Arama sonuçlarınız

1. Serhun

Jeeplerin Motor Numaralari Hep Şaibeli.....

Normal muayenede artık hafif kusur oluyor. Ama tespit tescil de tüm bilgiler ruhsatta yazılacağı için okunması gerekecek. Kolay gelsin.

2. Serhun

2001 Model Ssangyong Korando 2.9 Td (4x2)

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Bulunduğunuz ili de belirtirseniz belki tecrübe edilmiş ustalara yönlendirenler olabilir.
  3. Serhun

Herkesin Bize Yol Vermesi

Yollarda büyük araçlara bir de Mercedes lere yol verilir. Bu bir Türkiye klasiği. [emoji1][emoji1][emoji1]

4. Serhun

Ilk Yerli Rv Motorhome El&en Karavan

Bence çok güzel çok başarılı. Başka konusu da var diye hatırlıyorum. Elinize emeginize Saglik kolay gelsin.
  5. Serhun

Rollbar Üstü Aydınlatma

Aleminyum profil satan yerlerden de istediğiniz sekilde birşey bulunur. Bulacağınız toptancılarda 6 m boyu olur. Uçlarına kapak baglanti aparati vs de malzemeyi temin edilen yerden bulabilirsiniz

6. Serhun

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Araçları seviyorum ve sizler gibi saygın insanların bu konuda değerli yorumları, paylaşımları benim için önemli. Üyesi oldugun otomobil forumlarında da araçlarını kullanmasam da sizler gibi beni aralarına aldılar ve imkanlar dahilinde etkinliklere katılıyorum. Aslında işim geregi fabrika...

7. Serhun

Jimny Ön Koruma Demiri - Özel Yapım

Boru benderi olan Tesisatci tornacı eksozcu vb yerlerde isteginize göre imal edebilirsiniz.
  8. Serhun

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Herkese iyi akşamlar. Beğendiğimiz kareyi & konuyu alıntı yapılıyor. Benim de aracım yok Facebook yok bari alıntı yapayım dedim. Sıkı takipdeyim herkese kazasız belasız sürüşler
  9. Serhun

Motokaravan Ruhsat Panelvan

Gökhan abi karavan yaparsanız sigorta alıp basını gidiyor. Şimdi iyi geceler de yazmamayız artık uykunu kaçırdık kusura bakma [emoji1]

10. Serhun

Becker Europa Klasik Radyo

İns bulursunuz. Bazen internet satış sitelerinde oluyor. Bir de elektronik tamir isleri yapan tv radyo tamircileri bit pazarı vs yerlere bakilabilir. Aynısı olmasa da o donemi andıran bir cihaz bulunur belki.

11. Serhun

Zj 5.2 Hakkında Bazı Sorularım Var

Sıralı LPG de performans ve yakıt ekonomisi yönünden daha iyi olacaktır.
  12. Serhun

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Her kelimesini dikkatle takip ediyorum. Çok güzel ve kalite standarti yuksek çalısmalar elinize emeginize saglık

13. Serhun

Becker Europa Klasik Radyo

Mercedes forumda bile görmedim. Yurtdışından internet üzerinden vs bulunmaz mı Bir de teyp sizde var ve çalışmıyorsa iç kısmını söküp yeni sistem takiyorlar. Volume ve tuning kumanda ediyor hatta orta kısım LCD oluyor USB vs oluyor
  14. Serhun

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Aracım Için Akü Tavsiyesi

En son arkadaşımın kullandığı varta da şarj sorunu yaşanmıştı unutmadan belirteyim. Akü büyük olursa alternatör desteklemez kısmı bence biraz kullanıma bağlı. Aracınıza mars bastık belli bir akım çektik aküyü biraz boşalttık Bu işlemi yağmurlu soğuk bir gecede yaptık arazide yaptık...
  15. Serhun

38’inci Uluslararası Erzincan Kemaliye Kültür Ve Doğa Sporları Şenlikleri

Bu sene yeni araç alırsam Arapgir'e gideceğim. Bu tarihlere denk getirirsem çok güzel olacak. Paylaşım için teşekkürler.

16. Serhun

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Aracım Için Akü Tavsiyesi

Varta Bosch akuler biraz da kaliteli olarak görüyorum. Bir de aküyü koyduğunuz yerin ölçülerini alıp üzerindekinden bir büyük Ah değerli akü alınma imkanı olurda sizin isinize daha çok yarayacaktir. Ayrıca aküyü bayiler ambalajından açıp araca takarlar. Bunlar eski akuler gibi değil şarja...
  17. Serhun

Moto-çekme Karavan

Benim de aklımda uzun sase çift teker sprinter için römork hariç benzer bir düşüncem var. Sizi plan çok anlamlı geliyor benim için ins gönlünüze göre olur.
  18. Serhun

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

19. Serhun

Land Rover 2006 Td4 2.0 Freelander Mazot Kaçağı

Siz bakış acısıyla olaya hakimsiniz geriye uygulama aşaması kalıyor. Kolay gelsin
  20. Serhun

Land Rover 2006 Td4 2.0 Freelander Mazot Kaçağı

Dediğiniz sistemin benzeri Mercedes E Serisinde vardı. Motorun verimli calışma ısısına gelene kadar çalışırdı. Yakıt sistemini kontrol etmek gerekecek. Pompa sökmek rekorlarda çatlak veya çantasından kaçırması pek olacağını sanmıyorum. Daha çok motor ısıdığında sorun çıkarıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri