Arama sonuçlarınız

1. Serhun

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Elinize emeginize saglık. Konuyu kelime kelime kare kare takip ediyorum. Paylaşımlar icin teşekkürler kazasız belasız sürüşler.

2. Serhun

Çorum Kaloriferi

Orjinal kalorifer peteğini değiştirip veya özel olarak radyatorcude yaptırılırsa daha verimli olur. Kolay gelsin.
  3. Serhun

Suzuki Jimny Beygir Gücü

Ruhsat bilgilerinde kw olarak yazılıyor diye hatırlıyorum. Hp olarak yazılmamış olabilir.

4. Serhun

Defender Almak Istiyorum

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
  5. Serhun

Saç Beyazlatan C5

Son fotoları da bekliyoruz elinize emeginize saglık. Çorlu'ya yakınsa canlı görmek isterim ne yalan söyleyeyim

6. Serhun

Saç Beyazlatan C5

Elinize emeginize saglık paylaşımlar icin teşekkürler. İlgiyle takip ediyorum konuyu kirletmemeli diye yazmıyorum. Kazasız belasız sürüşler.

7. Serhun

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Gecmis olsun ins kısa sürede uygun maliyetle çözersiniz.
  8. Serhun

5.9 G.c Limited Lx

Elinize emeginize saglık kesenize bereket. Gönlünüze göze olmuştur şimdi ağız tadıyla kazasız belasız sürüşler.
  9. Serhun

Stoplar Açıkken Frene Basınca Sönmesi?

Sorun olan kısımda eksi kutup yanı sase sorunu olunca bahsettiginiz sönme durumu yaşanır. Ampul ve duy yuvasından degilse sase ucunu da kontrol etmeliyiz. Kolay gelsin

10. Serhun

97 Blazer için Kaput Deflektörü ve Cam Üstü Şapka

Blazer ile ilgili teknik veriler linkte mevcut. En sonunda lastik ölçüsü de var Chevrolet - Blazer - Teknik özellikler, yakıt tüketimi

11. Serhun

Benim arazi aracım yok tam ölçüleri.hatirlamiyorum ölçüleri bulursam eklerim.
  12. Serhun

3.7 Lpg Sorunu

İstasyon görevlisi arızası varmış demek. [emoji1]

13. Serhun

Lada Niva 91 Model Konsol

Döşemecide suni deriden kaplama yapılıyor. Önce altını temizleyip gerekirse polyester macun çekiliyor. Temin edilemezse bence düşünebilirsiniz.
  14. Serhun

5x120 5 Bijon ve Bijon arasındaki mesafe 120mm 15-16 inç jant çapı Örnek 205/75/15 ölçülerinde lastiğimiz olsun 205 mm cinsinden taban ölçüsü 75 taban ölçüsünün yüzde % cinsinden yanak ölçüsü 15 inç cinsinden lastiğin janti takılan kısmın çapı Bir de ET ve 6,5 7-8 vb inç degerinden ölçüler de...
  15. Serhun

Yeni Körük Mü? Körük Iptali Mi?

Bire bir ihtiyac olan kısım olmasa da komple revizyon vs videosu bulunsa en azından sökülecek degisim yapılacak yer hakkında fikrimiz olur. Müsait olunca bende karıştırayım. Zamanında Amerikan pickup vardı. Sanzumanin üstündeki zemindeki sac kapağı kaldırıp Sanzumanin Ust kapağını sokup hilal...

16. Serhun

Yeni Körük Mü? Körük Iptali Mi?

Konuyu takip ediyorum herkesin kanayan yarası usta meselesi. Ben de aklım erdi ereli bakım onarımı self servis yapanlardanim. Kaptanım keçe degisimi icin internette video olabilir. Sizlere kolay gelsin kazasız belasız sürüşler. Google, youtube,videolarda land rover shifter swicht seal vs...
  17. Serhun

Pathfinder Navigasyon Kurumu

Paylaşım icin teşekkürler.
  18. Serhun

Wj 2.7 El Freni Lambası

El freni müşürü çektiğiniz kolun yakınında oluyor. O kısımda kablo kopması müşür problemi olabilir. Binek araçlarda tesisat halı altında veya konsol altında kaldığından kablo deforme oluyor.

19. Serhun

5.9 G.c Limited Lx

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Bence orjinal saklamalı zaten off road icin bir arac var.
  20. Serhun

Grand Cherokee 5.2 Çalışmama Sorununu

Bulunduğunuz il vb bilgileri bu konuda belirtirseniz tecrübe edilmiş ustalara üyelerin sizi yönlendirme şansı olur. Kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri