Arama sonuçlarınız

1. A

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Galiba direkt ssangyong kendi parçası SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. A

Hocam aynen ihtiyacım olan şey bu ne kadara geldi size birde hangi arac ile uyumlu SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Bugün arabanin alt takımdan ses gelmesi ile kendimizi serviste bulduk istavroz da arıza varmış meğerse yarın düzeltilecek birde buji ısıtma beyninde sorun varmış aynı zamanda onu bulamadık SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. A

Hocam ısıtma beyni derken neyi kast ettiniz SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Hocam bunun yerine alın cj8 rahat edin SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. A

Hocam geçmiş olsun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. A

Hocam ikimizin şanzımani aynı isterseniz bende sordurayim istanbul da SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

O benimde dikkatimi çekti. Özellikle yağsız şanzımani duyunca daha da dikkat ettim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Hocam dertleri küçük şeyler yürüyene falan sıkıntı hiç yokmus SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. A

Hocam Bulgar yaza kaldı ama dün besiktasta başka bir korando sahibi ile tanıştım şans eseri bir kaç derdi varmış bizim burayı önerdim yakında gelir galiba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. A

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

Biz tavsiye edelim de gerisi onlara kalmış. Fakat memnun olmasak tavsiye etmezdik zaten SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Hahahahah hocam ondan gördük dedik bayrağı taşıyalım bizde. Hem arkadaşın isteklerine de uyuyor bak mis gibi yatak 190 adam da rahat rahat yatıyor icinde SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. A

Hocam korando baksanız hem koltukları böyle olabiliyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Hocam amaç korandonun sınırlarını göstermek araç fabrika çıkışı bile güzel ama birde böyle dusunun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

hocam bunu unuttunuz mu SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. A

Yok hocam yukselteme yapıldıktan sonra lastikte jantta buyutucem orjinal hali fazla küçük duracaktır SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. A

Hocam merak ettim jantlari bende degistircem cj den sonra ufak gekdi gözüme korandonunkiler SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. A

Bizim araçlarda abs vb donanımlar mevcut değil amaç off road aracı yapmak ise çok sorum değil hatta tcs olmayışı işede yaratabiliyor ağır arazide hafta sonu test ettim çünkü tcs nin müdahale edeceği yerde olmayışı patinaj sayesinde tırmanmaya olanak sağlıyor fakat amaç yol da yapayım vs ise abs...

19. A

Hocam orada yüksek oranda kullanım var SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. A

Hocam araba ile hafta sonu baya gezdim ama foto çekmek aklıma gelemdi ama olsun belgrad Korando gordu[emoji41] tabii sonra cj çekti bir yerden sonra [emoji23][emoji23][emoji23] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri