Arama sonuçlarınız

1. KLL

Grand Cherokee Wk Yol Konforu

hayır denemedim. hangi biriyle uğraşacaksınızki heryerinden çıtır çıtır ses geliyor çok soğuk havalarda. yazın ise hiçbir ses duymazsınız. büyük ihtimalle biribirinden farklı oranlarda büzüşen farklı tür sert plastik parçalar yüzünden böyle.

2. KLL

2011 Yeni Kasa Grand Cherokee Overland Nasıldır Arkadaşlar Kronik Sorunları Varmıdır Motoru Nasıldır

tamirciler bayılıyor o motorlara öyle diyeyim :) o ilk WKII modelinde, 15 bin km de bile motoru komple sökülen garanti kapsamında servis gören arabalar olmuştu. ben olsam bu tip bir tamiri yetkili servise kayıtlı şekilde geçirmediyse ilişmezdim, çünkü illa patlayacak biryerden. ayrıca yük...
  3. KLL

Grand Cherokee Wk Yol Konforu

soğuk havada özellikle 2007 den sonraki makyajlı modellerde trim sesi oluyor malesef. 10 senedir bizde 2009 modeli var. bunun haricinde 140 150 gibi süratlerin üzerinde seyahat, frenleme ve yol tutuş açısından riskli bence( bu süratlere çıkınca motor duyuluyor, yeni nesil bir SUV gibi değil)...

4. KLL

2003 Cherokee Kj 3.7 Hakkında Birkaç Sorum Var

nerede bu araçlar?
  5. KLL

Mopar Jeep Rubicon-wrangler-jeep Wj Jantları 5x127 17" Ankara

ilanı yanlış yere açmışım düzelttim Jant > Arama Sonucu - sahibinden.com

6. KLL

örnek resim - WJ üzerinde

7. KLL

Jeep Mopar Rubicon Wrangler Jant seti - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 751450202 İlanda gördüğünüz jant seti hakiki mopar chyrsler jantı olup, Jeep Rubicon a aittir. Kazasız tamirsiz ama kullanılmış settir. Modern wrangler e de uyar. Jantın ofseti kurtarmadığı için Grand...
  8. KLL

35 Lastik Aracımı Zorlar Mı

tekerin dışının arabanın içinde kalması lazım.
  9. KLL

Nissan X-trail T30 Federal Couragia M/t Lastik

eski bitik lastikten sonra hepsi daha iyi tutar yeri. ancak karakter olarak yeni ıslanan yolda, balçık sıvanmış zeminde bu lastik epey kötü kayar dikkat.

10. KLL

yönetmeliği bilen bir trafik polisine de denk gelmek var ama. o dodiklerin rugged ridge, bushwacker vs gibi markalardan olan kalitelileri mutlaka vardır. gidip naylon almayın tabi.

11. KLL

dodik lazım. yoksa muayeneden geçemez.
  12. KLL

96 Zj Günlüğü

5.9 zaten mopar tarafından özellikle üzerinde çalışılmış bir 5.2 motordur.

13. KLL

Marş - Elektri̇k Sorunu

akünün sağlamlığından nasıl emin oldunuz? dizel araçlar çok gıcık bu konuda.
  14. KLL

2002 4.7 Otomatik Şanzıman Kaç Vites ?

1999 ve 2000 modelere, 2001 in TCM yazılımını yüklerseniz aynı şekilde çalışır. bunu servis yapmak istemiyor ama yapılabiliyor. ben yapmıştım eski arabamızda. RF45 olan şanzıman RF545 olarak kodlanıyor. ancak.. 4 ileri olan yazılım ile araç şehir içi kullanımda daha az yakıyordu, 545 de ise...
  15. KLL

Karavanımın Güneş Panellerinde Hangi Jel Akü Markasını Kullanırsam Problem Yaşamam

tabi ki lityum ion. ben evde bahçe aydınlatması için yıllardır kurşun asit aküsü kullanıyorum. hepsi aynı. jel akü de alsam fark etmiyor. taş çatlasa 2 sene içinde aküler tamamen ölüyor. çok daha pahalı bir controller aldım fark etmedi. bu işi bence yapabilecekseniz lityum akülerle yapmalısınız...

16. KLL

leylek mode on :)
  17. KLL

215/65/16 Eski Kışlık Lastik Seti -tamamen Sağlam

bunlar satıldı epey önce.
  18. KLL

96 Zj Günlüğü

ben tiguan ı almadan önce 4.0 1994 bulmuştum bir tane içi iyi olsa da motorda vs de çok masrafı vardı. almadım. temizi zor bulunur artık.

19. KLL

3.0 Crd Su Eksiltme

önce genleşme tankı kapağını değiştirin. geçen gün 170 bin km deki 2009 model laredo nun soğutma sıvısını değiştirdim, alt boruyu söktük vs. dediğim metal kapağın contaları yırtık ve eksilmeye başlamıştı yenisi elimde vardı taktım. bence oradan buharlaşıyor olabilir.
  20. KLL

Yeni Grand Cherokee Wk Aracım

bence tüm sensörler çıkarsa hiçbir arıza vermez.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR