Arama sonuçlarınız

1. KLL

Mopar Jeep Rubicon-wrangler-jeep Wj Jantları 5x127 17" Ankara

2850 TL olarak fiyatını arttırdım. satış günceldir.

2. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

yatmasından değil, süspansiyon sistemi solid axle olduğu için, dinamik değil. bu nedenle önü de çok ağır olduğu için virajarda kafadan dışarı kayar, geç kaldıysanız da vay halinize, çok sakat. yaşattığı hislerle ölmüşlerinize yaklaştırır. uslu gitmeyi gerektirir. zaten saçma derecede güçsüz bir...
  3. KLL

Freelander Çalışmıyor!

hangi model freelander bu?

4. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

WJ, WK ya göre çok daha konforlu bir araçtır, sürüş dinamikleri size yetecekse olur. Yol tutuşu çok kötüdür virajlı yollarda haberiniz olsun.
  5. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Araba yüksek de, kabinin içi basık. Sunroof olunca 5 cm daha alçak içi. Boyunuz 180 civarı ise basık gelir bana öyle oluyor. F segmentinden sonra... Forester olmaz. outback ise çok güzel bir araba ama performansı yetmez 4.2 den sonra. Yani ne önersek olmuyor. Olay paraya bakıyor. Yeterli bütçe...

6. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

F segmenti arabadan inilip binilecek araç değil. O kadar net diyeyim. Süspansiyon çok sert, kışın trim sesi duyarsınız, motor süper, güvenilirlik müthiş ama sonuçta arazi aracı. Kesinlikle SUV değil. Yani F segmentinden sonra Q7, GL, ML filan desek tamamda...Yol tutuş yeterli, performans...

7. KLL

Jeep 3.7 Limited Vuruntu Sorunu

kolun ayarında bir sorun olabilirmi? arada kalıyordur vites seçici.
  8. KLL

96 Zj Günlüğü

N/P rölesi bozuk olabilir. vites kolu N ile P arasında biryerde ise çalışmaz vs
  9. KLL

2003 Grand Cherokee Overland Vites Geçmiyor

servetaydın41, adamdır adam. lr2 üstadı.

10. KLL

Defender Out Cruiser In . Yeni Araç Toyota Land Cruiser Fj60.

bence harika bir araç ancak ikinci elde istenen fiyatlar fantastik.

11. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

180000 şu an için fantastik bana göre. 2 ay sonra olmayabilir tabi. garantisi yok. altından daha kıyemtli temiz araba.
  12. KLL

telefon nonuzu mesaj oalrak atarsanız fotoları gönderirim. ilanı kaldırdım. yüzünü eskitmenin alemi yok diye düşündüm. mopar imalatı jant sonuçta. bu jantların replikası olan çin malı jantlar var bunlar doğrudan WK ya takılabiliyor, kalipere sürtmüyorlar ancak kesinlikle bijon deliklerinin daha...

13. KLL

Vergi Indirimi 5.2 Zj

motorlu taşıntlar vergi dairesini bizzat gidip dilekçeyi evrak servisinden geçirirseniz hemen işleme alınıyor.
  14. KLL

Vitara Vs Blazer

dacia duster alın. az yakar parçası ucuz. beğenmezseniz hemen satarsınız.
  15. KLL

Vitara Vs Blazer

araç çok keyifli görünüyor ancak fiyat komik bence. bu aracın ederi 40 45 bin tl olmalı. basınca gitsin diye alınacak araçlar değil bunlar bu arada. hayal kırıklığı olmasın sonra. bence dizel bir pickup alın sizi tatmin edecektir.

16. KLL

Vergi Indirimi 5.2 Zj

motorlu taşıtlar vergi dairesine gidip dilekçeyi elden evraktan geçridikten sonra verirseniz, hemen indirimden faydalanabilirdiniz.
  17. KLL

Yüksek Fan Sesi Yardım!!

klima gaz basıncı azalınca sistemi korumak için fan kontrolcüsü sürekli oalrak elektrikli fanı çalıştırır. bu kontrolcünün kendisi de bozulmuş olabilir. ayrıca fan termiği artık miyadını doldurduysa sürekli dönüyor da olabilir.
  18. KLL

235 65 lastik takılabiliyor. ben dodge journey de bu ,şekilde kullanmıştım hatta çok iyi durumda lastiklerde var. istenirse.

19. KLL

Grand Cherokee Zj Geç Çalışma Sorunu

belki benzin enjektörleri oringlerinden yakıt kaçırıyordur. tiguan da başıma geldi öyle bir noktaya geliyorki, araç artık akıtacak kadar kaçırdığında çalıştırması çok zor ve aynı zamnada da çok tehlikeli oluyor.
  20. KLL

Fiber Dodik Mi Abs Plastik Dodik Mi.

fiberglass almayın. kırılır. plastik doğru seçim olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri