yazın üstü açık güzel oluyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. A

Söyle diyim cj6 çok farklı bi klasmanda korando ya göre cj6 jeep değil bildiğiniz bir iş makinesi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. A

Yok hocam ne demek haklısınız da kızmakta siz uğraşıyorsunuz ediyorsunuz sonuçta SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. A

Hocam 10 kişiyiz ama özellikle sizlerin sayesinde burası canavar gibi. Bir tane de cj6 im var o forum mesela ölü soran cevap vermiyor soru sorana cevap veriyorsun dönüş yok. Ben forumda aktif olamıyorum çünkü bu araçlar hakkında daha çok bir bilgim yok boş bi zamanda tam anlamıyla inceliycem...
  20. A

Yani büyük ihtimalle o gibi duruyor cuma günü yine gidicem kavaga ona göre net bir cevap veririm SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri